reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
myslalam ze jak usmiechniete zdjecie wkleje to nie bedziesz miala nic przeciwko !!!
swoja droga piekne zeby oraz owlosienie godne zazdrosci...

To ty się nie zastanawiaj, co robić z włosami, tylko zapuszczaj nie tylko na głowie, a nie będziesz musiała zazdrościć.
A zęby? Mogę polecić ci mojego dentystę... Wypiłuje Ci idealnie

a masz jakies nasiona bo mi na klacie nie bardzo chca rosnac ?? i na plecach tez mam tylko ze 100 :)
widze ze forum grudniowek sie juz konczy... pustoooooooo jak w hmmm nie wiem...jak w kosciele we wtorek :)

Pusto, jak na ... pustyni, hehehe

Mam, specjalne nasiona od ojca Rydzyka ;-). Hodowane wg jego zmyślnej receptury, niedostępne na rynku. Otrzymasz jak wpłacisz pewną kwotę na radio Maryja. Ja jestem wierną jego fanką to mam :tak:. Mogę się z Tobą podzielić, chcesz? Ale wtedy kasę wpłacasz mnie.

Ostatnia edycja:
hejo
mój T dzis ma na 2 zmiane i wróci o 11:( jeny ........
ASIA na gardło dostała VERCEF I HASCO-SEPT I IBUM NA GORACZKE
VIKI po pierwsze dziekuje bardzo (ty wiesz za co) bardzo mi miło było:)
a Oliwka wypija tak 500-600ml wody ale gdybym jej dała np kubusia to w ciagu godz wypije 1000 ml hihihihihhih

reklama
hejo

jestem cieszycie sie??

Viki u nas z piciem to roznie, czasem wypije calego kubusia pol na pol z woda czyli tak jakby 2 butelki wypil a czasem tylko pol. Dzis wypil 2 soczki w kartoniku ze slomka ale i 2 jablka zjadl

zdrowka biednym chorowitka zycze

i tyle bo mi sie nie chce pisac :rofl2::rofl2:

Do góry