reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam

tesknilyscie??? ojj wiem ze tak :-D:-D:-D

i juz po gosciach, niedawno wyszli, bylo super wesolo, posmialismy sie, pogadalismy. W sumie od 15 do po 22 a moment zlecialo.

a ja dalej chora...już miałam nadzieje ze dzis bedzie lepiej:-(
jutrzenko czy ty bylas z kubą u lekarza?
bo paweł troche kaszle ale poza tym nic mu nie jest., czasem leci mu troche z nosa, i nie wiem czy powinnam juz chuchac na zimno...
bo generalnie na chorego nie wygląda...

kuba tez na chorego nie wyglada, on mial katar ktory mu splywal do gardla i kaslal. A dawalam mu syropy ktore wczesniej dostal od lekarza jak tez tak kasłal ze slyszalam ze mu sie odrywa, jakies wykrztusne: Herbitusin, Pulmeo, Pecto Drill, plus Rutinacea Junior w syropie. A Ty co dajesz?? Ja nie poszlam do lekarza bo juz jest lepiej, kaszle sporadycznie.
I zdrowka dla Was zycze.

Gaja tez glutor od wczoraj ale dzis juz lepiej dzieki radom jednej z grudniowek

powiedz jaka to rada, chetnie skorzystam nastepnym razem

kupiłam Kubie kapcie.bo tak mu nago zapyla do przodu że już ma 25rozm.

Lomtko ja kupilam 22 i w sumie sa ciut za luzne ale 21 juz nie mogly byc :no:. A gdzie kupilas, moze mamy takie same jak sandalki?? :-). Ja w BOTI, granatowe z rakietą na paluszkach :-D
A odnosnie sms to jak juz wyslalam wczesniej to moge jeszcze raz???

Jutro spróbuję zrobić sama bezy... Robiła któraś z was? :sorry2:

my kiedys ale dawno temy robilysmy z mama, pamietam ze wyszly nawet ok ale bardzo dlugo sie susza w piekarniku.

ja dzis tez od rana zasuwalam, najpier zakupy i przygototwanie mieska potem sprzatanie, umycie okien w salonie (podwojne balkonowe plus potrojne wiec sporo), ledwo zdazylam przygotowac stol na 15.

Kurde nie lubie myc okien :no:, a jeszcze tyle przede mna :crazy:, a i tak nie myje wszystkich bo w tych 2 pokojach co sa nieskonczone nie myje bo one wychodza na strone gdzie nikt ich nie widzi to nie ma sensu ich myc :-p:-p.
A zostaly, spizarnia, pokoj R, dachowe, jadalnia i ogromne w sypialni, (2 drzwi balkonowych i 2 skrzydla zwykle) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ze o wieszaniu wiranek nie wspomne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nie znosze tego robic :crazy::crazy:

i to tyle, pozno juz wiec reszta musi mi wybaczyc.

Pewnie nikogo tu nie ma to ide i ja.

do jutra mamusie :-)

Oj Jutrzenka narzekasz i narzekasz... :rofl2: Ja tam lubię myć okna i wieszać firanki. Potem oko się cieszy efektem i firaneczki ślicznie pachną... ;-):tak:
Jeju jak bym miała swój dom... ehhh... jeszcze chętniej bym myła... :sorry: na razie zostawmy to na liście marzeń ;-):-)

Tak w ogóle to dzień dobry wszystkim niedzielnie :-)

I życzę miłego dnia :-):tak:;-)

Dziń dybry Wszystkim :-)
U nas znowu piękne słoneczko, śniadanie zaliczone, Teletubisie też, więc zmykamy zaraz na ogród. Na dworze jest cieplej niż w domu :-)
Miłej i leniwej niedzieli Dziewczynki :-)

witam ja tezzz
u nas juz glutor odszedl w sina dal...:)
i tez mysle ze na dworze cieplej niz w domu ale nie wiem czy sie zdecyduje sprawdzic heheh
pozdrawiam choc pewnie duzo to tutaj dzis sie nie bedzie dzialo :))

My tak się przymierzamy do kupna oleju opałowego i coś się przymierzyć nie możemy:sorry: Ja chciałam już w lato kupić, bo był tańszy, ale każdemu szkoda było kasy i teraz w domu tylko na długi rękawek można chodzić :sorry:Ech niech nam w końcu to mieszkanie dadzą, bo nie ma to jak na swoim :tak:
U nas też glucior chyba poszedł w zapomnienie, maść majerankowa okazała się niezawodna, znowu muszę zapasy w Polsce zrobić:tak:

powiem ci kacha ze ja juz dwa razy ogrzewanie wlaczalam bo jednak wieczorkiem to juz tak chlodno sie robi. ale w dzien to jeszcze nie ma sensu u nas grzac bo nie jest zimno.
elcia yo yo yoo

reklama
i ja sie witam

u nas pieknie, bezchmurne niebo :-):-)

jak kuba wstanie idzemy na obiadek, potem karmic kaczki do parku, kuba to uwielbia

Stefanka zadalam Ci pytanie, myslalam ze podpowiesz kolezance jak tak szybko uporalas sie z katarem :sorry::sorry::sorry:

Weroniczka mozesz napisac jeszcze raz jakie leki dajesz dzieciaczkom przy katarze czy kaszlu i co ogolnie polecasz

u nas jeszcze cieplo wiec nie grzejemy, przyszly tydzien tez ma byc piekny ale pewnie pazdziernik to juz niestety trzeba bedzie kurek od gazu odkrecic :((

ide suszyc wlosy paaa

Do góry