reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jutrzenka możesz zdradzić nazwę projektu swojego domku? :zawstydzona/y:
my chyba poczekamy i ruszymy za 2-3 latka jednak z budową :zawstydzona/y: działka jest za darmochę od teściów w fajnej gminie ;-)

reklama
do Katy :-p-o znalazła się zguba.....:-D:-p-a ja już myślałam że pobiegłaś ile tchu w piersiach....
no to dawaj ...rozpoczynaj to molestowanie...:-D:-D:-D
ciekawa jestem co mi zrobisz???
11_1_120.gif

Jutrzenko-no..tak sie u nas mówi...dom weselny to ten z którego wychodzi panna młoda.bo sala na której się bawimy jest nad jeziorem w drugim końcu miasta.

Kata-hmmmm...daj mi się chwilkę zastanowić .....:sorry::laugh2:bom się trochę zawstydziła...:-D-nigdy nie robiłam tego z kobietą...:szok::-)-no ale jak mawiają "żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek..."-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Kata normalnie nie zgadniesz jak sie nazywa moj projekt :-D:-D:-D, hehe Jutrzenka :-D:-D:-D. Jest z Archetonu :tak::tak:

Kasia a to sorki, u nas dom weselny to inaczej ta sala gdzie wesele a tak to dom rodzinny pani mlodej sie mowi:tak:

A kolorki mam takie, zdjecie teraz robione wiec troche inaczej to wyglada niz w dzien, nawet meble maja jakies inne kolory przy zarowkach niz normalnie.

Pewnie dla niektorych wydadza sie smutne ale tu akutar takie stonowane chcialam , na gorze mam odwazniejsze barwy ;-)

jutrzenka a ty w życiu byś nie pomyślała, że tak myślałam! :-D i mówię serio! bo skądś swój nick musiałaś zaczerpnąć :tak:;-) a ja przeglądam teraz duuuużo projektów i jutrzenkę widziałam i o tobie pomyślałam :-) jak zaczniemy a jeszcze bb będzie istniało to będę cię molestować ;-)
kolorki fajne! ciepłe i stonowane
kasia tak myślałam, że cię zamurowało :-D
kurna ja to chyba jakiś jasnowidz jestem :-D

smutek, nostalgia, rozpacz, apatia oraz depresja hehhe to moje pierwsze skojarzenie jutrzenko! urocze miejsce jednym slowem :)
kata ja bym chciala ale nawet kwiatka w doniczce nie umiem uprawiac :)
kasia maj wez niech kata najpierw cycki pokaze !! bo nie wiadmo czy warto inwestowac uczucia!

dobra ja sie zmywam, ide sie w tv pogapic, moze na tvn style cos ciekawego leci. W sumie mam w salonie tez tv ale tylko 7 kanalow to nie mam co ogladac:crazy::crazy: a dekoder na gorze stoi wiec zmykam do lozka

dobranoc mamuski

do jutra

reklama
jak ja widze to Kata-teraz na dwa fronty idzie...:-p:-p:-p-jak mozesz...???najpierw do mnie ..a teraz i Jutrzenkę w obroty chcesz brać.....no ładnie ładnie się tu akcja rozwija....
o Stefanka-sie odezwała. :-)..hmmm...no i jeszcze jak już te cycki pokaże to może przyjdzie jej na myśl na gołe klaty wyskoczyć.....a ja z moimi nie mam co rywalizować.Kata-to jak będzie???

Do góry