reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanko-no to proszę wedle życzenia dla Ciebie..
images

reklama
dzien dobry

Kata no rzeczywiscie podobny do mojego, bryla taka sama. Gora jak u mnie 3 pokoje, garderoba i lazienka tylko na tym trzecim poziomie co u Ciebie jest strych ja tam mam czesc mieszkalna, tnz duza sypialnie, lazienke i przedpokoj.
Dol u mnie inaczej rozwiazany bo wejscie troche z innej strony ale tak ogolnie to podobny. Takze fajny :tak:;-):-D:-D

Stefanka jeszcze chce jeszcze :tak::tak::tak:

Kasia wiez z ta miloscia to Stefanka tylko mnie zwodzi i nadzieje robi a tak naprawde to ona kocha kogos innego :-(

Stefcia to jeszcze dla Ciebie specjalnie fotka Twojej ukochanej Jutrzenki

Ostatnia edycja:
jutrzenka my działkę mamy wschód-zachód więc od strony południowej nie chcę żadnych okien bo i tak to byłyby ciemne wnętrza więc byłby stryszek :tak:
a w ogóle to śniło mi się, że byłam u ciebie w odwiedzinach :-D i przy ogrodzeniu masz za ciasno zasadzone krzaczki :-D:-D:-D poza tym fajny kubuś i małżonek :-D
jeszcze ten mi się podoba: Archiprojekt jest bardziej funkcjonalny tylko wiatę trzeba by było zabudować na garaż i w środku wprowadzić małe zmiany :happy: nie ma projektu idealnego :no: wprowadzaliście jakieś zmiany adaptacyjne?
stefcia a jednak ;-) kiedyś się zastanawiałaś nad zamążpójściem z kobietą :-D
kasieńko jak mnie tak pięknie wczoraj pożegnałaś to ja cię pięknie dziś przywitam słoneczko ty moje :*

wyspałyśmy się do 9 :sorry: rany! znowu chyba młodej na drzemkę nie położę :sorry: słońce się przedziera więc chyba wyskoczę z nią na dwór :tak:

Dzień dobry.
Normalnie jestem w szoku:szok:!!! Nie dość że miałam tak dużo do przeczytania - SUPER!!! to jeszcze taka erotyka mnie ominęła. Następnym razem dajcie jakoś szybciej znać, że będzie tak ciekawie - z miłą chęcią się dołączę ;-)
"gdzie jest Magda, Viki, Grzechotka, Monia, Agatka, Kacha, Kata, Elcia, Dota, Anetka, Kasia !!!!!!!!!!!!!! HALO !!!!!!!!!!!!!!!!!!" Jutrzenka wiem, że nie jestem z Wami tak bardzo zżyta, ale jak mogłaś tak o mnie zapomnieć :-(.
Paula - Alex śpi jak zabity, leki pomogły, chyba rzeczywiście chodziło o tą jego chorobę.
Poza tym nic nie pamiętam, wszystko przeczytałam, ale jak doszłam do niewyżycia seksualnego Kasi.woj to zaćmienie mnie dopadło. :-D. Szalej mała, szalej.
Domki dziewczyny rewelacja, a jak już tak jesteście przy domkach to coś Wam pokażę.
Najpierw zdjęcia naszego domu - w takim stanie go dostaliśmy, a później zdjęcia mnie więcej jak teraz wygląda. Nie jest on może taki rewelacyjny jak Wasze projekty, ale nic mu nie brakuje, a i my się w nim super czujemy.

Kurczę, tak dla głupot zrobiłam wczoraj test, i wyszedł ujemny. Albo znów się nam nie udało, ale jest za wcześnie i test tego nie pokazał. Zobaczymy, we wtorek mam dostać @. W każdym razie podjęłam wczoraj decyzję, że jeśli do końca roku nam się nie uda to robimy pauzę i szukam pracy.

Całuski dla wszystkich, zdrówka no i ciepełka.

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 17
  • 12.jpg
    12.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 22
  • P7304097.jpg
    P7304097.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 19
  • P7304099.jpg
    P7304099.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 16
reklama
Basia nie dlatego Cie pominelam ze nie jestes z nmi zżyta jak piszesz tylko Ty sie odzywalas ostatnio i pojawias sie w miare regularnie a ja wymienilam dziewczyny ktore albo juz dawno nie pisaly albo te ktore zawsze pisza a milczaly 2-3 dni.
Co do domku to ta fotka co ja wkeilam to ze strony firmy projektowej, moj dom jest w stanie surowym jeszcze, nie mam tak wykonczonego :no::no:.
A Wy fajnie sobie zmieniliscie ten domek, jeszcze jakis fajny tynk i kolorek i bedzie super. :tak:

Kata my tylko okna w kuchni, lazience i spizarni powiększylismy a zrezygnowalismy z jednej garderoby bo wolelismy dluższy pokoj :tak:. Co do moich krzaczkach to nie sa az tak gesto posadzone, przynajmniej narazie jest ok a za kilknascie lat zobaczymy. A w odwiedziny zapraszam :tak::tak:.
A moj maz i kuba sa fajni ;-):-D:-D

A gdzie reszta, ?????

Do góry