reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

wpadłam tylko na chwilkę bo zaraz się zbieramy do siebie

Dota-dobre!!!! czego to ludzie nie wymyślą???:-D
Aga-co u Was?
Sylwia-jak się macie???
Elcia-no proszę..tak pięknie wyszłaś że kurcze zastanawiam sie czy swojemu pokazać Twoje fotki?:-);-)
Viki-odpoczywaj.
Myślę że Damian powinien spróbować swoich sił w tym tańcu-a może akurat mały tancerz Wam wyrośnie???zresztą całkiem fajnie sobie radził tańcząc z Pawełkiem.
Weroniko-co do karate-to skoro Stasiowi się podoba...to tak samo jak Damian powinien spróbować sił.

reklama
hejo

Dotka poza tym ze znowu przekrecasz mojego nicka to spoko ;-). Bylam u fryzjera, zrobilam balejaz podcielam troche wloski (nie za duzo bo wesele za 3 tyg). A co masz za imprezke pochwal sie :tak:

Viki kurcze sporo jak za jedna wizyte, to pewnie ze znieczuleniem i dlatego tyle ??
Moim zdaniem niech Damiam pojdzie i sprobuje, moze bedzie drugi Maserakiem ;-);-);-). Kto wie jaki talent w nim drzemie :tak::tak::tak:

Weroniczka fajnie ze Stasiowi sie podobalo, z butkami nie pomoge mamy chlopca ;-)

Paula Julka od 15:30 spala czy to blad w druku :szok::szok::szok:. A jak noc???. No i milej imprezki :tak:

Kasia gdzie w koncu spalaś?? :-D:-D

Elcia ojj to szarpnie Was po kieszeni i udanej imprezki :tak::tak:. Ps pokaz te fotki rozneglizowane do ktorych nasz profesor Krzys sie slini ;-);-):-p:-p:-p:-D:-D

Grzechotka oo to super, dzieciaczki bede miala atrakcje, czekamy na fotki :tak:

Aga zdrowka dla Łukaszka

niewymienionych sciskam mocno :-D:-D

Ja zaraz zmykam, o 15 jade pod urzad, wsiadamy w autobus i jazda ;-). Najpierw msza w kosciele, potem mini czesc oficjalna a potem nieoficjalna :-p:-p:-p:-p. Fotek z nieoficjalnej nie bedzie :-D:-D:-D.
Zalatwilam sobie podwozke wiec pierwszy raz nie bede kierowca na imrezie, ojjj bedzie sie dzialo ;-);-):-D:-D

ide zjem cos bo do wieczornego posilku moge nie doczekac ;-)

paaaa, odezwe sie jutro jak wstane :cool::cool::cool:, czyli rano bo R o 9 jest umowiony z kolega :sorry::sorry::sorry:

Siostra ale post:szok:;-)nie przeczytalam całego...
eee....no my dostalismy zaproszenie na Yachy...hihi...to tak bardziej znane w Gdansku...Tak wiec idzimey na Yach film festiwal..;-):cool2: pojdziemy raczej na samą gale...czyli ostatni dzien-nie mam za bardzo z kim malego zostawic...no i tam raczej trzeba bedzie sie jakos ubrac...
A zaproszenie dostał moj mąż, ja to tak przy okazji-jako osoba towarzysząca...:-D:-D Yach Paszkiewicz traktuje mojego męża jak swojego syna...tak samo jego zona...jezdzą razem dwa razy w roku na warsztaty...no to sie wkreciłam przy okazji...hihi:-D:-D:-D ot i tyle bzdurek ode mnie....

ide ciotki upiec jakies ciasto na przyjazd siostry:-):-):-)

paaaa:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.
Wpadłam się tylko przywitać bo dziś "wysiadam". Alex zrobił nam o 6 pobudkę i od tej pory nie spał. Nie chce iść się położyć a ledwo już widzi na oczy. Zaczyna być marudny i jeśli zaraz nie zaśnie to go chyba "podduszę" ;-).
Buziaczki dla wszystkich a dla chorowitków zdrówka

Amelka na kolankach więc tak szybko napiszę ;-)

Jutrzenko dobrze przeczytałaś... usnęła o 15:30 a wstała dziś o 6:30 rano... :szok: ale maraton, nie? No i jak się domyśliłam wstała o 2 w nocy ale dałam jej picie i poszła dalej spać... ;-)

Hej dziewczynki:-)

Wpadam na chwilę bo Kasiamaj się za mną stęskniła;-)
U nas internet nawala ostatnio i szkoda mi czasu na czekanie aż się strona załaduje:wściekła/y: Musimy zmienic operatora bo z tym to jest masakrrrraaaaaa:wściekła/y::wściekła/y:

Dziadek mojego R miał udar 2 dni temu więc chłopaki moje jadą dzisiaj do Polski:-( Jak ja przeżyję tyle czasu bez mojego synka?:-:)-( Powiedziałam R żeby co godzinę składał raport smsem ale mnie wyśmiał:-p:-D

Tak pozatym to trochę już ręce mi opadają na Marcela:wściekła/y: Ogólnie jest słodkim i kochanym chłopcem ale czasami wstępuje w niego jakiś diabeł chyba:wściekła/y: Bije inne dzieci i to njaczęściej bez powodu:szok::-( a ja nie wiem co robic bo tłumaczenie a nawet krzyk nie pomaga:no:

sylwia być nadal cierpliwą i tłumaczyć tłumaczyć tłumaczyć ;-) jak nie skutkuje dać ostrzeżenie a potem zabrać do domu jeśli łobuzuje. zakuma w końcu :tak:
paula ale jula dała po oczach :szok: zmieniałaś jej w międzyczasie pieluchę? ;-)
jutrzenka pewnie baluje :-p
viki a ja bym damiana puściła na tańce - jak mu się spodoba wyrobi se chłopak sylwetkę i poczucie rytmu :tak: jak chce to go puść! jak zobaczysz, że ma kłopoty z nauką wtedy z któryś zajęć zrezygnuje ;-)
dota to mówisz, że w poniedziałek parapetówa :-)
weroniczka napisz mi jaki małgonia ma rozmiar bucika i ciuszków no i swój adres na PW - chętnie wyślę paczuszkę. jakieś mam adidaski ale nie wiem czy nie będą za duże - najwyżej pozdziera wiosną ;-)
kasia a jak u ginka?

wiecie co? powoli odstawiam małą od cyca. pewnie was to mało interesuje bo zostałam sama na forum jako karmiąca ;-) ale muszę powiedzieć, że u mnie metoda z musztardą podziałała :-D wytłumaczyłam młodej, że mamę bolą i chodzi za mną i mówi "boji boji" ;-) ale przynajmniej normalnie je i woła piciu a nie siedzi i cmokta :sorry: dostaje tylko w nocy, nad ranem i jak zasypia w dzień bo wieczorkiem już zasypia sama :-)
a w ogóle to mam taki bałagan w domu, że :szok: slalomem muszę łazić
jutro wysprzątam na glanc!
a tak mi się nie chceeeeee

dobry wieczór
no w końcu mam wolne-ale padam na pysk.
wykończona jestem-jakoś tak od wczoraj na pełnych obrotach działam.
jeszcze jutro J jedzie do Mrągowa pomagać braciszkowi wozić rzeczy do nas.
wyjeżdża rano -ale nie wiem o której wróci???
muszę wstać rano jeszcze przed jego wyjazdem (bo zabiera mi auto) zrobić zakupy spożywcze i brać się do działania.
J brat wpada do nas do niedzieli wieczorkiem robimy grilla przyjadą też teście.
no i od rana trzeba ruszyć z robotą!!!!
wszystko na mojej głowie :sorry::-p

co u Ginka pytała Kata-no wiec...wszystko jest ok!!!-zbadał mnie- działam bez zarzutu :-p nie potrzebuję brać żadnych globulek.....
czasem tylko np.Prowag-żeby od czasu do czasu..odbudować florę bakteryjną.
stwierdził że ze zajściem w ciążę też nie powinno być problemu-można już próbować po zabiegu podobno po 2 pełnym cyklu.(czyli tak jak teraz mi wychodzi bo 2 @ właśnie mi się skończyła)
ale nie wiem....sama czy to nie za wcześnie????
jakoś tak się boję...................
może samo się jakoś rozwiąże???
Jutrzenko-spałam razem z Kubą-przebudził sie akurat jak chciałam iść spać...przesunęłam go i przez kawałek nocy spałam normalnie-bo potem to już nie za bardzo....bo zaraz albo miałam jego nogę na głowie...albo rękę na twarzy....Kuba to niezły wierciuch......
ciekawa jestem jak Ci idzie imprezka???:tak::-p
Dota-w takim razie baw się dobrze!!!:-)
Baśka-buziaki.
Paula-kurcze to rzeczywiście maraton Julka trzasnęła.musiałaś ją nie źle wymęczyć:-D
Sylwia-a no stęskniłam się :tak:;-)-dawno cie nie było.zaczęłam się martwić czy wszystko ok?przykro mi z powodu R.dziadka.
Kata-obchodzi obchodzi-myslę że Kinia bardzo dobrze sobie radzi.i obydwie dacie sobie radę jeśli chodzi od odstawienie.Kasia-tylko uważaj bo możesz mieć nagły przypływ jak ją całkowicie odstawisz-(ja to isę trochę męczyłam,jak mi cycek rozsadzało).-trzymam za Ciebie oby było dobrze.

fiiiiuuuu-ale napisałam.....ciekawe czy ktos to przeczyta????:-p:-p:-p:-p
idę wskoczyć do wanny.

a...miałam Wam napisać-a właściwie zapytać czy któraś używała może serum termoaktywne z eweline???
rany...myslałam że spłonę jak się tym wysmarowałam :szok::szok::szok::-D

no to lecę-nie wiem czy wrócę....
do jutra buziaki
pa.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny....i chyba za chwile dobranoc bo padam.
Maraton po miescie dzis robilam, dokupowalam jeszcze ostatnie rzeczy potrzebne przed wyjazdem, a jeszcze zamowienia od rodzinki dostalam co i gdzie mam im kupic.

Kasia a co to to serum i na co? Bo ja nie wiem.....:sorry::zawstydzona/y:

Do góry