reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

oj jutrzenka musze zapytac swojego lekarza :)) moze tu inaczej szyja hehehhe np sciegiem zyzakowym i szybciej mozesz!!
paula no niestety ja ogladam wszystkie prawie seriale ale tylko jak trafie :)) nigdy nie pamietam kiedy co jest i gdzie. ogladam tylko wiernie you can dance chociaz ta edycja wydaje mi sie slabsza.

reklama
kurcze bateria mi pada w lapku...chyba musze isc spac!!
sylwia jesli moge zapytac dlaczego zrezygnowaliscie z domu chwilowo?? jak to cos osobistego to dawaj na zamkniety.

A ja mam mega doła, rzadko mi się to zdarza, ale jednak...
Samopoczucie do d..., cały czas w uścisku z kiblem i jeść nie mogę, bo co zjem to zwracam...
W dodatku tak jak sobie czytam o osiągnięciach Waszych Maluszków to znowu mnie dół złapał... Kiedy ja się tak będę cieszyć z tego, że Oliś siada, albo chociaż sam utrzymuje prosto główkę... Wiem, kiedyś to nastąpi, ale kiedy...Czasami zastanawiam się czy BB to dla mnie odpowiednie miejsce, czy nie powinnam zaszyć się na forum dla rodziców z ZD, ale nie potrafię bez Was żyć... Byłyście ze mną przez całą ciążę, tak razem wiele przeszłyśmy...
A z pozytywnych rzeczy to kupiliśmy dzisiaj Olisiowi spacerówkę i chyba Mu się spodobała, śpi w niej do tej pory, aż się boję Go poruszyć bo może dym mi rozpętać ;-)

Agatko może nie szalej i po kolei Darusię przestawiaj.:tak: Najpierw unormuj sobie spanie ;-) a dopiero potem jedzenie bo mała sama nie będzie wiedziała o co chodzi... :zawstydzona/y: Trzymamy z Julcią kciuki, a jak to nie pomoże to niech się dziewczyny zdzwonią i pogadają sobie. Może Julka powie Daruni jak uszczęśliwic mamusię... :-D

Ja z nocnym jedzeniem nie walczę. Niech sobie dziewczyna je jak ma ochotę.:-p Mi jakoś ta jedna (czasem dwie) pobudka tragicznie nie przeszkadza więc jest jak jest...;-)

Agatko tylko nie Włodek Zięba... :-D:-D:-D bo nam się Ewcia obrazi... :-D:-D:-D

kasia ja tez czasem sie zastanawiam czy BB to dobre miejsce dla mnie... zwłaszcza jak piszecie o tatusiach swoich dzieci to mnie za serce ściska...:-( no ale jestem z wami od samego początku i bez was bym sie juz dawno załamała..

Paula problem w tym ze przestawianie posiłków zaczęłam juz ponad tydzien temu i wycofac sie niemoge, bo Daria je teraz dzieki temu 5 razy na dobe: 4posiłki o stałej porze (10, 14, 18, 00) i jeden ruchomy (miedzy 4 a 6) i właśnie niechce juz wracać do poprzedniego "menu" gdzie jadła co 2 albo 3 godz...

reklama
Ataata badz dzielna, wiadomo ze jeden czy dwa dni nie dadza super efektow ale napeno Wam sie uda.

Ewa dziekuje w imieniu meza za zyczonka :-)

Kasia nigdzie sie stad nie ruszaj bo sie nie zgadzamy. A to ze masz gorszy dzien to sie zdarza, przeciez jestesmy tylko ludzi, jutro jest nowy dzien i bedzie lepiej. Z reszta widzisz ze maluchy w roznym tempie do wszystkiego dochadza, moj dlugo nie umial podnosic glowki na brzuszku i nadal sie nie przekreca sam. Badz dobrej mysli, troszke pracy Was napewno czeka ale i Olis szybko dogoni inne grudniowki. Trzymaj sie.

Agatka i Tobie tez zakazuje nas opuszczac bo jak nie to Ciebie w tym Krakowie a nawet Kasie w Belfascie znajde i dostaniecie lanie w d..... :)))

Dobra ja ide spac i Wam tez to proponuje bo jutro znowu bede godzinami brnela przez te strony co Wy tu za chwile zapiszecie. Dobrej i spokojnej nocki. Buziaczki.

Do góry