reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień dobry.
Syn mnie wygonił na górę więc chociaż mogłam nadrobić zaległości na Picassie. Leżymy sobie na kanapie i patrzymy na bajki a ten nagle wstaje i mówi "mama idź tam tu misiu tata kuku" więc musiałam iść.

Anetko przykro mi z powodu choroby. Trzymaj się kochaniutka i pamiętaj - jesteśmy z tobą. Najważniejsze to się nie załamuj. Wszystko będzie dobrze. Dostaniesz leki i będzie gitara.

Kaśka ten Oliś to ma zdrowie - powiedz mu żeby trochę energii ciotce BB tu wysłał. Próbowałaś mu może podawać sedalię?? Ja też miałam przez jakiś czas problem z Alexem. Spał po 3-4 godz i był monter a resztę cały czas szalał i lekarka poleciła mi właśnie ten syrop. To jest na wyciszenie, na uspokojenie przed snem. Syropek homeopatyczny.

Ataata - kochana nie sprzedaję na allegro bo zamiast płacić tam za wystawienie a później prowizję od sprzedaży to wolę dać niższe ceny i zaprosić na picasso. Jeśli coś Ci się spodoba to daj znać.

Serdecznie zapraszam na stronkę z biżuterią. Znów nowe rzeczy wrzuciłam, a jak coś się Wam spodoba to zamawiać. Piszę mój nr GG jakby któraś była zainteresowana 5693975

Picasa Web Albums - BASIA - BIZUTERIA

Z
apomniałam wrzucam zdjęcie rękawiczek :-):-)

Załączniki

• PB084423.jpg
    PB084423.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
hejo :-)

Anetka kurde wspolczuje, Mam nadzieje ze trafisz na dobrego lekarza i bedzie po klopotach. A u nas w domu tez tylko jakies piwo zawsze jest lub winko ewentualnie (tak jakby ktos sie trafil ;-)) ale wodki nie kupujemy i nigdy nie mam w domu, no chyba ze goscie maja byc ;-):-)

Basia ale masz kolekcje :tak:, kiedy masz czas to robic?? . A te rekawiczki masz w roznych kolorach i rozmiarach?? i po ile one wychodza? i ile przesylka?

Ata no rzeczywiscie, Darusia nawet do ziemi nie siega, kurde juz sama nie weim , chcialabym to za zywo zobaczyc.

Stefacia czesc laluniu :-)

Kasia poszlam dzis do stonki i kupilam te drinki, zaszalalam bo wzielam 3 :-), zielony niebieski i czerwony :-D. Bede miala na wieczorki jak Wy cos bedziecie popijac to i ja sie towarzysko przylacze.
I sa tam gdzie mowialam, na polce razem z alkoholami, 2,79 za sztuke :tak:.

ok zmykam, golabki mi sie gotuja (Elcia :-p:-p, zrobilam tydzien temu i pomrozilam surowe i mam na dzis i jeszcze na jeden raz to Ci znowu smaka narobie :-p), ide wypakowac zmywarke i wsadzic brudy

paaaaaaaaaa

Hejka Lasencje :-)
Na szczęście Oliś rano litość okazał i pospał do 10, więc troszkę sobie odbiłam :-) Teraz czekam aż mi sklep otworzą i lecę po lody :-)
Basia obawiam się, że u nas tej sedalii to nie ma :-(
A na 16:20 wizyta w szpitalu, strasznie mi się jechać nie chce, ale jak mus to mus :-(

Miłej i spokojnej niedzieli Wam życzę:-)

hej
witam się niedzielnie ;)
zaraz mają wpaść teście....
Anetko -o mnie zapomniałaś-ale się nie gniewam ;-)
Jutrzenko-już zakapowałam które...kiedyś piłam niebieski.

wpadnę póżniej
bużka dla Was.

dobraaa ja robie ''pania walewska'' ale nie jestem pewna czy 20 dag to 200g ?? mam nadzieje z tak hehhe
kurcze juz prawie skonczylam a tu dalej pustooo

Ostatnia edycja:
Stefanka mi się wydaje tak samo :tak:
My już po szpitalu, na szczęście wszystko jest w jak najlepszym porządku, po prostu wiązadła się rozciągają, szyjka długa i zamknięta (hehehe udało mi się załapać na badanie ginekologiczne w tym kraju:-D). Małolata sobie za dużo pozwala i ulokowała się właśnie w lewym boku stąd te wiązadła też tak bolą, no i rośnie mi jakiś mutant, waży już skromne 2100 g, a jeszcze niby 12 tygodni przed nami:cool2: Lekarz mi powiedział, że wagowo jest powyżej 90 centyla, oby spaślaczka przystopowała troszkę ;-)

ja jestem....

Kaśka-ale miałyśmy wejście :)))))
cieszę się że wszystko ok!!!-oby tak dalej.-będzie dobrze!!!!-zobaczysz.no i Jessi nieżle sobie ciałka nabrała ;) pyzulka mała ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Joł joł

Stefanko 200g to 20 dkg hehehe, widac ze Ty polonistka :-D:-D:-D

Kacha to super wiesci :tak:

Kasia z tego co pamietam to niebieskie mi kiedys niesmakowalo, czerowne dobre, zielonego nie pilam. A dzis postanowilam wziac wszystkie :-D:-D

A i kupilam sobie buleczke z czosnkiem, ostatnio sie od nich uzaleznilam :szok::szok::szok:, moglabym codziennie rano kupowac taka cieplo co u nas w sklepie sprzedaja. Dzis mam biedronkowa ;-)

a do bulki zamiast jakiegos napoju procentowego przy weekendzie to grypex pije bo jaos niewyraznie sie czuje, gardlo mnie boli, rano mialam wrazenie jakby mnie nogi bolaly, wiec wole dmuchac na zimne ;-)

zaraz taniec z gwiazdami,

jest tu ktos czy monolog bede musiala uskuteczniac :-)

Do góry