reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

oj coś tu frekwencja się posuła :no::no::no:
kachawawa- a ja jak byłam w ciąży to nie miałam zgagi. Za to M. miał za nas dwoje i brzuchy nam rosły równo tylko że ja swój prawie zgubiłam (cos tam sie zostało niestety) a jemu wcale :-D:-D:-D

co porabiacie? oglądacie M jak mdłości?

reklama
Aga jak byś zgadła... :rofl2: Leci TVP2 :-D Na wspólnej już obejrzałam ;-) to teraz to leci...

Asia dzięki za buziaczki :tak::-)

Kacha napisz na ile przyjechałaś... ;-)

Alex miłego pobytu w Polandii :-)

Baśka ja po prostu Julę wymęczam na spacerach ;-) :-D Nie jeździ już w wózku tylko wszędzie chodzi na nóżkach i praktycznie nie śpi już w dzień ;-)

Kata młoda się sama wybudziła więc ciach, ciach.. i pielucha zmieniona... :rofl2: tak to by chyba pływała w łóżeczku :-D

ja tylko mowie dobry wieczor i zaraz zmykam

dzis pierwszy dzien w pracy, nie moglam dosc do ladu z rozumem, kolezanka ktore mnie zastepowala od dzis ma zwolnienie bo sie rozchorowala i sie minelysmy wiec nic mi nie przekazala co i jak wiec wszystko wertuje i dochodze co do czego :eek::eek::eek:. Jeszcze koniec kwartalu wiec statystyki na tapecie wiec pasowalaby robic 10 razy wiecej niz sie da :crazy:.

poza tym po pracy pojechalam do tesciow, przywizlam lubianke malin, mialam caly garnek pigwy nakrojonej wiec 2 h robilam soki, dopiero skonczylam i padam na pysio. Mialam dzis prasowac ale poczeka do jutra, albo do srody bo jutro do dentysty ide wiec nie wiem czy bede miala wene po powrocie :eek:

to dobrej nocki kochane

buziaczki i do jutra

jutrzenka a co ty na moj dzien dziss?? przyszlam po pracy obiad byl gotowy, w domu odkurzone. zjadlam i polozylam sie do lozka z Gajutkiem, ona ogladala tv a ja sobie odpoczywalam, kolo 7 wstalam i zaczelam szykowac G do spania i o 7.30 zabralam ja do spania i tak sobie siedze teraz :)
ja to potrafie sie zmeczyc co??

jutrzenka a co ty na moj dzien dziss?? przyszlam po pracy obiad byl gotowy, w domu odkurzone. zjadlam i polozylam sie do lozka z Gajutkiem, ona ogladala tv a ja sobie odpoczywalam, kolo 7 wstalam i zaczelam szykowac G do spania i o 7.30 zabralam ja do spania i tak sobie siedze teraz :)
ja to potrafie sie zmeczyc co??

nie no Stefanka szacuneczek, jak Ty dalas sobie z tym wszystkim rade, no podziwiam normalnie ;-):-D:-D

dobry wieczór moje drogie ;-)

my dziś mieliśmy biegający dzień.
z Kubą u lekarza wszystko dobrze-wyniki odebrałam -wszystko w normie posiew jałowy.na razie nie musimy jeździć na kontrole-bo nie ma takiej potrzeby.
jest ok-i to mnie cieszy!!! :tak:

Kuba tak się dziś wyszalał-ze padł jak kawka....nawet swojego piciu-nic nie wypił tylko z kubkiem w garści zasnął :-D

w REAL-u sa pieluchy pampersiaki 2 paczki po 54 szt.(porobili 2-paki) za 85zł.
wszystkie rozmiary.

co tam jeszcze........
Aga-to się trochę pobyczysz na L4 i odpoczniesz
Kacha-niech Cię w końcu ta zgaga opuści!!! -apeluję do niej -ale już sio!!!:tak::-p
Stefanko-:-pchyba ja pisałam...:-p
Alex-ładnie nałobuzował......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-jak o tym pomyślę to mnie krew zalewa.
Kata-brawo-ładnie Ci idzie z tym odstawianiem.
Basia-ja przeczytałam wszystko :tak:-ale urosłam po tej pochwale...:-D:-p;-)
a gdzie reszta?????

dzien dobry miłe panie
my wrócilismy w niedziele z chrzcin było miło:)) malutki grzeczny nic nie płakał
no i trza było wrócic do normalnosci :((
miłego dnia zycze

hej

mmmmm pogada dzis nie nastraja co

chorym zdrówka zdrowym zdrówka dalszego
kacha jesz migdały na zgage pomagają
stefka ty to masz labe tak se chłopa wychować :-D:-D

reklama
i ja witam dżdżyście :-)
młoda odtransportowana do dziadków więc miałam chwilkę dla siebie. pewnie niedługo wróci bo jest od rana

elcia pokaż tego bohatera dnia :-)
grzechotka a no nie nastraja :no: ale chociaż w domku ciepło bo zaczęli grzać :tak: a śniło mi się dzisiaj w nocy ale rano kaloryfery były jeszcze zimne :-D szkoda, że numery w totka mi się nie przyśnią ;-)
kasia niczego nie robię na siłę ale wiesz jaka młoda jest cwana? :-) mówi, że boli boli kładzie rączkę na piersiach, przytula głowę i chyłkiem chce chapnąć :-D no to ja wtedy szybko do kuchni i przychodzę pomalowana :-D od razu ucieka :-D a smaruję tak że prawie nic nie widać ale coś jest dla niej nie tak ;-)

kupiłam ostatnio młodej kubek niekapek z canpola i jest świetny!
nawet jak nie ma korka to kapie tylko wtedy jak się go pionowo trzyma w dół no ale to oczywista oczywistość :-D a jak leży to i bez korka nie kapie
korek młodej wyjęłam bo przez te korki to ledwo pije. a tak wypija cały kubeczek prawie na raz i się dopaja w końcu :tak:
o taki:
http://canpolbabies.com/index.php?p...facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=25

to jasno pomarańczowe jest z gumy i kubek nie wyślizguje się z rączek. no i zdjęłam te uszy ;)
koszt. ok. 12 zł

Do góry