reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weroniczka to odpoczywaj :))
ja bujam nozka Gajutka na lezaczku a ona sobie spi, oczywiscie chwilowo :))
cale szczescie juz jutro weekend !!! ostatnio sie jakos zasiedzialam w domu...
nudze sie okropnie a tu na forum spokoj...

reklama
Weroniczka czyz nie jest to piekna chwila kazdego dnia??? Kocham tego mojego Marcelka ponad zycie ale tez baaaardzo lubie jak juz przychodzi wieczor i ja mam czas tylko i wylacznie dla siebie:)

Stefanka tu zawsze jest spokoj jak ja chce popisac. Pewnie wszystkie tula swoich maluszkow do snu:)

Ewedja co ty mowisz????? Nasze grodniowe dzieciaczki nie maja wad:-);-):-p

Sylwia jak ja Ciebie dobrze rozumiem:rofl2::rofl2: Też lubię te chwile kiedy choć przez chwilkę nie muszę mieć oczu dookoła głowy i panuje cisza w domu;-)

Ewedja rewelacja jak ładnie siedzi i super karnację ma Twój synek, ładny chłopak:tak:

Moj też juz śpi:tak: ostatnio o 19 zaczyna się marudzenie, narzekanie...20 minut i śpi....ale nie chwalę, bo to się jeszcze może zmienić....

A ja robie obiadek na jutro, nagle przybyło mi sił i trzeba to wykorzystać;-)

ewedja a za kilka lat będzie Ci brakowało tego usypiania dzieciątka. Zobaczysz za dwa może trzy lata usłyszysz mamusiu wyjdź mi z pokoju bo ja chcę już iść spać:crazy::crazy: ja tak mam i czasem jest mi żal że Staś już sam zasypia bez moich przytulanek:sorry2::dry:

Weroniczka jak fajnie sie czyta to co napisałaś....:tak: Kurcze niesamowite, przecież Staś ma niecałe 3 latka a juz taki mądrasek i samodzielny:-)

Teraz z innej beczki....

Kurde dziewczyny żołądek mnie boli...ostatnio dośc często. Z apetytem u mnie kiepsko....czasem jem na siłę...może to dlatego....
znacie jakieś dobre sposoby na taki bol...?:confused:

Ewedja rewelacja jak ładnie siedzi i super karnację ma Twój synek, ładny chłopak:tak:
dziekuje dota
ewedja a za kilka lat będzie Ci brakowało tego usypiania dzieciątka. Zobaczysz za dwa może trzy lata usłyszysz mamusiu wyjdź mi z pokoju bo ja chcę już iść spać:crazy::crazy: ja tak mam i czasem jest mi żal że Staś już sam zasypia bez moich przytulanek:sorry2::dry:
no pewnie tak bedzie ale teraz po prostu czasami ja tez mam gorszy dzien i nie daje czasami rady

reklama
Do góry