reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
stefanka no kurde, podpuszczasz czy nie to i tak wymysliłas sobie miasto gdzie zadna z nas nie mieszka a nawet nie ma go w poblizu...

na pewno niejedna z nas moglaby sie spotkac, tyle ze to za daleko, wiec albo załatwisz lot do np wawy albo przylatuj do rzeszowa a stamtąd autobusem lub pociagiem do lodzi. ja zapraszam, spac jest gdzie wiec juz nie irytuj sie naszym optymizmem:-p

dobry wieczor
wrócilam z fitness i chyba wypocilam dzis calą wode z organizmu...
ło boze co za tempo dzis bylo;-)

spadam do wanny

zdjęcie jeszcze jak za dawnych dobrych czasów w wersji papierowej. A skanera nie mam. W ogóle wywołanych zdjęć z czasów cyfrówki mam znikomą ilość. I w sumie wywoływane sa na życzenie babć, a my to sobie przy okazji tez coś dla siebie zrobimy, ale niewiele. Chyba muszę to zmienić. Mam taki album zaczyna się od grupowego zdjęcia sprzed 60 lat moja babcia, dzidek, brat babci i cała 5 dzieci. Potem mój tata w młodości, mama, moja siostra jak się urodziła, ja, potem wakacje itd. urodziła się mój ierwszy siostrzeniec...a potem nasatała era cyfrówki i wielka luka drugiego siostrzeńca ledwo jedno zdjęcie mam a Wiktora to tez jak na lekarstwo.
Więc posanawiam sobie go porządnie uzupełnić :-)

viki- poprawka ja mam chyba najbliżej bo tylko jakieś 219 km :tak::tak:ale to i tak daleko:sorry: za daleko na mojego grata:sorry:
stefanka- gdzieś tam ze dwie strony dalej zadałam ci pytanie:sorry:
paula- ja właśnie zgadzam się z asią co do witamin, bo mi tez zawsze lekarz przepisywał do antybiotyków witaminę b compostium np. albo b complete.:sorry:
ksaiamj- ja też dziś walczyłam z bólem głowy i nic nie pomogło dopiero jak wróciłam do domu:tak::tak:
magdalenka- a ja mam wywołane trochę zdjęć Łukasza tak do 4 miesiąca i też mam zamiar to nadrobić ale dużo kasy na to pójdzie bo wszystkie zdjęcia mi się podobają. Wydaje mi się że taki album z papierowymi zdjęciami jest lepszy bo w każdej chwili go można pokazać a te cyfrowe to znim sie komputer odpali to (mój oczywiście)to szlak może człowieka trafić

Ostatnia edycja:
wlasnie kal.aga wiedzialam ze zapomnialam ci odpowiedziec :)) yyy a jakie bbylo pytanie ??
viki ja nie pisalam ze wszyscy maja przyjechac do rzeszowa ale tez nie bylabym w stanie pojechac do kazdej wiesz posiedziec godzinke w dowolnym miescie o dogodnej porze..sprawdzalam busy do kielc czy wawki ale nie widzialam do lodzi, z drugiej strony jak wpadne na 2,3 dni plus podroz to wiesz wcale nie ma tak duzo czasu wtedy...ale poniewaz ty jedyna zapraszasz hmm kto wie :))

reklama
Do góry