reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Cześć Asiu.
interesy jak to interesy - raz pod górkę a raz z górki. Gdyby nie zamówienia na misie i kasiurka z flavonu to szczerze mówiąc mogłoby być ciężko no ale wszystko trzeba przeżyć. Czuję się super tylko czasem zgaga dokucza no i zaczynam się powoli turlać zamiast chodzić:-);-)
A czworaczki rozbrajające.

Ostatnia edycja:
Hej laseczki, co u Was? Jak maluchy ? Moje dziś szalały na śniegu, zaraz wstawię zdjęcia. :-D Mi się pogoda nie podoba, bo zimy nie lubię.:crazy::-( No ale cóż. Kupiłam dzieciaczkom prezenty na Gwiazdkę. :-) więc część z głowy. ;-)

hej

asia no moja droga do przedszkola i spowrotem trwała
70 minut..a zwykle jade 15...
masakra jakaś...wogole nie mogłam wjechac do nas na podwórko...sąsiad musiał mi pomóc:zawstydzona/y:i popchali z kolega fure..
nie wiem wogole czy jutro wyjedziemy z tego zadupia...jestesmy zasypani na maksa:crazy:

basia dobrze ze dzidzia rosnie, a interes pewnie raz lepiej raz gorzej. niestety w naszym kraju ciezko jest zaczynac cokolwiek, ale zycze by wszytsko szło jak najlepiej:tak:

morelowa - hej, napisz nam cos wiecej o sobie, dziewczyny pytały o twoje imię, wiek , skąd pochodzisz itp;-)

dobry wieczór

cisza w domu...nareszcie!!!!
mąż mi się ogolił...i tak paraduje...czyżby coś mu po głowie chodziło....
sama nie wiem????:zawstydzona/y::-p:rofl2:

Basiu-witaj.trzymam kciuki za Was.będzie ok.zobaczysz.pogłaszcz brzusio od ciotki.
Asiu-ja też mam nadzieję -ale gdyby coś wyszło to i tak oni remontują...tylko ten bajzel w domu...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Stef-ładnie to tak koleżankom jęzor wywalać???
morelowa-no pokaż nam te fotki....:tak::tak::tak:

jest tu ktoś???:-)

hej

myslalam ze Wam cos skrobne ale tam mi muli internet ze boje sie wiecej pisac ze mi potem sie zawiesi.

Ale u nas zima, ja wracal 20km/h :szok::szok:, w niektorych momentach to jechac nie moglam i ledwo sie toczylam. A wiatr taki ze szok :no::no:

no nic, moze jeszcze cos napisze jak zacznie lepiej dzielac

Wróciliśmy z przedszkola i nie mam siły na nic, nie mam siły nic pisać. Muszę się kurcze z tym przespać, jak tak dalej pójdzie to może na 20 urodziny Oliś stanie na nogi :sorry:

reklama
kasia maj wlasnie ladnie!! i nie wszedzie wieje i snieg :-(
kacha musisz pogonic tego swojego synalka!
zyjecie czy was zasypalo ?

Do góry