reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
u mnie od rana pada deszcz, jest mokro i ponuro.
Pojechałam dziś z Łukaszem na zakupy. Chciałam mu kupić ciapy ale nic nie znalazłam ciekawego. Kupiliśmy tylko mleko w tesco i pojeździliśmy sobie wózkiem bez celu:-D:-D
Teraz Łukasz śpi i mi też jakoś tak chce się spać:sorry::confused2:
kata- a z tego niekapka to szybko leci picie czy trzeba wciągać jak ze smoczka?
ja mam taki http://canpolbabies.com/index.php?p...facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=25
ale strasznie ciężko się go czyści te słomki:no:

reklama
aga kinia też ma ten bidon ale go nie używam bo rurkę ciężko wyczyścić :-(
a z kubeczka trzeba ciągnąć jak ma korek (łatwo się go czyści bo jest malutki :tak:) ale ja go wyjęłam i młoda pije normalnie tzn. nie musi tak mocno wyciągać

dzien dobry
u nas też pogoda do kitu...
ciągle wieje jakby się ktoś powiesił............
rano padało.
byłam z Kubą na zakupach-takie ostatnie przed weselem
kupiłam rajstopki,galotki.jeszcze stanik muszę kupić czarny.
ale to może u rodziców coś znajdę jak pojadę????
Kuba właśnie zasnął a J pojechał do miasta.
mam wolne.
ale chyba też się położę bo jakaś senna się zrobiłam!!!!

Elcia-miłego Tobie też...
Kata-sprytnie-sprytnie zobaczysz...raz dwa i obie zapomnicie o cycu.
Kuba jak teraz gdzieś przyuważy to woła cycy...a jak pytam czy chce to mówi BEEEEE....:-D:-D:-D-Kubeczek fajny.
Aga-co to są Ciapy????
my też mamy ten bidon.ale leży w szafie-bo Kuba nie umie pić z niego.

:-)hej!!!

U nas też pogoda do dupy :eek: pada cały dzień ale i tak byłam z dziewczynami na "polu" :-D (dla krakowianek) :rofl2: Julka pomierzyła w kaloszach wszystkie kałuże w okolicy a Amelia spała w wózeczku... Wiecie, ona śpi tylko na brzuchu :shocked2: od urodzenia :tak: i sama sobie główkę od początku przekręca. ;-) spryciula...

Poza tym to ciężko z nimi wyjść z domu... jak jedną ubieram to druga się drze i tak w kółko... :eek: za rok to chyba siwa bedę...:rofl2: a tak mi czasem czadu dają że szok... jak Jula zaczyna płakać to i Amelka... ło matko... A moja Juleczka chyba troszkę zaniedbana się czuje... :-( jak mam młodszą na kolanach to się pcha na nią, chce ją zdejmować z leżaka i sama włazi na niego... często chce się przytulać. Czasem szkoda mi jej... :-:)zawstydzona/y:

Poza tym to zaczęła skakać z łóżka na podłogę, wszędzie łazi z taboretem i sięga coraz wyżej... :cool2::shocked2:

Kubeczek ze słomką też mamy i Jula chętnie z niego pije ;-) słomkę czyszczę taką małą długą szczoteczką od kubka do karmienia papkami- lovi... ;-):-)
Ale i tak butelka ze smoczkiem górą... do końca roku mam zamiar się pozbyć tego nawyku... :tak:

Kata hehe Kinia cwaniara... :-D

Elcia czekamy na focie :-)

Kasiamaj ciapy to pewnie kapcie... :-D

Aga tłumacz :rofl2:

Grzechotka jak Kubunio w żłobku? Zostaje już na spanie? :-)

hej laluniee :)
kasia maj co ty tam chcialas ?? co ty tez ??
grzechotka hehe co racja to racja :))

jeszcze tylko 3 dni do pracyyy huraaa

Stefanka to tydzień wolnego Ci się szykuje? ;-) odpoczniesz... :cool2:
A tą podusię dla Gai to taką płaską kupiliście?

Pies mi uciekł koło 17 na dwór i godzinę temu wrócił dopiero... łajdus! Musiałam go wykąpać bo był taki ubłocony że szok. I jeszcze jakieś kumpla se pod drzwi przyprowadził... :eek: matko co za typ... teraz za karę w przedpokoju na chodniczku leży i schnie... oczywiście zaczepiony smyczą do klamki... :crazy: bo inaczej to już by w pościeli się grzał... :wściekła/y: niech się potrzęsie trochę. Może mu się odechce ucieczek!:cool2:

Kasiamaj oby dobry nastrój wrócił szybko... ;-)

Idę spać bo od 7:30 Amelka do nas zawita...

Kolorowych snów :-)

Ostatnia edycja:
hej

oj znowu paskudna pogoda a kuba chory już wczoraj zabrałam go ze żłobka to babki mówiły że ciaga nosem ale dzis kaszel ma okropny do tego pewnie bez antybiotyku sie nie obejdzie ech:eek::eek: dobrze ze ten tydzień jeszcze taki luźny i ja jestem w domu w czwartek moi rodzice przyjeżdżają to tez zostaną z nim a ja do pracy już

paula kuba już zostaje 2 tyg na spanie i jest dobrze juz nic nie płacze i wychodzi zadowolony ze żłobka tak więc juz sie zaklimatyzował na dobre

a my mamy kubek ze słomką nuby ale kuba rzadko z niuego pije bo pije z kubków zwykłych przeważnie a butelka ze smoczkiem tylko do kaszy ale już niedługo odstawie mu kasze na noc bo i tak nic nie zjada bo woli wcześniej zjeśc normalną kolację z tatusiem przy stole i kasza i mleko sie tylko marnuje

reklama
dzien dobry
jeny ja dzis osiwieje mała płacze i płacze juz mam dosc wrrrrrr
pogoda do bani i to pewnie dlatego bo na dwór nie chodzimy bo leje ach

Do góry