reklama
spacerujecie pewnie co? :-);-)
u nas też pięknie! wysłałam paszczaków na spacer...
nocka dzisiaj do bani, drzemka w dzień do bani, katar w nosku ech...
niech ten dzień już się skończy...
jutrzenka dady w biedronce się popsuły - kiedyś były lepsze, bardziej miękkie a teraz są jakby plastikowe kupiłam ostatnio jedną paczkę bo były gratis fajowe puzzle drewniane i zużywam pieluszki na noc ;-) tak mi się przypomniało bo pisałaś :-)
stefcia poszukiwałaś mnie? coś pilnego?
u nas też pięknie! wysłałam paszczaków na spacer...
nocka dzisiaj do bani, drzemka w dzień do bani, katar w nosku ech...
niech ten dzień już się skończy...
jutrzenka dady w biedronce się popsuły - kiedyś były lepsze, bardziej miękkie a teraz są jakby plastikowe kupiłam ostatnio jedną paczkę bo były gratis fajowe puzzle drewniane i zużywam pieluszki na noc ;-) tak mi się przypomniało bo pisałaś :-)
stefcia poszukiwałaś mnie? coś pilnego?
Paula21
Grudzień '07
Hej :-)
My już po lofrach;-) pół dnia byłyśmy u mojej mamy- za ścianą... Jak to dobrze tak blisko miec mamę ;-) Julka tylko lata z mieszkania do mieszkania Rano tylko oczy otworzy i już do babci
Poza tym to tęsknię do D... ale w piątek przyjedzie ;-) więc jeszcze troszkę...
Aaa i zrobiłam sama bezy pyszne wyszły :-)
My już po lofrach;-) pół dnia byłyśmy u mojej mamy- za ścianą... Jak to dobrze tak blisko miec mamę ;-) Julka tylko lata z mieszkania do mieszkania Rano tylko oczy otworzy i już do babci
Poza tym to tęsknię do D... ale w piątek przyjedzie ;-) więc jeszcze troszkę...
Aaa i zrobiłam sama bezy pyszne wyszły :-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
dobry wieczor
Paula21
Grudzień '07
Dobry wieczór Jutrzenko :-)
kasiamaj
mama 2007/2010
dobry wieczór ;-)
my dopiero co wróciliśmy z wędrówek -bylismy u teściów rodziców i u tej mojej koleżanki co w środę urodziła Olisia.
śmiać mi się chciało -bo Kuba tak chciał go przytulać że byłby małego udusił.
fotki wrzucę jak zgram.
Jutrzenko-odnośnie butków-to kupiłam w Vi-GGa-Mi -u nas jest zakład w którym szyją obuwie dla dzieci.-w sklepie firmowym można kupić fajne i za ciekawą cenę.robią kapcie i buty skórzane.
jesli chodzi o sms-a to możesz wysłać ale z tel.R. bo z każdego numeru można wysłać tylko jednego sms-ka.
Stefanko-dobrze że pożegnaliście już glutora.-u nas też poprawa.
Elcia-dzień dobry-a właściwie dobry wieczór ;-)
my dopiero co wróciliśmy z wędrówek -bylismy u teściów rodziców i u tej mojej koleżanki co w środę urodziła Olisia.
śmiać mi się chciało -bo Kuba tak chciał go przytulać że byłby małego udusił.
fotki wrzucę jak zgram.
Jutrzenko-odnośnie butków-to kupiłam w Vi-GGa-Mi -u nas jest zakład w którym szyją obuwie dla dzieci.-w sklepie firmowym można kupić fajne i za ciekawą cenę.robią kapcie i buty skórzane.
jesli chodzi o sms-a to możesz wysłać ale z tel.R. bo z każdego numeru można wysłać tylko jednego sms-ka.
Stefanko-dobrze że pożegnaliście już glutora.-u nas też poprawa.
Elcia-dzień dobry-a właściwie dobry wieczór ;-)
kasiamaj
mama 2007/2010
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
czesc Paulinko, Kasiu i Dorotko :-)
reklama