reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

bry wieczór.
musieliśmy zrobić format kompa!!!!-i wrrrr....nerw mnie dopadł bo J.mi nie skopiował tego co było dla mnie ważne!!!!
łeb mu ukręcę.:wściekła/y:
Sylwia-trzymam kciuki-oby się udało.
Jutrzenko-pominęłam Cię...:sorry:-tak mi wstyd.:-p;-)
Weroniczko-widzisz...dały Ci odpocząć.

oj mam na coś ochotę żeby wszamać......kurcze tylko co????

reklama
siemanko wieczorem

sylwia zycze przeprowadzki :-)

jutrzenko pisze do ciebie:tak:
a tak na marginiesie bede miala do ciebie romans....ale to jak znajde chwile napisze ci na priva;-)

a wiecie opowiem wam co u grzechotki...myslalam ze uda sie nam spotkac ale ona zawalona jest pracą....

dostała prace na etat w gimnazjum - podobno koszmar i porażka..zaciska zęby bo etat jej potrzebny....ale podobno robota okropna..
poza tym pracuje w szkole prywatnej i robi tez szkolenia dla firm i to sobie chwali tyle ze nie ma jej całymi dniami w domu...
kuba jest chory i R musia ł wziąć L 4 i siedzi z młodym w domu a Majka zapiernicza....

no i kompa ma w naprawie, jak juz bedzie ok to sie odezwie;-)

a ja oglądam expres reporterów..zaraz bedzie ciekawy reportaz o dziecku ktore niby zmarło po porodzie , rodzice przygotowywali pogrzeb a tu okazało sie ze dziewczynka jednak zyje..

Kasieńko pocieszę Cię, że ostatnio nam dysk zewnętrzny padł i też wszystko potraciłam :tak: Na szczęście dzień wcześniej wszystkie fotki pozrzucałam na Picassę.
Weroniczko zazdroszczę spokoju, mi Oliś daje znowu popalić :sorry:
Sylwia no nie bądź taka, zmajstrujcie jeszcze jedno, w grupie raźniej :-)

hej
napisze tylko ze jutro ide do lekarza i zrobie taki raban za głowa boli ........brak normalnie słów maja szczescie ze nie miał kto mnie podwiezc ale jutro im sie oberwie...

VIKI ja tez ogladałam jeny koszmar jaja se robia normalnie ogladałam i ryczałam .....

hej:-)
stefanka- ale my miałyśmy niedosyt informacji:tak::tak:
viki- dzięki za informacje o grzechotce:tak::tak:
elcia- powodzenia u lekarza:tak::tak:
kasiamaj- o ja tez bym sie wkurzyła:tak::tak:
sylwia- można głos oddawać co dzień po jednym, :tak::tak:

ale coś mi się tu nie podoba bo u mnie w tym linku cały czas się pojawia że mój głos już został uznany chociaż go jeszcze nie oddałam i odświeżam i nic i przez galerię wchodziłam i nic nie wiem co jest. Moze wy wiecie?

narazie tyle potem zajrzę:tak::tak: dziś jestem na tak:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

edit: ostatnio zauważyłam że obraczka brudzi mi palec. Wiecie co to znaczy? Podobno oznacza to jakąś chorobę ....

Ostatnia edycja:
reklama
hej
u nas znów pada.
ej-tam z taką pogodą.......do kitu.

Kuba dorzucił jeszcze jeden wyraz do swojego słownika :-)
"ZIABA"-a wyszło to przy kąpieli.....jak trzymałam go żeby sobie popływał...mówię do niego że pływa jak żaba-a on krzyczy "ZIABA":-D:-D z akcentem na A.

mój J. jest dziś troszkę dłużej z nami w domu-ma papierkową robotę.

no to miłego dnia laseczki.

Do góry