reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
do Katy -o znalazła się zguba.....-a ja już myślałam że pobiegłaś ile tchu w piersiach....
no to dawaj ...rozpoczynaj to molestowanie...
ciekawa jestem co mi zrobisz???
Jutrzenko-no..tak sie u nas mówi...dom weselny to ten z którego wychodzi panna młoda.bo sala na której się bawimy jest nad jeziorem w drugim końcu miasta.
no to dawaj ...rozpoczynaj to molestowanie...
ciekawa jestem co mi zrobisz???
Jutrzenko-no..tak sie u nas mówi...dom weselny to ten z którego wychodzi panna młoda.bo sala na której się bawimy jest nad jeziorem w drugim końcu miasta.
kasiamaj
mama 2007/2010
Kata-hmmmm...daj mi się chwilkę zastanowić .....bom się trochę zawstydziła...-nigdy nie robiłam tego z kobietą...:-)-no ale jak mawiają "żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek..."-.
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Kata normalnie nie zgadniesz jak sie nazywa moj projekt , hehe Jutrzenka . Jest z Archetonu
Kasia a to sorki, u nas dom weselny to inaczej ta sala gdzie wesele a tak to dom rodzinny pani mlodej sie mowi
A kolorki mam takie, zdjecie teraz robione wiec troche inaczej to wyglada niz w dzien, nawet meble maja jakies inne kolory przy zarowkach niz normalnie.
Pewnie dla niektorych wydadza sie smutne ale tu akutar takie stonowane chcialam , na gorze mam odwazniejsze barwy ;-)
Kasia a to sorki, u nas dom weselny to inaczej ta sala gdzie wesele a tak to dom rodzinny pani mlodej sie mowi
A kolorki mam takie, zdjecie teraz robione wiec troche inaczej to wyglada niz w dzien, nawet meble maja jakies inne kolory przy zarowkach niz normalnie.
Pewnie dla niektorych wydadza sie smutne ale tu akutar takie stonowane chcialam , na gorze mam odwazniejsze barwy ;-)
jutrzenka a ty w życiu byś nie pomyślała, że tak myślałam! i mówię serio! bo skądś swój nick musiałaś zaczerpnąć ;-) a ja przeglądam teraz duuuużo projektów i jutrzenkę widziałam i o tobie pomyślałam :-) jak zaczniemy a jeszcze bb będzie istniało to będę cię molestować ;-)
kolorki fajne! ciepłe i stonowane
kasia tak myślałam, że cię zamurowało
kurna ja to chyba jakiś jasnowidz jestem
kolorki fajne! ciepłe i stonowane
kasia tak myślałam, że cię zamurowało
kurna ja to chyba jakiś jasnowidz jestem
kasiamaj
mama 2007/2010
Jutrzenko-nie ma za co....ja się nie gniewam
wiesz to różnie-zależy jak kto mówi i pisze na zaproszeniu-
a kolorki fajne
Kata-nie zamurowało...tylko się zawstydziłam.....;P
wiesz to różnie-zależy jak kto mówi i pisze na zaproszeniu-
a kolorki fajne
Kata-nie zamurowało...tylko się zawstydziłam.....;P
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
smutek, nostalgia, rozpacz, apatia oraz depresja hehhe to moje pierwsze skojarzenie jutrzenko! urocze miejsce jednym slowem
kata ja bym chciala ale nawet kwiatka w doniczce nie umiem uprawiac
kasia maj wez niech kata najpierw cycki pokaze !! bo nie wiadmo czy warto inwestowac uczucia!
kata ja bym chciala ale nawet kwiatka w doniczce nie umiem uprawiac
kasia maj wez niech kata najpierw cycki pokaze !! bo nie wiadmo czy warto inwestowac uczucia!
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
dobra ja sie zmywam, ide sie w tv pogapic, moze na tvn style cos ciekawego leci. W sumie mam w salonie tez tv ale tylko 7 kanalow to nie mam co ogladac a dekoder na gorze stoi wiec zmykam do lozka
dobranoc mamuski
do jutra
dobranoc mamuski
do jutra
reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
jak ja widze to Kata-teraz na dwa fronty idzie...-jak mozesz...???najpierw do mnie ..a teraz i Jutrzenkę w obroty chcesz brać.....no ładnie ładnie się tu akcja rozwija....
o Stefanka-sie odezwała. :-)..hmmm...no i jeszcze jak już te cycki pokaże to może przyjdzie jej na myśl na gołe klaty wyskoczyć.....a ja z moimi nie mam co rywalizować.Kata-to jak będzie???
o Stefanka-sie odezwała. :-)..hmmm...no i jeszcze jak już te cycki pokaże to może przyjdzie jej na myśl na gołe klaty wyskoczyć.....a ja z moimi nie mam co rywalizować.Kata-to jak będzie???