dobry wieczór
no w końcu mam wolne-ale padam na pysk.
wykończona jestem-jakoś tak od wczoraj na pełnych obrotach działam.
jeszcze jutro J jedzie do Mrągowa pomagać braciszkowi wozić rzeczy do nas.
wyjeżdża rano -ale nie wiem o której wróci???
muszę wstać rano jeszcze przed jego wyjazdem (bo zabiera mi auto) zrobić zakupy spożywcze i brać się do działania.
J brat wpada do nas do niedzieli wieczorkiem robimy grilla przyjadą też teście.
no i od rana trzeba ruszyć z robotą!!!!
wszystko na mojej głowie
co u Ginka pytała
Kata-no wiec...wszystko jest ok!!!-zbadał mnie- działam bez zarzutu
nie potrzebuję brać żadnych globulek.....
czasem tylko np.Prowag-żeby od czasu do czasu..odbudować florę bakteryjną.
stwierdził że ze zajściem w ciążę też nie powinno być problemu-można już próbować po zabiegu podobno po 2 pełnym cyklu.(czyli tak jak teraz mi wychodzi bo 2 @ właśnie mi się skończyła)
ale nie wiem....sama czy to nie za wcześnie????
jakoś tak się boję...................
może samo się jakoś rozwiąże???
Jutrzenko-spałam razem z Kubą-przebudził sie akurat jak chciałam iść spać...przesunęłam go i przez kawałek nocy spałam normalnie-bo potem to już nie za bardzo....bo zaraz albo miałam jego nogę na głowie...albo rękę na twarzy....Kuba to niezły wierciuch......
ciekawa jestem jak Ci idzie imprezka???
Dota-w takim razie baw się dobrze!!!:-)
Baśka-buziaki.
Paula-kurcze to rzeczywiście maraton Julka trzasnęła.musiałaś ją nie źle wymęczyć
Sylwia-a no stęskniłam się
;-)-dawno cie nie było.zaczęłam się martwić czy wszystko ok?przykro mi z powodu R.dziadka.
Kata-obchodzi obchodzi-myslę że Kinia bardzo dobrze sobie radzi.i obydwie dacie sobie radę jeśli chodzi od odstawienie.Kasia-tylko uważaj bo możesz mieć nagły przypływ jak ją całkowicie odstawisz-(ja to isę trochę męczyłam,jak mi cycek rozsadzało).-trzymam za Ciebie oby było dobrze.
fiiiiuuuu-ale napisałam.....ciekawe czy ktos to przeczyta????
idę wskoczyć do wanny.
a...miałam Wam napisać-a właściwie zapytać czy któraś używała może serum termoaktywne z eweline???
rany...myslałam że spłonę jak się tym wysmarowałam
no to lecę-nie wiem czy wrócę....
do jutra buziaki
pa.