reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Brrr nie lubię mrówek, takie małe, wścibskie i wszędobylskie są :cool2:
Jejku Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, że Wasze dzieciaki już śpią, ja jeszcze przez jakieś dwie godziny mogę tylko o tym pomarzyć :sorry2: Już nie wiem co mam z Olisiem zrobić, cały dzień szaleje, a nie odczuwa zmęczenia. Z drugiej strony pewnie jakby był spokojny to bym się martwiła, że coś z Nim nie tak :sorry2:

reklama
hej
wpadłam na chwilkę
zlukać promocję bo w fotojokerze są fotki po 27gr. (siorka mi cynk dała)
a mamy sporo do wywołania.
macie linka jak któraś chętna
Fotojoker | Aparaty cyfrowe w najniższych cenach | Odbitki cyfrowe oraz fotoksiążki

dziewczyny-pomocy-Kuba nie chce myć zębów-nie wiem już co robić????kiedyś bardzo lubił i przy tym wygłupiał sie a teraz.....histeria!!!!! co robić??? już pastę nawet zmieniłam i szczoteczkę-na fajniejszą i nic d.......!!!

łóżko już mamy zakupione dziś J brat nam je odebrał.-tylko teraz trzeba po nie jechać...albo kuriera???
nie orientujecie się jak to wygląda taka przejażdżka???-chyba od wagi???
kurcze to wyjdzie nam drugie takie łóżko....

u nas ŚNIEG!!!!:szok::szok::szok:- Kuba już się nim bawił w pokoju przyniosłam mu w misce....wołał ciągle SI SI SI...:-D:-D:-D

Kacha-kurcze,nie dadzą Ci maluchy odpocząć.przesyłam Ci trochę siły żeby Ci lżej było.albo prześlij mi Olisia-na trochę...choć kilka godzin sobie poleżysz.:tak:;-)
Paula-a próbowałaś jej czymś smarować te paznokcie???-pytasz co komu jeszcze...no to napisz coś do mnie :-D:-p
Baśka-dużo zdrówka dla Alexa!!!
Ataata-widzę u Ciebie też dziś przeboje z wózkiem...ale Twoje dużo bardziej wkurzające-może Daria zechce na nóżkach potuptać???
Kata-no ja też myślałam o tej ciuchci-choć biorę pod uwagę jeszcze te metalowe pojazdy-bo jest w nich helikopter-a Kuba lubi ostatnio samoloty itp. jak widzie to robi "szszszszszszszsz....."-i pokazuje ręką że leci.:-D u nas znikopis jakoś na 2 dzień został złamany-ta listewka co podtrzymuje ten guzik do przesuwania...Kuba stanął na niego nogą -też mieliśmy jakiś chiński.
Stefanko-a coś kupiłaś?
Jutrzenko-zdrówka dla Kubunia.nie odpisałaś mi -ojjjj już któryś raz z kolei :-p:-p:-p
Weroniczko-a może zrób sobie jakąś maseczkę-ja mam z biedrony i fajna jest-taka nawilżająco-regenerująca.

a ja wlasnie powiem wam ze przyliczylam glebe heheh bo tak myslalam o tym przylocie do polski i nagle na zwrocilam uwage na pogode i mysle sobiee nieeeee bryyyyy nie lece bo za zimno hehhe
u nas jest tak teraz kolo 8 stopni w nocy a w dzien 15 chociaz pada i swieci slonce to jakos jest przytulnie

Stefcia miałabyś okazję kozaczki założyć :-D

Kasia hmmm.... poruszałam temat zębów na wątku "Pielęgnacja naszych maluszków"
;-) u nas to samo...

Jutrzenka brr... okropne!

Kasia a był czas że Oliś ładnie spał... :sorry2: I znów mu się odmieniło?

Hej babeczki:-)

Ja jestem ale nie wiem jak długo bo ten mój ineternet to mnie do szału doprowadza:wściekła/y:

Stefanka a u nas ciągle pada, nosz kurna już kilka dni tak się kisimy w chacie:wściekła/y:
Kasiamaj sama się z tym zmagam więc nie poradzę:sorry2: U nas mycie zębów to tortury:sorry2:

paula no wlasnie postatnowilam nie kupowac kozakow :) tylko szpilki heheh
sylwia no tak to jest jak sie mieszka w smutnym miejscu hehehe

reklama
Do góry