reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a ja zapomniałam się pochwalić , że Łukasz dziś po raz pierwszy przespał calutką noc od 22 do nie wiem której bo jak wychodziłam to jeszcze spał, ani razu się nie obudził:tak::tak::-) oby mu tak zostało, w co bardzo watpię, bo regułą są co najmniej dwie pobudki:sorry:

viki, weroniczka - współczuje wam niewyspania

reklama
wiecie co, moje dziecko chce non stop jeść....
wciaż stoi pod lodówką i wyje...
zjada sniadanie i za 10 minut chce znow jeść, budzi sie z drzemki i pierwsze słowa to "ama"...
wszyscy musimy sie ukrywac jak jemy...
mówie wam nie moge sobie z tym poradzić...
no a Pablo do chudzielców nie należy:sorry:

Witam się w gronie niewyspanych :-)
Moje dziecię padło dopiero około północy, a wtedy to już ja nie mogłam zasnąć, kręciłam się z boku na bok i non stop do kibelka latałam, bo Jessi złośliwa bestia na pęcherzu mi cały czas siedziała :sorry:
Miłego dzionka Babeczki :-)

dzien dobry:)
kurcze młoda znów wczoraj miała temp 39 cała rozgrzana i dziwnie oddychała kurcze no :(((((wstała z płaczem i miała 38.5 spadła po ibum do 37 ,3 i taka mega marudna :(((kurcze oby to nie było nic powaznego

edit: AGA zagłosowano!!!!!

Dobry dzień,
U nas paskudna pogoda, osiedle nam rozkopują, hałas nieziemski.
Ja od piątku na L4. Rozpadam się w szwach ;-) A po za tym nic się nie dzieje. Łączę się w duchu z niewyspanymi, bo kaszel mi w ogóle nie da spać. Podziwim WIktora, że już w ogóle nie zwraca na mnie uwagi, bez problemu zasypia przy kaszląco charczącej mamusi.
Ela zdrówka dla Oliwki, niech nie straszy mamusi!
Aga gratki dla Łukaszka! Oby tak już zostało! zagłosowałam :cool2:

Poczytam sobie co u sie tu działo ;-) na razie

Hejka.
U nas znów brzydko za oknem.
Dziewczyny normalnie szacuneczek. Kasiumaj - Ty zawsze o wszystkich i wszystkim pamiętasz i każdemu odpisujesz, ja jak poczytam wszystkie wiadomości to ogólnie wiem o co chodzi ale nie mogę nic konkretnego do każdej napisać bo osoby mi się mylą. Paula - dla Ciebie uznanie za opiekę nad dziewczynkami. Naprawdę podziwiam Cię. Ja mam cały czas obawy jak sobie poradzę gdy pojawi się kolejny bobas. Poza tym nie martw się tym że nie dajesz czasem rady. Wszystkie mamy chwile zwątpienia, ale trzeba pamiętać że to tylko dzieci i jakby nie patrzeć są one uzależnione od nas, więc kochana głowa do góry.
Dla kobietek które walczą ze swoją wagą - ogromne GRATKI za osiągi.
Kasieńko zdjęcia na NK i Picassie super. Śliczna do dopasowana rodzinka, oby szczęście nigdy Was nie omijało.
Aga - głos oddany, trzymam kciuki.
Dla chorowitków zdrówka, biedna Oliwcia. Elcia może nie czekaj co będzie dalej, nigdy nic nie wiadomo. Oby to nic nie groźnego, może zęby...??
Gratulacje dla Łukaszka - zdolniacha z niego...

My podobnie jak Jutrzenka mamy w domu garnuszek i taką przebijankę z TOLO. Alex już od jakiegoś czasu potrafi rozróżniać kolory i kształty a ostatnio przy wziewach uczy się liczyć do 10, bo musi zrobić 10 oddechów, więc gdy liczymy to podpowiada, dwa, osiem, dziesie. Kiedyś liczył jede, dwa trzi, ale się przeszucił :-).
Wiecie jak mnie dziś zaskoczył, w szoku byłam,. Wczoraj zasnął o 20,20, przespał praktycznie całą noc, D zaspał do pracy bo nie słyszał budzika,a i dziecko go nie obudziło. Bo gdyby nie to że o 8,35 przyjechał kominiarz to nie wiem do której mały by spał - ten go obudził. i w południe normalnie poszedł spać - o 12,20 i śpi do teraz. Chyba ta pogoda tak na niego działa.
Za to ja się czuję paskudnie. Boli mnie głowa i mi się wniej kręci, boli mnie brzuch - ma dostać dziś @), mam jakiegoś dołka i nic mi się nie chce. za niegługo kiermasz a ja nie mam praktycznie nic zrobionego....

Dobra nie smucę. Trzymajcie się cieplutko. PAPA
PS: Szłam wczoraj z moją mamą na zakupy, obiecałam D że nic nie kupię a jednak - zaszalałam i kupiłam sobie 4 swetry. u nas jest promocja teraz i golfy kupiłam po 18 zł. Szok!!! Nic D nie powiedziałam :)

Hej!!!

Coś mnie kręci w brzuchu... chyba @ idzie...

Amelka dziś była na szczepieniu więc miałam wolne ;-) Mam 3 strzyżonka, potem skoczę na miasto mimo że pogoda okropna... ale co tam... ;-)

Kacha piękne fotki... Tacy uśmiechnięci, szczęśliwi... suuuper :-)

Dla wszystkich zdrówka, i miłego popołudnia :-)

reklama
zasiadłam sobie...ale widzę że chyba nikogo tu nie ma....
no to poczytam trochę i wypiję herbatkę w samotności...:-(
u nas leje....
byłam w mieście tylko po najpotrzebniejsze rzeczy i zaraz wracaliśmy z Kubciem do domu.po drodze była jakaś stłuczka....a Kuba jak to Kuba....zaczął wołać ijo-ijo...:-)

kompletnie nie mam pomysła co na obiad zrobić.....(może nic???)

Weroniczko-oby dzieciaki dały Ci wypocząć choć chwilkę.
Viki-to co Ty po nocach robisz???:sorry::-p-śpij kobieto ;-)-co do jedzenia...-to może Pablo taką ilość potrzebuje...albo ma takie spalanie...że wiecznie chce jeść??
Kata-a jak u Was??? próbowałaś z tymi czipsami z jabłek???
Aga-brawo dla Waszego śpiocha.
Kacha-tobie też miłego-zdjęcia cudne!!!-zwłaszcza Oliś z nogami w górze :-D:-D:-D
Elcia-zdrówka dla Oliwki-a byłaś już u lekarza???-myślę że powinnaś iść.
Magda-hej.zdrówka-kuruj się.
Basiu-dzięki ;-)-nie ładnie tak..mieć tajemnice :-D-życzę Ci żeby @ sobie odpuściła.i nie przyszła,i ogólnie uśmiechu bo pogoda też nas nie nastraja...oby kiermasz wypadł pomyślnie.-trzymam kciuki.
Dotka-masz już neta???
GRzechotka-no właśnie co z Tobą???

no i całej resztę też gdzieś wywiało????

edit-
o
Paula-witaj.;)

Do góry