reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

my już po śniadanku
zbieramy się pomału do miasta
dziś nawet fajna pogoda-bez takiego wiatru.
to sobie połazimy po sklepach.
może coś wypatrzę ciekawego?

Weroniczko-może dziś uda Ci sie pospać.
Paula-hej
Ataata-udanych zakupów.

no dobra zbieramy tyłki-o ile mój rozbójnik pozwoli się ubrać?????:zawstydzona/y:

reklama
dzien dobry laski
głowa mnie boli :(( nchyba za długo spałam dzis pobiłysmy z Oliwka rekord do 10 nawet nie słyszałysmy jak T z pracy na przerwie dzwonił hihihihihih pewnie sie obraził ze hohohoh ale co tam ....
do miłego

Aaaaa Paula zaraziłaś nas:-:)wściekła/y:;-)
Boli mnie gardło i głowa a Marcel jest zasmarkany i kaszle:-( Na szczęście nie ma temperatury to wybierzemy się chociaz na mały spacerek bo słoneczko pięknie świeci:tak:

Ataata u nas eletryczna szczoteczka nic nie dała:-( Oby u Was chociaż poskutkowała. Mój syn to poprostu ciężki przypadek:sorry2:

Elcia rekord mojego śpiocha to 11.30:szok: Szkoda że nie spał tak jak jeszcze nie było Olivki bo teraz ja i tak muszę z nią wstawac o 7:wściekła/y:

No to musze leciec bo mała skwierczy:-D

Sylwia wybacz mi!!! :zawstydzona/y::-p:-D Ja już dziś troszkę lepiej. Wieczorem wypiłam herbatkę z miodem i cytryną...

Weronika to kimaj z dzieciaczkami ;-) Bidulko...
U nas też nocka dziwna bo młoda się budziła ze 4 razy i popłakiwała... :eek: ale o co? Nie wiem...

Elcia śpiochu!!! :-)

Kasia hej!

Ataata :-) zbierz wenę i idź po tą szczoteczkę. Napiszesz czy to pomogło ;-)

Ja się zaczęłam wysypiać od dwóch dni. Po prostu muszę się położyć do 22 i wtedy o 7 mogę powiedzieć ze się wyspałam... :-):blink: Choć często moja córka dłużej śpi bo do 8, 8:30... Kochana...

Czesc i ja sie witam:-)
Jeszcze troszke zakatarzona, ale powoli przechodzi.....
U nas nudy, nie ma nawet co pisac....:sorry2:

Kasia- z tym ubieraniem, to ja po prostu jak nie mam czasu, to ubieram na sile niestety:sorry2: a jak mam czas to daje mu troche pouciekac, i w koncu sam przychodzi.....:tak:
Jesli chodzi o mycie zabkow, to Oliwier nie przepada, ale jakos nam jeszcze znosnie to idzie. Najpierw myje mu sama, a potem daje szczoteczke i on sam, ale on wiecej gryzie niz myje....W kazdym razie jakiejs histerii to u nas nie ma.

Zdrowka dla wszystkich chorowitych.....

Dzień dobry.
Jak zawsze - wpadłam się przywitać i poczytać co u Was. Chociaż tyle, bo i tak nikt za nami nie tęskni, no oczywiście oprócz KasieńkiM.- MIŁO.
U nas wczoraj już było super, ale D wrócił z pracy z jakimś choróbskiem i znów mały załapał kaszel i katar - całą noc miauczał i płakał boli boli, myślałam że pupa bo ma obszczypaną po antybiotyku ale mówił że nie. Rano zaskoczyłam że gardło i miał nosek zapchany. Jestem nietomna a tu zamówienia się kłębią, a jeszcze sobie wymyśliłam własny interes otworzyć - to już w ogóle jakaś paranoja!!!!

Dobra nie smucę bo i tak pewnie nikt nie poczyta ;-).

Papa i zdróweczka dla wszystkich.

hej :-(

a mnie dzisiaj smutno bo mała zaliczyła wypadek w łazience :-(
ważyłam się rano na wadze a potem oczywiście młoda, no a że lubi się wagą bawić to jej dałam a sama w tym czasie zabrałam się za mycie włosów
za chwilę słyszę: boli boli!
myślałam, że sobie nóżkę przytrzasnęła czy co
brała wagę normalnie w rączki i nawet do mnie z nią podeszła i boli i boli :-(
w końcu umyłam ten łeb i chciałam wziąć od niej tą wagę
patrzę a tam paluszki weszły pod obudowę :-(
nie mogłam ich wyjąć a jak wyjęłam to na wskazującym paluszku zdarta 1/4 paznokcia i wisi na włosku :-( palec cały we krwi :-(ryczałam razem z nią :-(
podmuchałam, opłukałam i nakleiłam kolorowy plasterek
mała i tak jest dzielna bo mówi, że ją nie boli i fika z palcem w górze ;-) a jak nie ma plasterka to płacze ale i tak jest mi źle :-(
nie wiem czy się skaleczyła wcześniej czy jak jej odbierałam tą wagę?
buuuuu!

śpi teraz mój bidulek, ledwo dzisiaj na oczy patrzy. wczoraj bez drzemki, dzisiaj też mały bunt ale zasnęła momentalnie...

Hej Babeczki :-)
Weroniczko łączę się z Tobą w bólu po kolejnej nieprzespanej nocy :-(
Na dodatek o 10 miałam lekarza, a na 11 z Olisiem u logopedy byłam, a że na dworzu leje jak z cebra to wróciłam zmoknięta jak kura :no:
Kurcze podbrzusze mnie dalej kuje z lewej strony, a wizytę w szpitalu mam dopiero w niedzielę:-( GP zabroniła mi nosić Olisia i chodzić po schodach, jak obie te rzeczy są awykonalne :wściekła/y: Ech do bani mam humor :-(

Witam

Kata rany ale ta Twoja Kinia to wytrzymałą i dzielna dziewczynka.... boziu tylko boli i boli sobie skuczała, a tu takie straszne ziaziu:sorry2:

Weroniczka i jak dzisiaj, dały dzieciaki sie coś zdrzemnąć popołudniu mamusi??

Paula Kasia kurcza nie kupiłam tej szczoteczki:zawstydzona/y: bo mi sie jakoś nie podobała dla dziewczynki, pozatym strasznie furczy jak sie ją włączy:szok: znaczy sie dość głośna jest i obawiam się że moja to sie jej będzie bała:sorry2: Ale kurcza jaka superaśna była dla chłopca.... rączke miała jak bolid F1 normalnie rewelacja! (W Rosmanie jakby co) A Pewnie jak znajde gdzieś ładniejszą dla dziewczynki to itak jej kupie, zobaczymy

Baśka zdrówka dla małego i oczywiście trzymam kciuki za udany własny interes! Samej mi sie marzy otworzyć coś swojego, ale kaska kaska:blink:

Kacha dobrze im sie mówi, najlepiej by było nic nie robić, ale czasem sie nie da. Ale oszczędzaj sie ile tylko jest to możliwe!

wóżek naprawiony, więc dziś bez akcji w drodze.
Kupiłam dziś Darii na szmatkach spodnie zimowe takie fajne grube ortalionowe ocieplane na szeleczkach za 12zł:-D Super tyle że czarne, choć z rdugiej strony to chyba dobrze bo sie brudzić nie będą nie?;-)Kurtke ma różową więc chyba może być.

reklama
Do góry