reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

basia- ja jak bym kupiła 4 swetry to by się nie dało ukryć:no::no: nawet gdyby kosztowały 10 zł:sorry:
kachawawa- śliczne zdjęcia:tak::tak:
paula- trzy stzyzonka i ty mówisz że masz wolne, miłego wypadu na miasto:tak::tak:
magdalenka- zdrówka:tak:
elcia- byłaś u lekarza?, zdrówka dla Oliwki
kasiamaj- zrób sobie dzień dziecka i nie gotuj;-)
viki-może Pawełek potrzebuje więcej jedzenia:sorry:

a ja zaraz do domciu jadę:-)

reklama
hej
a u nas z jedzeniem podobnie jak u was Viki! jak kupuje dla J muffinki do pracy to musze zostawiac w aucie bo inaczej ona mu zje :)
co tam jeszcze??
deszcz pada u nas :)

nie no zawiedziona jestem

tyle postow i do mnie nic :no::no:, nawet Kasia tyle osob wymienila a mnie nie, ojj nie ladnie, nie ladnie

to tez do Was nic nie napisze :-p:-p:-p:-p

Aga glos oddany :tak::tak:

paaaaaaaaaa

Uffffffffff. Jakoś przetrwałam ten dzień. I nawet MAłgosia wieczorem zrobiła się super grzeczna i kochaniutka:tak::tak::tak::tak:
A teraz sobie zajadam grysik ( mniamniam ) i delektuję sięciszą w domu.

Aga ja też zagłosowałam:tak: To tak tylko jednorazowo czy codziennie można??

Viki widzisz ja mam zupełnie odwrotnie z jedzeniem:sorry:

Oglądałam dzisiaj nowy dom do wynajęcia no i spodobał mi się:tak: Dodatkowa sypialnia dla Olivki, duży ogród i świetna okolica. Tak się napaliliśmy że jechałam dwa razy do mieściny obok żeby złożyc aplikację:-p Trzymajcie kciuki żebyśmy dostali go:-)

Wczoraj zrobiłam przegląd ciuszków małej i załamałam się:sorry: Mam tyle na 3-6 miesięcy że nie dam rady ich wszystkich założyc:-( a są taaaak śliczne że aż mi żal:-( Kuzynka jest w ciąży i mam nadzieję, że będzie miała dziewczynkę to na coś się przydadzą te łaszki;-)

sylwia ja widze tylko jedna rade. musisz miec jeszcze jedna dziewczynke!! nic sie nie zmarnuje wtedy!!
weroniczka jak ja lubie te momenty :)
jutrzenko ja mysle o tobie non stop auroro ty moja :) tylko ty cos nie dzwonisz, nie piszesz...

Stefanka no wiesz nie dzwonie bo nie mam Twojego numeru, nie pisze bo nie znam adresu, normalnie nic nie mam ;-)

Sylwia trzymam kciuki zeby sie udalo

kurde R sobie spaghetti odgrzal i tak pachnie ze az mnie skręca :sorry:

reklama
sylwia nie wiem naprawde jak mozesz tak mowic ?? tak wam dobrze szlo...no i te ubranka takie ladne oddasz komus ?? to wbrew logice konczyc produkcje jak sie ma takie udane produkty hehhe
jutrzenka nigdy nie pytalas to bylam pewna ze masz...

Do góry