dotaZ
Fanka BB :)
witajcie:-):-):-)
Jejku Magda biedny Wiktor...a w szpitalu pieknie sie zachowali...
Ja mialam kleszcza pare lat temu,zgłosiłam sie do szpitala to było w Koszalinie, lekarka mi powiedziala,ze dobrze zrobiłam przyjezdzając do nich i antybiotyk dostałam od razuponoc antybiotyk trezba podac jak najszybciej....echhh wszedzie inaczej....szczerze mowiac nie znam sie...
oby wszysto dobrze sie skonczyło!!!!!!!!!!!!!!
Viki my jezdzimy na plaze miedzy 8 a 9 i jak przyjezdzamy to jest pusto;-) dosłownie na parkingu są góra 2 samochody. zajmujemy sobie miejsce przy samej wodzie;-) a ludzie schodzą się ok.11..najwieksze tłumy miedzy 13 a 18....tak wiec nam udaje się polezec jak nie ma tłumów;-)
I ostatnio jedzimy na Wyspe Sobieszewska tam zawsze mniej ludzi, plaze szerokieeee;-)
dzis tez jedziemy na plaze wieczorkiem;-)
Basia kurcze wspolczujeee.....
u nas dzis piekne chmurki na niebie.....oby ich było jak najwiecej
miłego dniaa:-):-):-):-) dziewuszki:-):-):-):-)
paaa:-):-):-):-)
Jejku Magda biedny Wiktor...a w szpitalu pieknie sie zachowali...
Ja mialam kleszcza pare lat temu,zgłosiłam sie do szpitala to było w Koszalinie, lekarka mi powiedziala,ze dobrze zrobiłam przyjezdzając do nich i antybiotyk dostałam od razuponoc antybiotyk trezba podac jak najszybciej....echhh wszedzie inaczej....szczerze mowiac nie znam sie...
oby wszysto dobrze sie skonczyło!!!!!!!!!!!!!!
Viki my jezdzimy na plaze miedzy 8 a 9 i jak przyjezdzamy to jest pusto;-) dosłownie na parkingu są góra 2 samochody. zajmujemy sobie miejsce przy samej wodzie;-) a ludzie schodzą się ok.11..najwieksze tłumy miedzy 13 a 18....tak wiec nam udaje się polezec jak nie ma tłumów;-)
I ostatnio jedzimy na Wyspe Sobieszewska tam zawsze mniej ludzi, plaze szerokieeee;-)
dzis tez jedziemy na plaze wieczorkiem;-)
Basia kurcze wspolczujeee.....
u nas dzis piekne chmurki na niebie.....oby ich było jak najwiecej
miłego dniaa:-):-):-):-) dziewuszki:-):-):-):-)
paaa:-):-):-):-)
Ostatnia edycja: