reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A u nas pieknie, he he.....:-)
Czesc wszystkim...

Kasia, Weroniczka- lo matko, to sie stracha najadlyscie, a dzieciaczki pewnie juz znow wariuja, co?
Kacha- szalejesz dziwczyno! :szok: A na serio, to oby bylo jak chcesz. Wiem, ze jeszcze przez jakis czas hormony sie utrzymuja, bo sama po poronieniu robilam test u lekarza i wyszlo mi ze ciaza, a juz nie bylam w ciazy... Stad wiem, ze sa jakis czas po ciazy, ale nie mam pojecia jak dlugo....:no: Powtarzaj test co jakis czas, no a potem do lekarza, to bedziesz wiedziala na pewno.
Kata- jak taka melancholijna, to Ty moze tez tescior zrob, hi hi...:-D:-D;-)
Basia- i jak? Cos tam wyszlo Tobie? :-)
Paula- brawo dla Juli, my na szczescie mleko nocne juz dawno pozegnalismy... ufff....:tak:Jest tylko woda, ale Oliwier i tak nie chce w nocy pic.
Sylwia- u mnie ze sprzataniem podobnie...:zawstydzona/y: Ale dzis tez watpie czy cos sie ruszy, bo u nas przepieknie....:-D:-D

I chyba na razie tyle, lecimy na ogrod bawic sie w piaskownicy.....:-)
A co u grzechotki? Magdalenki....? o Izabelli B nie wspomne.....:baffled:

reklama
Dzień dobry na wieczór.
Dziś testu nie robiłam bo stwierdziłam że nie ma sensu. Jutro umówiłam się z koleżanką która wyczuwa wszelkie najmniejsze zmiany w organizmie to nawet nie muszę wydawać kasiurki na test i będę wiedzieć o co chodzi. Także jak jutro wieczorem wrócę to zamelduję.
Kurczę Kaśka ale Kuba Was nastraszył. Ja ostatnio ciągle mam takie momenty przy Alexowi. Jak nie walnie całym sobą do tyłu, ostatnio rozwalił-nie wiem czy Wam pisałam- łuk brwiowy,pół cm niżej i po oku, a dziś jak wychodzi z domu to poleciał za kotem i wywinął orła na krawężniku. Uderzył głową o kant kafelek z cokolika i ma dziurę w głowie, śliwę na pół ameryki a w ogóle widziała to moja teściowa i hasło. nie płacz przecież się nic nie stało. Normalnie masakra jakaś. A ja myślałam że mnie szlak na miejscu trafi. Mój D to ostatnio już stwierdził że jeszcze chwila i Alex będzie się mógł przyjąć do filmu jako kaskader.
Dobrze uciekam. Meldować się będę jutro.
Buziaki dla wszystkich.
papa no i miłego klachania wieczorkiem

dzień dobry
a cóż to tak słabo z frekwencją:szok::szok::szok:
basia- to koniecznie napisz co twoja koleżanka stwierdziła:tak::tak::tak:
kata- ranny ptaszku:-)

jakoś niewyspana jestem nie wiem czemu, spałam dobrze Łukasz tylko raz się obudził:sorry2:
magdalenka, grzechotka, - żyjecie????

dzien dobry laseczki!;-);-):-)

słoneczko zaglada do okien...zapowiada się piękny dzień:-):-):-)

ide na śniadanko, zrobię obiadek i uciekamy na dwór:-):-):-)

miłego dnia!!!!paaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-):-)

siallaaa-lalaaaa ;-):-)
dzień dobry drogie panie ;-)
u nas też dziś piękna pogoda-aż miło się na duszy robi :-D
załadowałam pralkę niech sie kręci-jedną jeszcze mam do powieszenia z wczoraj-bo już mi się nie chciało.
ale na dworze to myk...i wyschnie szybciorem.
muszę zadzwonić do fryzjera i sie umówić na czwartek-bo coś zarastam kłakami :szok::-D
młody ma sie już dobrze i dalej szaleje :baffled::-)

kurcze co tu na obiad zrobić????

Basia-to daj znać koniecznie -co ta koleżanka wywąchała :tak::-);-)
Kachna-a u Ciebie jak??? testowałaś ponownie :happy:;-)
Weroniczko-ach te dzieciaki....widzisz u nas tak samo...ale już ok.
Dota-leć leć na to świeże powietrze :-D;-):tak:-i smacznego.
Aga-też coś mam z tym niewyspaniem....
Katka-hej ;-)

no właśnie zaginęło nam kilka mamusiek :szok::-(
i coś nie chcę sie odzywać :dry:
HALOO-gdzie WY :angry::angry::angry::angry::angry:

miłego dnia :tak:;-)

Cześć dziewczynki.

Coś mi się stało w prawą część tyłu szyi. Tak mnie okrutnie zaczęła boleć w nocy że nie mogę głową w prawą stronę ruszać. W ogóle to nie mogę głowy do końca wyprostować i mam lekko pochyloną w lewą stronę:( Koszmarnie mnei boli.

reklama
Do góry