reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej dziewczynki.
Kurcze jestem skonana. Małgosia trzecią noc z rzędu miała bardzo niespokojną. Nie mogła spać a jak zasypiała to po chwili budziła się z ogromnym płaczem. To wszystko przez te obrzydliwe trzonowce.
Dota ja własnie nie wiem którą dostanę grę bo w tej aukcji tak niewyraźnie jest napisane, pomieszanie z poplątaniem ale ponieważ i elefun i wietrzny dzień są na tej samej zasadzie i obydwie gry jakościowo są świetne a cena była bardzo zachęcająca to kupiłam. ciekawe która gra przyjdzie:)
Paula chcesz to masz:

cześć dziewczyny

mam stresa-przed tym USG-ale dopiero na 16-tą i jeść nie mogę-tak mnie ssie że szok....dziś to jeszcze przeżyję ale w środę to chyba padnę na zawał i ze strachu-bo idę na badanie jelit....:-:)-:)dry::dry::dry:
młody dziś nie poszedł do przedszkola...bo przez week znów gorączka i katar!!!! :wściekła/y:
już nie wiem co z nim robić...????
młoda zaczęła jeść kaszki-i tak jak Kuba nie chciał za nic żadnej kaszki tak młoda opędzluje 125ml.i w ryk :szok::-D bo ma za mało!!! (podaję jej w butli)
zjada rano i wieczorem przed kąpielą a po kąpieli jeszcze cyca wyciągnie :szok::-p:-)-ma apetyt!!!
my przez week siedzieliśmy w domu odwiedziła nas teściowa i teść była też moja sis na week-malowałyśmy sobie włosy.
a...i Kubie zrobiliśmy domek z kartonu-został nam taki duży po zamówionych meblach-wpadliśmy na pomysł żeby młodemu chałupkę trzasnąć.
efekty wrzucę jak fotki z aparatu zrzucę.
w każdym bądz razie był prze szczęśliwy jak sam mógł malować trzymać i pomagać.

Jutrzenko-zdrówka dla Was i siły żeby przetrwać trudny okres.
Dotka-fajnie to wymyślili-może kiedyś i naszego łobuziaka tam zabierzemy???a i fajny ten Wasz słoń...my myslimy nad jakimiś grami dla Kuby...ale nic nie wymyśliłam jeszcze.
Weroniczka-super!! Ty to masz talent!!! biedna Małgośka.
Paula-fajnie że macie nowe mebelki i sprzęt-oby się dobrze sprawował.czekamy na fotki.
Anka-ja też z tymi zabawami nie wiem co wymyślać????
Kata-jak się macie???
Morelowa-no bo na week to przeważnie cisza.:tak:;-)
Aga-jak Łukasz??? lepiej już akceptuje brata?

a jeszcze miałam Wam napisać-
ostatnio siedzimy w pokoju Kuba buszuje i rozrabia, krzyczy.....
J się go pyta ...a Ty co masz ADHD???
a Kuba na to ... z takim zdziwieniem...
-nie....BMW :-)

miłego dzionka!!!! ;-):tak:

rany jaka pogoda:baffled: pewnie to przez Alex:-p pada i pada!

Kasiu czyli o 16. trzymamy kciuki:tak: oj masz ciezki tydzien...ale dasz rade!
Natalka ma juz 4 miesiace:szok:niezle:tak:
to tak ostatnio patrzyłam u Kachy na suwaczku, jeszcze troche i Jessi bedzie miala roczek;-)

Super Weroniczka! ten dla Małgosi jest słodki:-)

a my rysujemy,rysujemy....zdolna nie jestem ale domki i kwiatki wychodzą mi nawet niezłe:-D
teraz rysujemy znaki drogowe,no! to łatwiejsze bo mam sciąge:-D

Hej hej... no i ja tez jestem...:-)
Dota- akurat u mnie tez nienajlepiej z pogoda....:no: Wczoraj to w ogole byla taka wichura, ze nam drzwi do komorki na ogrodzie wiatrzysko wyrwalo....:szok:

Jak by tego bylo malo, to P zlew zapchal i idzis od rana przepycha.....A taki zly, ze bez kija nie podchodz.....:-D A to jego wina bo powlewal wczoraj jakies tluszcze i nie wiem co jeszcze on tam robil, w kazdym razie niech dziala, ja chyba wybede na godzinke.....:tak:

Kacha- no fajnie, ze znow jestes z nami...:-) I dobrze, ze pobyt rodzicow przebiegl bezstresowo....:tak:

Paula- no no, to fotki wstaw, jak juz sie ze wszystkim urzadzisz...:tak:

Weroniczka- no, plaszczyki super! :tak:

Kasia- powodzenia na badaniach.... trzymamy kciuki....:tak:
I zdrowka dla malego....:-)

Jutrzenka- biedaczyska...:-( Zdroweczka! :-)

Kurde, musze isc, bo wolaja.....

hej
u nas dziś spokój:-) aż boję się głośno to mówić bo jeszcze dzień sie nie skończył:sorry2:
dziś Łukasz głaskał Krzysia po główce żeby go uspokoić jak płakał, zaczyna pomagać mi przy kąpaniu, wlewa płyn ,myje Krzysiowi nóżki:tak::tak:tak że czasem jest nawet fajnie:tak:
paula- to ja czekam z niecierpliwoaścią na te relacje i trzymam kciuki. A wiesz że ja włąśnie tak zrobiłam pojechaliśmy sobie z łukaszem na przejażdzkę. Tylko my we dwoje:tak::tak:i w ogóle staram się każda chwilę kiedy Krzyś spi albo jest spokojny spędzać z Łukaszem:tak::tak:
weroniczka- śliczne płaszczyki, ja też bym chciała tak umieć szyć:tak::tak:zdrówka dla Małgosi
kasiamaj- trzymam kciuki za ciebie. Zdrówka dla Kubusia. Jakoś szybko zaczęłaś dawać małej kaszki? Chyba ż emi się wydaje. Ja Łukasza do 4,5 miesiąca karmiłam tylko swoim mleczkiem a potem ewentualnie troszkę soczki i dopiero koło szóstego jakieś kaszki i zupki:tak::tak:dobry ten tekst z bmw:-D:-D:-D
jutrzenka- to nieciekawie z tą kradzieżą:sorry2: zdrówka i dla was:tak::tak:

ja chyba zapadam powoli w sen zimowy :-D normalnie leń ze mnie!
nie chorujemy póki co, mamy się dobrze, spacerujemy mimo deszczu (ale jak musimy wyjść :-D)

wczoraj małej obcięłam grzywkę bo już na oczy zachodziła i rączką odgarniała a spinek jeszcze nosić nie chce :-(
uwielbiam ją w takiej bardzo króciutkiej :-)
poszła z t. do lustra żeby się zobaczyć i ... się poryczała! :szok: :-(
potem w wannie mówi do mnie:
- ale nie martw się! podoba mi się nowa fryzurka!
chciała mnie pocieszyć bo się załamałam :-( i cały czas pytałam dlaczego płacze i czy jej się podoba :-(
a tak ślicznie wygląda :-) dzisiaj już jest dobrze ale fryzjer ze mnie żaden :-D

paula ja też jestem ciekawa mieszkaniowej metamorfozy :-) jej ja to co tydzień mogłabym malować, przestawiać, zmieniać. gorzej z t. :baffled:
jutrzenka zdrówka! jest szansa, że będziesz w końcu miała lżej w tej robocie? :baffled: a ty na zwolnieniu jesteś czy chodzisz bidulo do pracy?
dota super ta zabawka! my właśnie kini chcemy kupić jakąś grę albo puzzle z dużych kawałków bo bardzo lubi układać
a z gier już ma tęczę (weronika wspominała), domino obrazkowe i memory
na razie nie umie się za bardzo skupić i gramy po swojemu albo układamy ;-) oswajamy się - o! to właściwe słowo :-D
weronika ale super ci wyszły :szok: to jest polar?
ania witaj w klubie! moja nie zajmie się dłużej niż 5 minut :baffled: jedynie co by mogła godzinami to tańcować przy muzyce dziecięcej ale na to ja nie mam siły a mnie ciąga :baffled:
kasieńko jak usg? pisz szybciutko!
alex chłop zły to wybywaj z domu bo jeszcze tobie się dostanie :-D
aga no widzisz ;-) nie wypowiadam się w tym temacie ale cieszę się, że łukasz powoli się oswaja z nową sytuacją

Paula, Wicio od urodzenia <odpukać> jeszcze nie chorował :)
Nie zaraża się od Maliny :)

Malinka też nie często choruje a tu dowód: 65696356.jpg MOJE DZIECKO PIJĄCE WODĘ Z FONTANNY :-):-D

Ostatnia edycja:
hejka

dzieki kobietki

bylam dzis u lekarza, narazie dostalam normalne leki a jak mi do czwartku nie przejdzie to mam wykupic antybiotyk
kamien z serca bo balam sie ze bedzie zapalenie pluc albo oskrzeli. Dzis mnie bolaly plecy jak oddychalam ale na szczescie mam czystko, ale gardlo mam czerwone.

Dotka ja chyba juz nie jestem silna, dzis mialam dosc wszystkiego, tyle mi sie w pracy wali na glowe ze juz nie daje sobie rady ze wszystkim, do tego w weekend nie odpoczne bo jade na szkolenie do warszawy :baffled:

Weroniczka fajne plaszczyki :tak:

Kasia jak po USG??

Alex ja kiedys tez wylalam tluszcz z patelni do zlewu i zalalam wode tylko ze zimna poleciala :wściekła/y::wściekła/y: i zlew mi sie zakleil :baffled::baffled:

Paula czekamy na fotki

Katka pracuje :sorry2::sorry2:, pochwal sie fotkami Kini

Morelowa ale slodka ta Twoja corcia

Aga no widzisz jakiego masz cudnego synka, super, chlopaki sie dotra i beda kumple ze hej :tak:

co do zabawek to podbije temat zabawkowy, jak mozecie to piszcie tam swoje pomysly, latwiej bedzie popartzec i skorzystac z czyjegos pomyslu :tak::tak:

a i musimy wybrac nowego modoratora, widzialyscie???
ja mysle ze powinna to byc osoba ktora jest aktywna, czesto pisze i wg mnie ktos ze "starszych" stazem forumowiczek.

ja proponuje DOTKE !!!!!

piszcie swoje propozycje i cos zdecydujemy

reklama
hehe morelowa skąd to znam :-) kinga mi pije dosłownie ze wszystkiego! ;-) fajna fota :tak:
jutrzenka bidulko :-( kuruj się kuruj!
wydaje mi się, że dotka pasowałaby jak najbardziej :tak:
ewentualnie ja mogę się zgłosić na ochotnika gdyby nie chciała - moderowanie mam za sobą ;-)

a fotki kini wstawię jakieś niebawem...

Do góry