reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
z takimi to można wyskoczyć....
29.gif

to jeszcze slowko ode mnie

Kata no widzisz jaka Ty madra babka, jakos kiedys nie moglam zadnego nicka w jakis forum dopasowac bo byly zajete te co chcialam i jakos tak mi ta jutrzenka wpadla i juz taka zostalam ;-):-D
W sumie jestem z projektu w srodku zadowolona, z zewnatrz niby tez ale my go ladnych kilka lat temu kupowalismy i wtedy nie bylo jeszcze tyle tych projektow jak teraz, nie bylo ich w necie tylko sie kupowalo w kioskach katalogi i bryla z zewnatrz jest z tych tradycjych, dach dwuspadowy a nie taki jak teraz sa te nowoczesne chatki. Ale cos, dom jest na lata a moda ciagle sie zmienia, wtedy jak wybieralismy akurat co innego bylo na topie

Stefanka wiedzialam ze u Ciebie na cieplo slowo zawsze moge liczyc :cool2::cool2::cool2::-):-)

kata twoj kaznodziejski duch mnie oszolomil !!
jutrzenka wiadomoo, jak potrzebujesz wiecej to daj znac :)
kasia maj heheh UDOWODNIJ :)

reklama
Do góry