reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a powiem wam jeszcze ze byla u nas siostra J z 6 miesiecznym synkiem i kupowala wszystko bo taniej :) dalam jej na probe kosmetyki Avent i byla zachwycona, kupila caly komplet, szczegolnie podobal jej sie talk w plynie bo rzeczywiscie fajna sprawa. pampersy tez kupowala i maty do przewijania z pampersa bo mowila ze u was nie ma :))

reklama
:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: dziecię mi usnęło w łóżeczku :laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-):-):-) Huuuuuuraaaaa :rofl2:
i w ogóle to Was witam goraco.
Pogoda w deche no i my tez cały dzień po za domem. Taaaki spacer sobie zrobiliśmy razem z babcią, pozwiedzaliśmy wiochę podmiejską, pierwszy raz karmiłam na ławce ( ale cyrk był, mama mnie kocem pozakrywała :rofl2::rofl2::rofl2: ) zapuściłyśmy sie na pola z wózkiem i mi chyba bisepsy urosły :laugh2::laugh2: Złą stroną wypadu jest czarny wózek i kurteczka - na działkach i polach urządali sobie palenie śmieci i co ruch to popiół i sadza w powietrzu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy: i gdzie to świerze powietrze - wybierz sie babo za miasto :angry::angry::angry:

Viki, najlepiej zrób jak Ci wygodniej....ja na Twoim miejcu bym pojechała ( uwielbiam polskie morze ) 6 miesięcznę dziecię to już poważny człowiek ;-) nic mu nie będzie.

No Stefanka, u nas bieda w sklepach a to co jest to drogie...Polska. A ja dostałam paczuszkę od koleżanki z USA i sie dowiedziałam ze Gerber robi ubranka :rofl2:

dziewczyny jak usunąc album z picassy??wiecie ktoras helpppppppp

Viki jak otworzysz album po lewej stronie jest zakładka: usuń album;-) Jeśli zaś chodzi o wyjazd to ja bym się nie zastanawiała, małe dzieci o wiele lepiej znoszą podróże niż nam się wydaje;-) Nasz Oliś ma już za sobą podróż ponad 200km w jedną stronę w 14 tygodniu życia i właściwie całą drogę przespał ;-)

Sylwia trzymamy kciuki za Marcelka :-) Zobaczysz chłopczyk dzielny będzie :-)

Moniu i Madziu gratulacje dla Wiktorków za spanie w łóżeczku :-) Chyba się faceci coś zmówili ;-)

A tak wogóle to witamy Was w ten (u nas) bardzo pochmurny dzień:-) Oliś już mi kawały na prima aprillis robi, bo nie śpi od 6 tylko walczy w łóżeczku z zabawkami, a jak Mu daję flachę to artystycznie zaciska buźkę i rączkami ją odpycha ;-)

reklama
Oliś już mi kawały na prima aprillis robi, bo nie śpi od 6 tylko walczy w łóżeczku z zabawkami, a jak Mu daję flachę to artystycznie zaciska buźkę i rączkami ją odpycha ;-)

Widzę Kasiu że nasi chłopcy mają podobne poczucie humoru;-);-);-) Mój Tadziu też dziś wcześnie wstał i przez godzinę w łóżeczku gadał z zabawkami a jeść też nie chce.

Do góry