reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka- do Szczecina jade, do mamusi :-)
Paula- no to ja jutro zrobie sobie kukurydze, mniam.....:-)

U nas tez sporo nowych slowek, najsmieszniejsze, to kika- Mickey, i pepe- pilka....:-D:-D:-D

reklama
a ja dalej chora...już miałam nadzieje ze dzis bedzie lepiej:-(

jutrzenko czy ty bylas z kubą u lekarza?
bo paweł troche kaszle ale poza tym nic mu nie jest., czasem leci mu troche z nosa, i nie wiem czy powinnam juz chuchac na zimno...
bo generalnie na chorego nie wygląda...

no i własnie co dawałas kubie na kaszel?

u nas słonce za oknem...
a ja kisze sie dzis w domu.
dobrze ze przyjdzie niania i pojdzie troche z pawłem , niech korzysta jeszcze z ładnej pogody:tak:

Witaski:-)

Marcel jeszcze śpi:szok: Śpioszek po mamusi się z nigo robi:-D Ja już zdąrzyłam stertę prania poprasowac bo Olivia pospac dłużej już nie dała:no: Ach te dzieci, jak był sam Marcel to wstawał o 6,7 a teraz śpi do 10 a ja mu zazdroszczę:-D

Stefanka ja widziałam te buty (sama nawet takei mam:-p żarcik:-D) ale nie wiedziałam jak się nazywają:zawstydzona/y:

Weroniczka ja też juz zrezygnowałam z podwójnego wózka i mam dla Marcela taką dostawkę i u nas też się świetnie sprawdza:tak: Wprawdzie jak idziemy na spacer to i tak Marcel biega cały czas ale już w drodze powrotnej to nie chce mu sie chodzic:sorry2:

Viki bidulko zrowiej wreszcie:-) Dobrze, że masz tą nianię to Pablo skorzysta z pogody a i Ty sobie odpoczniesz:-)

Wiecie co? Mój prawie wcale nie mówi:no: Jest tylko mama, tata, kuła (kuba), tu, tam, nee (nie), kak (tak), koko (zwierzątka), kaka (piłka) i to chyba wszystko:-(
Ale spoko;-) jeszcze się nauczy:tak:

viki zdrowiej koniecznie :)
Gaja tez glutor od wczoraj ale dzis juz lepiej dzieki radom jednej z grudniowek hehe dzis jak widac dala pospac!! kochana
zaraz wybywamy oczywiscie
pozdrowienia dla wszystkich hehe nooo prawie hehe zarcik

witam w sobotę pracującą ech
już zrobiłam porządek w domu, pranie, jeszcze jedno czeka w kolejce, Łukasz położony spać:happy: i jeszcze trochę papierkowej roboty mi zostało.....:baffled:

hej

na obiad był kurczak po seczuańsku-piersi smażone w sosie z paczki kupionym w biedronce i ryż do tego.:-D:tak:
a czemu zaraz wyobrażnia????
!
robisz kurczaka po se... czemuś tam więc nie mów że nie masz wyobraźnia:tak::tak:

viki - zdrówka, współczuję ci tego choróbska

asia- ale wyciągnęłam z tego poważne wnioski i wiem, że to nie rozwiąże problemów i już na mnie nie działa uspokajająco i na pewno więcej tego nie zrobię:no:
basia- ja jak bym nie miała możliwości w pracy posiedzieć na bb to też bym rzadko była, bo jak wracam do domu to cały czas poświęcam Łukaszowi a wieczorem to M. zajmuje komputer, bo do późna pracuje i musi się przecież zrelaksować (jak to on mówi):sorry2:
u nas piękna pogoda, słoneczko pełną gębą. Lubię taką jesień:tak::tak::tak:
miłego łikendu w życzę wszystkim mamusiom :-)

a ja oprócz tego, że wyprałam dzisiaj dywan to mam mega złość na teściów :wściekła/y:
wzięli ją do siebie i obiecali z nią wyjść na dwór bo piękna pogoda i co? teść ją przyprowadził, ja się pytam czy była na dworze a on na to, że nie chciała :szok::baffled::angry: noż curva!! ja się jej nie pytam tylko ubieram i pakuję na dwór!
dziecko wróciło i biegało mi po domu :baffled:
i strzeliłam do męża focha! o!

Hej Kobiałki :-)

Viki duuuużo zdrówka dla Ciebie, kuruj się Laseczko, kuruj :tak:
Piszecie o słówkach, u nas słówek jak na razie brak, Oliś ma swoje własne słownictwo, a jak go proszę, żeby powiedział mama to się głukowato rechocze i piszczy :-D

Udanego weekendu Babeczki :-)

bry dzień
u nas jak to zawsze w sobotę -dzień techniczny.
sprzątanko pranko odkurzanko :-D
byliśmy na małych zakupach.
kupiłam Kubie kapcie.bo tak mu nago zapyla do przodu że już ma 25rozm.

Kasia-a co...czasem trzeba mieć focha...
ja dziś też jestem ostra jak osa...@ przyjechała.-wiec J wie że dziś nie ma co sobie pogrywać-bo zarobić może :-D
Kacha-tobie też udanego.
Viki-Tobie zdrówka
Aga-prościzna-do zrobienia.każdy by potrafił.:tak:wsypać proszek z paczki do wody wymieszać-ugotować ryż i usmażyć piersi z kuraka.:-D
Sylwia-Marcel ma czas nauczy się.nasz też za duzo nie mówi.
Stefanko-ja Ci tu dam "prawie"........-"wypoczywajta" sobie tam na tym wybyciu :-D:-p
dla niewymienionych buziole
Bisous28.gif

dziewczyny wyślijcie głos na Kubusia-
sms o treści PLAC 906 na numer 70068 (koszt sms-a 60gr.)-z góry dziękujemy!!!

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Dziecko mi już usnęło :-)

Co do gadania to ona już zaczyna zdania kleić ale na razie takie po swojemu... z 3 słowek... np. Niaka iść dodo (Julka chce iść na dwór); Niaka brumek dziadek (Julka chce do auta dziadka); Niaka iść dacia (Jula chce do babci); Kaciecie (kocham Cię); Tenienie (tulimy); Plesie (proszę i picie); Chce zejść; Mamo kachę... ehhh w sumie można by wymieniać i wymieniać... na prawdę sporo gada... Nawet nie myślę co będzie za rok, dwa... :baffled: będzie nas zamęczała gadniem... :szok::-D

Alex gotuj gotuj... mniam... :tak::-)

Viki zdrówka Kobieto... :-) mnie jakieś katarzysko się przyplątało... :baffled: mam nadzieję że nic nie będzie... :-(

Aga to nie marnujesz dnia... ;-)

Ja miałam dziś sporo pracy... 6 klientek i troszkę kaski wpadło... ;-) lubię tak popracować :-)

Hehe Sylwia to Marcelek gula Ci robi spaniem... dobrze, niech śpi... Może się doczekasz że oboje tak ładnie pośpią... ;-)

Jutro spróbuję zrobić sama bezy... Robiła któraś z was? :sorry2:

reklama
Do góry