reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dziewczynki przepraszam, że ostatnio tak mało zaglądam na BB, ale to przez to, że T. kompa okupuje, dopiero po 22 mam go wolnego, a po 22 zaczynają się nocne wojny z Olisiem (przez zęby :wściekła/y:). Mam nadzieję, że w Polsce (jadę jutro w nocy) będę miała troszkę więcej czasu i będę na bieżąco :tak:

reklama
dzien dobry

ja sie tylko witam bo jakas nie kumata jestem

wrocilam o 4 :cool2::cool2: , o 5 jeszcze nie spalam bo ja nie moge zasnac po takich imprezach a przed 7 juz kube slyszalam (hehe polozylam sie na dole w salonie ale i tak sie obudzilam). Takze jestem zombi i wygladam tak :eek::eek::eek:.

Impreze zajebista, wytanczylam sie wysmialam, pojedlam :tak::tak:. Troszke tez wypilam tak dla humoru ale kaca nie mam ;-);-)

R pojechalam a ja sama walcze z kuba. Moj nadzieje ze szybko pojdzie spac to i ja sie zdrzemne

milego dnia, nie wiem czy sie jeszcze dzis odezwe :confused2::confused2:

dzien dobry! dzis sobota...siallallalaaa:tak:;-)

wpadłam tylko sie przywitac i zyczyc miłej rodzinnej soboty!!!
:-):-):-):-)

Siostra pojechala z chłopcami nad morze a ja lece na zakupy;-)
paaa dziewuszki okruszki małe pierduszki;-):cool2:

ps. dzis na głownej;-)

hejj
dota na poczatku to myslalam ze to zdjecie twojego meza po tym jak kupil pulsometr !!!
a gdzie reszta frywolnych mamusiek ?? nawet ja juz wstalam !! a wy ?? wstydzcie sie !!

hej:-)
Łukasz już się czuje lepiej ufff, narazie obyło się bez lekarza:tak::tak::tak:

jutrzenka- no to poszalałaś, fajnie. ja też wczoraj byłam na imprezie firmowej , wprawdzie tylko dwie godzinki ale i tak było super.:tak::tak:
kachawawa - współczuję, żeby ząbki szybko się Olisiowi wykluły i znów był spokojniutki:tak:
dota- chyba masz dziś dobry humor:-)
paula- ale Julka pospała:szok::szok::szok:
sylwia- twoi chłopcy już pojechali? Jak sobie dajesz radę bez małego?
kata- o to długo wytrzymałaś z karmieniem, powodzenia w odstawianiu:tak::tak:
kasiamaj- dzięki, że pytasz:-):-) u nas trochę lepiej , łukasz zdrowszy za to mnie bierze:confused2: w poniedziałek idę do lekarza, może jakieś L4 mi da. Posiedziałbym troszkę w domu z małym:tak::tak:
grzechotka- fajnie że znalazłaś pracę :tak::tak:
ataata- a jak u ciebie idą poszukiwania pracy?
weroniczka- to dobrze że Staś znalazł jakś pasję:tak::tak:
viki - ale masz ambitnego synka:tak:
to na razie tyle dla nie wymienionych buziaki cmok cmok

czesc i czołem, kluski pod stołem, z rosołem:-D:-D

Kal.aga oby lekarz dał Ci to L4, odpoczniesz trochę;-):-)

Dotka to Ty jeszcze nie przeprowadzona?:confused:

Jutrzenka przyznaj się że byłaś tak pijana że nie dałaś rady wejsc na górę dlatego spałaś w salonie:-D:-p

Kasiamaj jeśli chodzi o czekanie po poronieniu to ja nie czekałam bo stwierdziłam, że nikt nie da mi gwarancji że jak poczekam to donoszę:sorry: Ryzyko jest takie samo więc jeśli lekarz zezwolił to działaj;-)

No a ja już drugi wieczór sama. Cały dzień spędziłam z koleżanką na zakupach. Obkupiłam Olivię na przecenach w nexcie ale teraz jak już mała śpi to mi troszku smutno:-(Tęsknię za tym moim łobuzem:-( R mówi że Marcel nie jest smutny i nie płacze ale trzyma się cały czas R jakby bał się że ten go zostawi:-( Ale już jutro wracają, jupiiiiiiiii
Dziadek czuje się lepiej, na szczęście:-)

Siemka niedzielnie :-)

paula ale jula dała po oczach :szok: zmieniałaś jej w międzyczasie pieluchę? ;-)

:-D ale pytanie hihi... jasne że zmieniłam. Jak się obudziła to dałam jej picie i od razu zmieniłam pampka... :-D Dziś w nocy kolejny maratonik :rofl2: zasnęła o 17:30 i wstała dziś o 7:30:tak::-D

...pojedlam...

R pojechalam a ja sama walcze z kuba. Moj nadzieje ze szybko pojdzie spac to i ja sie zdrzemne

:-D:-D:-D Jutrzenka zdrzemnij się Kochana bo robisz nam rebusy w postach :-D:rofl2:

a gdzie reszta frywolnych mamusiek ?? nawet ja juz wstalam !! a wy ?? wstydzcie sie !!

Ja się melduję Stefanio :rofl2::-) wczoraj nie mogłam to dziś to robię...

No fajnie wczoraj było... Przyszli moi rodzice, pojedliśmy dużo dobroci, pogadaliśmy, ehhh fajnie :-) Mini imprezka udana ;-)

D niestety dziś wyjeżdża :-( szkoda...

Poza tym to...

Sylwia dobrze że z dziadkiem już lepiej i Twoi chłopcy wracają ;-)

Kasiamaj Sylwia dobrze gada trzeba jej wódki dać :rofl2::-D nie ma na co czekać ;-)
Działajcie, działajcie... trzymam kciuki :-):tak:
I napisz do czego to serum? Nie lubię takich grzejących kosmetyków... :no:

Kata to Ty jeszcze karmisz? woow...

Dota i jak się mieszka w nowym lokum? :-):-):-)

Aga może się uda z L4 ;-) powodzenia ;-)

Kacha na długo jedziesz? Będziemy w kontakcie w razie jakiegoś spotkanka ;-)tylko ja się boję podróży autobusem do wawy... mała rozniesie brumka... :shocked2: ale jak coś to spróbujemy ;-)

Viki niech spróbuje. Może się odnajdzie w tańcu ;-)

Grzechotka fajnie że znalazłaś pracę. Zaczepisz się na razie a może w między czasie coś znajdziesz... ;-)

Alex to dla każdego coś dobrego kupiłaś... :rofl2:

Miłego dnia kobietki :-)

witam

cos pustawo tutaj

Paula :-D:-D:-D, zdrzemnelam sie z kuba, a potem poszlismy na ponad 2h spacer, to sie rozruszalam.

Rany jakie mam odciski :szok::szok: a jakie zakwasy :szok::szok:, normalnie po schodach ledwo wchodze :no::no:. Ale co sie dziwic od 18 do 2:30 praktycznie non stop szalalysmy z dziewczynami na parkiecie :-):-):-)

Sylwia czy Ty zawsze musisz mnie wygadac :crazy::-D:-D:-D;-);-).

Aga dobrze ze lepiej z Lukaszkiem :tak: i zdrowka dla Ciebie

Kasia a ja bym sie jeszcze cykl czy dwa wstrzymala, nikt Ci nie zagwarantuje jak to bedzie, moze byc juz dobrze ale moze nie. Ja bym dala organizmowi jeszcze chwilke na regeneracje :tak::tak:. Tak dla samej siebie nawet :tak:

i tyle, ide obiad robic, mielismy isc na spcer z obiadem na miasto ale moja babcia w szpitalu i mama chce zebym z nia pojechala bo to kawalek od nas.

milego dnia, paaa

hej mistrzynie :)
co to teraz bedzie?? poniedzialek jutro ale cale szczescie od nastepnego juz tydzien ferii :)
moze jakos dam rade??
milej niedzieli, my po obiedzie zapylamy do ikei. kupic cos wam ?? :)

reklama
Hej!

Jutrzenka, to poszalałaś. Fajnie...
Sylwia, tęskno pewnie za tym małym łobuziakiem, co?
Stefanka, ja chcę i to dużo rzeczy:tak::tak::tak:Kupisz mi?:-);-)
Aga, zdrówka dla was.
Kata, szacuneczek, że tak długo karmisz:tak::tak::tak:

A a stałam dziś 4h w kuchni i gotowałam obiady na nadchodzący tydzień. Nie chce mi się nigdy nic gotować jak przychodzę z pracy, to teraz będę miała już gotowe:tak::tak:Tylko odgrzać.

Do góry