Hej Dziewczyny, fajanie ze odpisałyście. No ten czop wyglądja jakupławy tylko jest strasznie gesty tak jak male kluseczki a jak juz jest różwy czy czerwonawy, to trzeba soe zglosic do lekarza, bo jak ja słyszałam to znaczy ze za 2 dni mozesz urodzic. Brzusio mi sie obniżył, ciezko mi siedziec bo dzidzia siedzi mi miedzy nogami:-) hihi, Do szpitala jestem juz spakowana, bo ostatnio tak sie wystraszyłam przez te skurcze, ze zaczelam sie pakowac i bylam juz spakowana po 20 min hihi.
reklama
witam
a ja znów szpital zaliczyłam ale tym razem z synem , Dominik wylądował na chirurgii dzieciecej , z podejrzeniem zapalenia wyrostka po badaniach , USG itd na szczęście wykluczyli wyrostek i inne poważne rzeczy , potrzymali go troche na obserwacji i dzis popoludniu wreszcie wyszlismy , tylko nadal nie wiadomo skąd ten ból
a ja znów szpital zaliczyłam ale tym razem z synem , Dominik wylądował na chirurgii dzieciecej , z podejrzeniem zapalenia wyrostka po badaniach , USG itd na szczęście wykluczyli wyrostek i inne poważne rzeczy , potrzymali go troche na obserwacji i dzis popoludniu wreszcie wyszlismy , tylko nadal nie wiadomo skąd ten ból
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Rybcia - ogromnie współczuje - tyle nerwów ! mam nadzieje że to nic poważnego ! Trzymajcie się !
hej Rybcia mam nadzieje ze to nic poważnego, że szybko minie.
Ja ide już spaćku chociaz wczesna pora, Mam nadzieje ze wkońcu sie wyśpie bo mam dosyć tego ganiania do kibleka 3 razy w cągu nocy. No i te skurcze. :-(Dobranoc papa
Ja ide już spaćku chociaz wczesna pora, Mam nadzieje ze wkońcu sie wyśpie bo mam dosyć tego ganiania do kibleka 3 razy w cągu nocy. No i te skurcze. :-(Dobranoc papa
belka
Klub grudniówek'07
rybcia Ty to masz przejscia tym razem synek, mam nadzieje ze juz z nim dobrze mojemu bratu kiedys wycieli wyrostek a potem okazalo sie ze nie potrzebnie bo bol brzucha nie byl spowodowany wyrostkiem tylko bakteriami na zoladku ale lekarze i tak wiedza lepiej
Ja zjadlam obiadek i troche sie ogarnelam a zaraz ide spac
Viki mam nadzieje ze skurcze dadza Ci spokuj
Spijcie dobrze mamuski i dzidziusie :-)
Ja zjadlam obiadek i troche sie ogarnelam a zaraz ide spac
Viki mam nadzieje ze skurcze dadza Ci spokuj
Spijcie dobrze mamuski i dzidziusie :-)
Dominik już trezci raz w ciągu pol roku byl na tym oddziale-ostatnio w połowie września mial zabieg na przepukline pachwinowa , wiec jest teraz juz na szpital uczulony , a my razem z nim , niby nic sie caly dzien nie robi tak siedzac przy dziecku ale to jest jeszcze bardziej meczace niz jakas ciezka praca , mam juz dosc szpitala a tu za kilka dni znow bedzie trzeba tam wrocic
Anetka24
Klub grudniówek'07
Doticzka
trzymamy dziś kciuki za ciebie ma nadziej ze wszytko pojedzie gładko i bez boleśnie tego ci życzę
I że maleństwu będzie zdrowe i silne to najważniejsze
Na pewno dziewczyny będą dziś myślały o tobie i przezywały to razem z tobą ;-)
trzymamy dziś kciuki za ciebie ma nadziej ze wszytko pojedzie gładko i bez boleśnie tego ci życzę
I że maleństwu będzie zdrowe i silne to najważniejsze
Na pewno dziewczyny będą dziś myślały o tobie i przezywały to razem z tobą ;-)
belka
Klub grudniówek'07
Czesc Dziewczyny :-)
Dzis wielki dzien Doticzki juz nie moge sie doczekac jakis wiesci od niej :-)
A ja mam wiadomosci od Kachy_Wawa
'...u nas po wizycie wszystko ok. Olis w koncu troche urosl i wazy wg usg 2720g. Pozdrowionka '
Napisalam jej ze Doticzka bedzie miala cc a po za tym wszystkie nadal 2w1 :-)
Dzis wielki dzien Doticzki juz nie moge sie doczekac jakis wiesci od niej :-)
A ja mam wiadomosci od Kachy_Wawa
'...u nas po wizycie wszystko ok. Olis w koncu troche urosl i wazy wg usg 2720g. Pozdrowionka '
Napisalam jej ze Doticzka bedzie miala cc a po za tym wszystkie nadal 2w1 :-)
Hej Dziewczyny!
Jak Rybcia twój synek?? Mam nadzieje ze lepiej sie czuje!;-)
A ja znowu nie spalam w nocy, skurcze mialam chyba godzinne, az musialam tabletke wziasc nospe. Ale chociaz ciesze sie z tego ze snieg mam za oknem i jest białoooo. :-)
Jak Rybcia twój synek?? Mam nadzieje ze lepiej sie czuje!;-)
A ja znowu nie spalam w nocy, skurcze mialam chyba godzinne, az musialam tabletke wziasc nospe. Ale chociaz ciesze sie z tego ze snieg mam za oknem i jest białoooo. :-)
reklama