reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a miałam się Was zapytać czy wysyłałyście to zgłoszenie na te próbki pampersa???
ja wysłałam przyszło do mnie 2 razy.to samo.-a pieluszki nie jestem zadowolona za bardzo-przysłali 4 bo taki był podany rozmiar największy na ich stronie a w ulotce jest napisane że mają jeszcze 5.tylko chyba ich nie wysyłają?w te 4 udało mi się zapakować Kubę-ale jakoś ten "plaster miodu" jak oni to ujęli jakoś mnie nie przekonał.może kiedy dzieci są małe i zadaniem tej pieluszki jest chłonąć luźne kupki...-to może i tak....

Asia- ja jestem przyzwyczajona do deszczu, wiec co mi tam.....:tak::-D
Kasia- ja z polskimi pampresami nie pomoge niestety, bo tu troche inaczej jest....:sorry:A pakowania troche bedzie :tak: bo na chwile dzisiejsza nie mam jeszcze biletu powrotnego, wiec kto wie ile w Polandii zabawie....:-D:-D

Hej Kobiałki, miałam nadrobić, ale padam na pysk i idę spać. Oliś dał mi wczoraj w nocy wycisk od 22:30 do 2:30 i muszę to odespać, bo w dzień na to szansy nie było. Tylko jak tu zasnąć jak cholerna zgaga żyć mi nie daje :wściekła/y:
A tak z innej beczki to jak robimy ze spotkaniem w Wawie? 27 września przybędę i liczę na małą randkę w realu z Wami :-D

dzien dobryyyyy:-):-):-)

Kacha dobrze,ze piszesz o tym spotkanku...juz jakis czas temu mówilam o nim naszej Ewie (mamie Adasia)i ostatnio juz sie zastanawialam czy sie nie pospieszyłam...;-)mam nadzieje,ze przybedzie Was duzo i bedziecie sie dobrze bawiły!:-)

a teraz szybko poczytam co u Was...i lece się ubrac....
paaaaa:-):-):-)

Dzień dobry.
Załączam komp z obawą że będę miała do nadrobienia mnóstwo stron a tu pełne zaskoczenie. Kochaniutkie jakąś słabą produkcję wczoraj miałyście.
Paula - dziękuję za wyjaśnienie. Myślałam że przegapiłam tak ważne wydarzenie. Szkoda Twojej siostrzyczki ale dobrze że ma Ciebie. KOchana cioteczka :-D

Kasiu
przenieśliśmy małego z łóżeczka do łóżka - na szczęście nie mieliśmy problemu z odseparowaniem go od nas, ponieważ przez całe dotychczasowe życie Alexa to spał chyba z nami ze 4 razy.

Dla wszystkich buziaczki i miłego dzionka. U nas dziś pogoda nie tego ale na szczęście nie pada. Więc uciekam chwilowo. Ubieram małego i idziemy na spacerek.

PAPA

hej
no i ja sie wreszcie pojawiłam

ale jakiś wieści szczęśliwych to nie przynoszę wciąż to samo tz bede pracowała tam gdzie pracowałam ale jakoś mnie to nie cieszy bo nie tego szukałam ale nba bezrybiu i rak ryba nie :-D

widze że znowu sie spotkanie szykuje ja niestety znowu odpadam z trywialnych finansowych powodów cóż takie życie ale mam nadziję że sie dobrze będziecie bawić znowu:-D

oj jak tak czytam to maluchy już niektórych ładnie mówią a mój leniuch oczywiście prawie nic nowe słowo to halo i papa a poza tym to tylko jakiś odgłosy zwioerzatek samochoduw mówi pierwsze sylaby ale nie kończy słów np na duży mówi duuu na mały maaa jak chce pić nie nie poiw pić tylko chlipie jak ze szklanki masakra on sie chyba nigdy mówić nie nauczy

buziaki dla wszystkich

reklama
Do góry