reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzien dobry :)
A u nas dzisiaj prześliczna pogoda i cieplutko, zaraz idziemy na spacerek...dopiero teraz bo musiałam posprzątac porządnie mieszkanko - wizytacja będzie ;-)
Miłego dnia Wam życze !!
Dotka fajne :tak: ciekawe czy się sprawdzi...Wiktorkowi wyszło 190 cm ale dryblas będzie :-D

reklama
Witam sie serdecznie! Zauwazylyscie ze w weekendy spada aktywnosc na bb?:) Sama w soboty i niedziele prawie nie zagladam, bo trzeba troche czasu mezowi poswiecic:)
Ataata, to moja jeszcze nizsza 167,5 ale mysle ze to dla kobitki styknie:-)

Jutrzenka na pewno malemu niedlugo przejdzie, ale wyobrazam sobie, ze sie musi bidulek meczyc. A na ten kaszelek, zwlaszcza ze nie wiesz czy wypija dostateczna ilosc syropku, to moze sprouj mu jeszcze plecki oklepywac, ponoc to dobrze u maluszkow dziala.

Pryzybelka juz na szczescie mniej go meczy ten kaszel. Katarek ma takimi fazami, jakis czas ma zapchany nos, potem spokuj. Moze do jutra mu przejdzie

Witajcie:)

Na początku z góry przepraszam bo dziś miałam strasznie mało czasu i zaglądnęłam teraz tylko na momencik...:-:)-:)-(...wiecie - CHRZCINY!!!
Ugoniłam się dziś jak głupia, bo to auto do warsztatu, to zakupy na niedzielę, no i spotkanie przedchrzcielne w kościele i spowiedź:-:)-:)-(. Normalnie padam!! Aż boję się pomyśleć co będzie jutro, bo jadę do mamy z małym i będziemy piec ciasta i robić sałatki - normalnie wymyśliłam sobie chrzciny w domu:angry::angry::angry:. No cóż...
Więc wybaczcie że będę miała teraz mniej czasu dla Cioteczek z BB:sorry2::sorry2::sorry2:.
Ale obiecuję...zdam relację w poniedziałek...no chyba że zaglądnę tu jeszcze wcześniej.

I najważniejsze - WIELKIE DZIĘKUJĘ za dostęp do wątku zamkniętego i za Wasze zaufanie, obiecuję, że Was nie zawiodę:):);-);-);-)

Całujemy z Wiktorkiem serdecznie wszystkie Cioteczki:-D:-D:-D

Ps. Wiktorkowi wyszło 185,5 cm:szok::szok::szok: ależ będę miała wielkiego syna!!!

reklama
Hej dziewczyny.
A mnie się ta strona ze wzrostem nie chce otworzyć:no::no:
A tak poza tym to dziękuję za informację o sklepach z ubrankami:tak::tak: Może coś uda mi się kupić.

Do góry