reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Pryzybela rewelacja!!!:-) Jak bardzo czasy sie zmieniły:tak::tak::-)

Tez ostatnio myslałam o Aneczce, Belce i innych dziewczynach które długo juz sie nie odzywają.
Dziewczyny napiszcie chociaż dwa słowa...

Monia ale zaszalałaś...kurcze niezła zmiana:tak:

A ja juz sobie odpoczywam...mały dziubek śpi:-)
pa

reklama
hehe pryzbela dobree no i racja. sama wychowalam sie w wielkim bloku gdzie bawilam sie z banda dzieciakow...

no wlasnie belki to juz dawno nie widzialam...
monia popieram !!! zmiany sa zawsze pozytywne.
dota moja tez spi ale na moich kolanach :)

a sluchajciee sery plesniowe to matka karmiaca moze jesc??
dota ja ją rozpieszczam niechcacy...poprostu nie mam wyjscia...

hehheeh a pamietacie Stephanie Harper z Powrotu do Edenu?? to moja inspiracja i to dlatego jestem stefanka :))
wlasnie dota ja nic nie moge znalezc..bede wdzieczna jak cos znajdziesz

Znalazłam różne opinie a le najwięcej było przeciw jedzeniu srów pleśniowych...
np. cos takiego:

Nie należy spożywać produktów gdzie występuje pleśń, bo ta także ma właściwości alergogenne. W związku z tym odpadają np. sery pleśniowe, ogórki kiszone.

Kurde to dlatego jesteś Stefanka..hehehe , a ja myslałam, że to Twoje imię.
Ale pewnego razu na naszej klasie patrzę a tu inne imię....i sobie myślałam, skąd ta baba wzięla ten nick:confused::-D

Kiedyś sie oglądało takie seriale..."Powrót do Edenu" to było coś:tak:

reklama
oooo ale naskrobałyście ;-)
dobry wieczór (jeśli jeszcze jakaś mamusia jest)!
my dziś stacjonowaliśmy cały dzień u babci i dziadka ;-) co to strasznie rozpieszczają małego ;-)
nie gniewajcie się, ale jeju nie mam siły na skomentowanie wszystkich poruszanych tematów ;-(
obiecuję poprawę!

do jutra kobitki ;-)

Do góry