reklama
Pusto, jak na ... pustyni, hehehe
Mam, specjalne nasiona od ojca Rydzyka ;-). Hodowane wg jego zmyślnej receptury, niedostępne na rynku. Otrzymasz jak wpłacisz pewną kwotę na radio Maryja. Ja jestem wierną jego fanką to mam . Mogę się z Tobą podzielić, chcesz? Ale wtedy kasę wpłacasz mnie.
Mam, specjalne nasiona od ojca Rydzyka ;-). Hodowane wg jego zmyślnej receptury, niedostępne na rynku. Otrzymasz jak wpłacisz pewną kwotę na radio Maryja. Ja jestem wierną jego fanką to mam . Mogę się z Tobą podzielić, chcesz? Ale wtedy kasę wpłacasz mnie.
Ostatnia edycja:
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
hejo
mój T dzis ma na 2 zmiane i wróci o 11 jeny ........
ASIA na gardło dostała VERCEF I HASCO-SEPT I IBUM NA GORACZKE
VIKI po pierwsze dziekuje bardzo (ty wiesz za co) bardzo mi miło było
a Oliwka wypija tak 500-600ml wody ale gdybym jej dała np kubusia to w ciagu godz wypije 1000 ml hihihihihhih
mój T dzis ma na 2 zmiane i wróci o 11 jeny ........
ASIA na gardło dostała VERCEF I HASCO-SEPT I IBUM NA GORACZKE
VIKI po pierwsze dziekuje bardzo (ty wiesz za co) bardzo mi miło było
a Oliwka wypija tak 500-600ml wody ale gdybym jej dała np kubusia to w ciagu godz wypije 1000 ml hihihihihhih
Paula21
Grudzień '07
Hehe Asia, Stefanka jakie dyskusje...
A fotka śliczna
A fotka śliczna
Paula21
Grudzień '07
Jaką? Pokaż!!! :-)
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hejo
jestem cieszycie sie??
Viki u nas z piciem to roznie, czasem wypije calego kubusia pol na pol z woda czyli tak jakby 2 butelki wypil a czasem tylko pol. Dzis wypil 2 soczki w kartoniku ze slomka ale i 2 jablka zjadl
zdrowka biednym chorowitka zycze
i tyle bo mi sie nie chce pisac
jestem cieszycie sie??
Viki u nas z piciem to roznie, czasem wypije calego kubusia pol na pol z woda czyli tak jakby 2 butelki wypil a czasem tylko pol. Dzis wypil 2 soczki w kartoniku ze slomka ale i 2 jablka zjadl
zdrowka biednym chorowitka zycze
i tyle bo mi sie nie chce pisac