reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
sorry ale ja sie wylaczam

kuba co chwile poplakuje przez sen, kurde mam nadzieje ze w koncu zasnie bo juz mnie nogi bola tak latac na gore. W sumie wiecej biegam niz tu siedze

ide do lozka bede go miala pod reka jakby co

do juterka

dobry wieczórrrr

stefanka dawaj fote butów!! ja jak bym takie 14cm ubrała to bymm była o 20cm wyższa od Rafała:-D:wściekła/y::dry: kurna chata se takiego karakana znalazłam, ciekawa jestem jak do ślubu pójdę..... chyba w japonkach:dry:

Weroniczka gałgany hehe niezłe określenie usmiałam sie:-D

Czółko;-)

Ja dzisiaj jaram się nowym wózkiem:-p Marcelowi też się podoba bo cały czas do niego wsiadał i wysiadał:-D Bidak gluty ma do pasa, ale to i tak nie przeszkadza mu broic:sorry: Olivia miała szczepienie i spisała się na medal, taka dzielna była:tak:

Zdrówka dla wszystkich smarkatych i pociągających:tak:

Stefanka dawaj fotę:-)

Chce ktoś pożyczyć krzykacza na jedną noc chociaż? :wściekła/y: Normalnie zaraz nie wyrobię, przytnę komara na siedząco, a Oliś niech sobie dalej wywija te swoje tańce i niech sobie śpiewa po swojemu:sorry2: Trafił mi się wyjątkowo dziwny eksponat :sorry2: Najgorsze, że T. na noc do pracy pojechał, więc sama muszę sobie z Młodym radzić. Jejku, żeby chociaż jego siostra była grzeczna, chociaż szczerze to na to nie liczę :sorry2:

witam

ojj ciezka noc za nami, kuba budzil sie co chwile i mowil ze go bodi (boli) i kazal sie glaskac, pokazywal na glowe i buzie, to chyba gardlo.
Do tego ok 4 jak sie obudzil to byl zasikany po pas :no:. Wiekszosc nocy przespal z nami :no::no::no:

Stefanka nie widze tych Twoich kapciuchów :-p

reklama
witam:-)
zdrówka dla zakatarzonych:tak::tak::tak:

Łukasz mi wczoraj na kolację najadł się musztardy (nie mogłam mu zabrać słoika bo był ryk) i jak go spać położyłam to zwymiotował w łóżeczku. Pościel do zmiany piżamka i jeszcze jego króliczkowi się oberwało:szok::szok::szok::szok:
stefanka- gdzie te buty?

Do góry