reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sylwia tu poczytaj co to afty. Ale chyba to nie to bo pisza ze otwarte owrzodzenie.
Mi sie wydawalo ze takie biale krostki to afty ale chyba nie. Juz nie wiem,
[ame=http://pl.wikipedia.org/wiki/Afta]Afta – Wikipedia, wolna encyklopedia[/ame]

Kasia powodzenia w staraniach

Aga jakie jogurty ;-);-) juz nie pamietam kiedy jadlam :-D:-D:-D, ostatnio sie nie odchudzam ale w grudniu chyba znowu zaczne zeby na swieta ze 2 kg zrzucic i miejsce na jedzenie zrobic :-D

reklama
kasia maj gratuluje pierwszego dnia w zyciu bez narzekania na to co ci dolega hehehe
a ty jutrzenka zalosnie mnie ignorujesz ??
sylwiaaa juz sie przeprowadziliscie ??

Witam sie wieczorkiem...
Tez nie w temacie, ale moze sie jeszcze wdroze.....:rofl2:

Jutrzenka- nie pamietam, czy erotyczny.:no: Moze i cale szczecie ze nie pamietam.....:confused2::eek::sorry:

Sylwia-Ja tez nie pomoge, nie mam pojecia co sie Marcelkowi tam narobilo.....:-(

Co do zatwardzenia to nie wiem, bo Olivier nigdy nie mial....:no:

Jutrzenko-;-)
Stefanka-wychodzi z Twojej odp.jakbym nic innego tu nie pisała tylko narzekała....każdej coś dolega i też dziewczyny o tym piszą.....ale Ty się jakoś mnie uczepiłaś..........

Kasiamaj to była tylko literówka na których wszystkie lubimy się łapac:-D Ja oczywiście też znam tylko kiszone lub kwaszone ogórki:-D

Stefanko moja droga, otóż przeprowadzamy się w poniedziałek:tak:

Jutrzenka tam zresztą piszą, że afty są bolesne a jego to na bank nie boli:sorry:

Sylwia-nie wiem o jakich krostkach pisałaś....bo nie czytałam...:zawstydzona/y:-Kuba kiedyś miał takie białe punkciki w buzi-babka kazała nas smarować -Flukonazole-takim syropkiem.namoczyć wacik i pędzlować jamę ustna i dziąsła.
Jutrzenko-widziałaś ten traktorek-wrzuciłam w ...........GGM.

alex, kasia maj ja popostu nie znam itosci :))
a ty kasiu ciagle jeczysz, a ja tylko poprostu statystyke robilam hehhe
sylwia to superr. kiedy mamy wpadac na parapetowe ?? daleko od poprzedniego domu bedziecie ??

reklama
Do góry