reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka
my u dziadków-szykujemy obiadek
a potem zabieram się za pigwę
dodam jeszcze że sie trochę wpieniłam bo u moich rodziców przed blokiem parking robią (kostkę kładą)i nie ma gdzie samochodu postawić :wściekła/y:

buziaki dla Was wpadnę póżniej.

reklama
oj gaduły,gaduły:-D

Grzechotka
nauczy sie mowic nauczy:tak: no co Ty! musisz wierzyc w swego pierworodnego;-) Nasz Krzysio rozgadał się dopiero w wakacje i teraz cały czas nawija...po swojemu,po naszemu...buzia mu sie nie zamyka-dla mnie fajne jest to,ze moge sie z nim dogadac...:-D

Aga to Ty z Łukaszkiem w domku?zdrowka dla malego!
Jutreznka a co to za kryzys? Jutro na imprezie sie wybawisz,napijesz...no! tak jak lubisz:cool2::-p

Viki dobry,dobry!
Kasia,Basia hej!
Alex spakowana? tylko o dziecku nie zapomnij:rofl2:

pozdrawiam cieplutko:tak::tak::-):-):-)

edytuje: jak pisalam post to Krzysio przynosił mi ze swojego pokoju rozne rzeczy, kladł na kolana i mówil: "prosze" i za ktoryms razem poszedł i nie wrocił...patrze a on śpi...no mowie Wam przychodzi pora Jego spania,kladzie sie i od razu spi...tak smiesznie to wyglada...hihi

Ostatnia edycja:
dota ale ty masz dobrze z tym spaniem krzysia :-) u nas najlepiej jakby drzemki w ogóle nie było :eek:
kasia tyle się naobierasz tej pigwy żebyś tylko tak nie wyglądała :-D
pigwa.JPG

ze zdrówkiem dzisiaj lepiej u nas. dla chorowitków zdrówka!
byłyśmy trochę na spacerze. będzie chyba piękna złota jesień :-)
kurde wklejałam wam linka do rozmów w toku o zespole touretta i sama nie oglądnęłam :-( nie wiecie może kiedy są powtórki?

Kata znalazlam fragment...kiespka jakosc...ale wydaje mi sie,ze za pare dni ktos wklei całosc-jest duze zainteresowanie tym programem..

[video=youtube;Vh-qV7Erwfc]http://www.youtube.com/watch?v=Vh-qV7Erwfc[/video]

o dzięki dociu! obejrzę sobie jak będę sama :tak: ktoś nagrywał prosto z tv jak widzę :-)
a swoją drogą podziwiam drzyzgę za opanowanie w tym temacie ;-)

co porabiacie?
mój paszczak oczywiście śpi dlatego klikam :-)

Dzień dobry!!

Nic mi się nie chce. Jutro dopiero piątek....Powinnam napisać "już piątek", ale mi się nie chce, hehehe...
Aga, zdrówka dla Łukasza:tak::tak:
Grzechotka, nie tylko Kuba nie potrafi mówić:tak:Filip też.

A jakie są propozycje co do spotkania?

reklama
Do góry