reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

oj jutrzenko nie wiem czy nawet jak ci odpowiem to zaakceptujesz moje zdanie :) w sumie jest dosc podobne do zdania weroniczki na temat leczenia dzieci a ty chyba wolisz bardziej tradycyjne metody??

reklama
spacerujecie pewnie co? :-);-)

u nas też pięknie! wysłałam paszczaków na spacer...
nocka dzisiaj do bani, drzemka w dzień do bani, katar w nosku ech...
niech ten dzień już się skończy...

jutrzenka dady w biedronce się popsuły - kiedyś były lepsze, bardziej miękkie :tak: a teraz są jakby plastikowe :sorry: kupiłam ostatnio jedną paczkę bo były gratis fajowe puzzle drewniane i zużywam pieluszki na noc ;-) tak mi się przypomniało bo pisałaś :-)
stefcia poszukiwałaś mnie? coś pilnego? :zawstydzona/y:

Hej :-)

My już po lofrach;-) pół dnia byłyśmy u mojej mamy- za ścianą... Jak to dobrze tak blisko miec mamę ;-):tak: Julka tylko lata z mieszkania do mieszkania :-D Rano tylko oczy otworzy i już do babci :rofl2:

Poza tym to tęsknię do D... ale w piątek przyjedzie ;-) więc jeszcze troszkę... :sorry:

Aaa i zrobiłam sama bezy :rofl2: pyszne wyszły :-)

dobry wieczór ;-)
my dopiero co wróciliśmy z wędrówek -bylismy u teściów rodziców i u tej mojej koleżanki co w środę urodziła Olisia.
śmiać mi się chciało -bo Kuba tak chciał go przytulać że byłby małego udusił.
fotki wrzucę jak zgram.

Jutrzenko-odnośnie butków-to kupiłam w Vi-GGa-Mi -u nas jest zakład w którym szyją obuwie dla dzieci.-w sklepie firmowym można kupić fajne i za ciekawą cenę.robią kapcie i buty skórzane.
jesli chodzi o sms-a to możesz wysłać ale z tel.R. bo z każdego numeru można wysłać tylko jednego sms-ka.
Stefanko-dobrze że pożegnaliście już glutora.-u nas też poprawa.
Elcia-dzień dobry-a właściwie dobry wieczór :-D;-)

reklama
Do góry