hej
wpadłam na chwilkę
zlukać promocję bo w fotojokerze są fotki po 27gr. (siorka mi cynk dała)
a mamy sporo do wywołania.
macie linka jak któraś chętna
Fotojoker | Aparaty cyfrowe w najniższych cenach | Odbitki cyfrowe oraz fotoksiążki
dziewczyny-
pomocy-Kuba nie chce myć zębów-nie wiem już co robić????kiedyś bardzo lubił i przy tym wygłupiał sie a teraz.....histeria!!!!! co robić??? już pastę nawet zmieniłam i szczoteczkę-na fajniejszą i nic d.......!!!
łóżko już mamy zakupione dziś J brat nam je odebrał.-tylko teraz trzeba po nie jechać...albo kuriera???
nie orientujecie się jak to wygląda taka przejażdżka???-chyba od wagi???
kurcze to wyjdzie nam drugie takie łóżko....
u nas ŚNIEG!!!!
- Kuba już się nim bawił w pokoju przyniosłam mu w misce....wołał ciągle SI SI SI...
Kacha-kurcze,nie dadzą Ci maluchy odpocząć.przesyłam Ci trochę siły żeby Ci lżej było.albo prześlij mi Olisia-na trochę...choć kilka godzin sobie poleżysz.
;-)
Paula-a próbowałaś jej czymś smarować te paznokcie???-pytasz co komu jeszcze...no to napisz coś do mnie
Baśka-dużo zdrówka dla Alexa!!!
Ataata-widzę u Ciebie też dziś przeboje z wózkiem...ale Twoje dużo bardziej wkurzające-może Daria zechce na nóżkach potuptać???
Kata-no ja też myślałam o tej ciuchci-choć biorę pod uwagę jeszcze te metalowe pojazdy-bo jest w nich helikopter-a Kuba lubi ostatnio samoloty itp. jak widzie to robi "szszszszszszszsz....."-i pokazuje ręką że leci.
u nas znikopis jakoś na 2 dzień został złamany-ta listewka co podtrzymuje ten guzik do przesuwania...Kuba stanął na niego nogą -też mieliśmy jakiś chiński.
Stefanko-a coś kupiłaś?
Jutrzenko-zdrówka dla Kubunia.nie odpisałaś mi -ojjjj już któryś raz z kolei
Weroniczko-a może zrób sobie jakąś maseczkę-ja mam z biedrony i fajna jest-taka nawilżająco-regenerująca.