reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej.

U nas nadal smutek. Tym bardsziej że okazało się że było to mordrstwo na tle rabunkowym. I teraz ciało aniela leży na kryminalistyce i nie wiadoimo kiedy je wydadzą rodzinie. Nawet go pochować nie mogą narazie bo jakieś gnoje chciały laptopa z jego samochodu:-:)-:)-:)-:)-(

A po za tym u nas noc koszmarna. Długo spać nie mogłąm bo ciągle myślałam o Danielu a jak już asnęłam to Stasiowi śniły siękoszmary i musiałam go wziąć do nas. Godzinę później obudziła sięMałgosia i tak już do rana przbudzała się z płaczem. Chyba idą jej zęby bo okrutnie się ślini i nie chce nic gryźć. A na koniec Tadzik o 4.45 przyszedł do nas wołając: mama cześć. mleko.

reklama
Czesc
U nas chorob ciag dalszy, tzn mi i Olivierowi nic tam nie jest, tylko tym bidom ciagle brzuchy dokuczaja.
Nawet pies wyladowal wczoraj w psim szpitalu na obserwacji.....:sorry: no mowie wam sajgon....

Kacha- kiedy ja sie hajtam??? Po moim trupie, he he....:-D:-D:-D
Weroniczka- strasznie mi przykro....:-(

Co do witaminek, to ja chyba nie bede dawala, wg mnie lepiej zeby organiam sam staral sie zwalczac infekcje.... no ale zobaczymy w praniu, bo jak zacznie sie jakies chorowanie przewlekle, to kto wie.....

bry wieczór.
my dziś mieliśmy popołudnie porządkowe-grabiliśmy liście na podwórku.
uffff-sporo tego było.
J.wymyślił sobie że jak pojeżdzi kosiarką to je powciąga...:-) no i ruszył do boju...a ja grabiłam na podjeździe.
Kuba już właśnie zasnął-dziś nie spał w ciągu dnia-tak się wyszalał ,wybiegał że odpadł prawie w wannie.
włosy pomalowałam ale dziś już fotki nie zrobię-bo mi sie nie chce.

robiliśmy dziś z Kubciem ciasteczka dla dzieci-pyszne wyszły.-jak chcecie to podam Wam przepis.
ciastko.jpg

Aga-ale z Łukasza zakupowicz mały.
Paula-dobrze że @ zawitała,tylko idz do lekarza.-ja daję multivitamol.
Baśka-oby wszystkie dolegliwości poszły precz.
Elcia-to masz małego pomocnika.i dobrze że już Oliwka lepiej.
Viki-to tak jak u nas syropek cebulowo-czosnkowy z miodem.
JUtrzenko-fotkę wstawię jutro,

EDIT
Weroniczko-straszne to co piszesz-tulam mocno!!!!
Alex-zdrowiejcie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczor

widze ze ostatnia noc prawie u wszystkich jakos negatywnie podziałała na dzieci....

a u nas chorobowo
bylam z Damianem u lekarza i okazało sie ze ma szmery w oskrzelach wiec dostał antybiotyk i mnóstwo jakiś wziewów do inhalacji...
lekarka powiedziala ze teraz dzieci okropnie chorują, podobno na jej oddziale w szpitalu nie ma miejsc juz a najwiecej jest dzieci z bezobjawowym zapaleniem płuc...

kurka dobrze ze poszłam bo mowie wam ze damian czuje sie swietnie, wogole nie sprawia wrazenie chorego tylko czasem kaszle i ten kaszel jest wlasnie taki ..hmm oskrzelowy..mokry...

tak ze mamy siedzenie do niedzieli w domu.
w poniedzialek pozwolila isc mlodemu do szkoly ale nie moze uczestniczyc w zajeciach sportowych no i na treningi tez nie moze chodzic , a za tydzien do kontroli.
zapisała nas od razu na konsultacje do alergologa i laryngologa tak ze jestem bardzo zadowolona ze zmiany przychodni..

a teraz ide na tancerzy - dzis ostatni odcinek..ogląda ktos z was????????

kasiamaj - daj na watku kulinarnym przepis na ciacha pleaseeeee:tak:

jutrzenka - specjalnie dla ciebie napisze przepis na domowe syropki:tak:;-)

Do góry