reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Alex uffffffffff.....to dobrze,ze masz :tak:teraz u nas lateks na topie i zobaczysz wszystkie laski bedą Ci zazdrościly:tak:;-)

Nooo Katka hej! odpoczywaj i rekasuj sie kobietko:-)

jejku lepiłam z małym ludziki z masy solnej a na gazie mialam kasze i gotowała sie ponad 2 godziny...ale spaliła:-D:-D a śmierdzi w domu...łoooo matko-jak to Sylwka mówi:-D

ale wiecie,ze garnek sie nie spalił:szok: dostałam od tesciowej komplet garnków i skubane takie wytrzymałe:-Dno normalnie specjalnie robione dla mnie:-D:-D

oooo mały zasypia.....ide sobie cos zjesc....nareczka!:-)

reklama
Dota :-D:-D:-D

U nas katarku ciąg dalszy... Przemycam nurofen w mleku bo młoda się zraziła do strzykawki :-/

Jeju... takie błoto na dworzu że aż się wyłazić nie chce...

Paula nas błoto i kalzue jakos ominęły....a myslałam zimą,ze bedzie ciezko:tak: A teraz jest suchutko na chodnikach...
Ale Ty masz kalosze,nie? no tak! Ty masz a Twoje laski??;-)

jeny, ide od tego komputera...bo tu spedze cały dzien...hihi......paaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
dota nie ma za co :-D:-D:-D;-)
paula ja też przemycałam ale w herbatkach. ostatnio o dziwo ibufen pomarańczowy pije z łyżeczki, mało tego: sama się domaga :szok: no przecież nie dam jej jak nie gorączkuje a woła: syrop syrop! :szok:
za to eurespalu pić nie chce - nawet z piciem (niedobre, paskudztwo, bleeee :baffled:)
najważniejsze, że wypije :tak:
asia skończyłam :-p i powiem ci, że spodziewałam się innego zakończenia ;-) warto przeczytać :tak:

idę obiad podszykować...

Dota- Ty to roztrzepana jestes...:-D:-D:-D Jak mnie kiedys bedziesz goscic, to przypomnij mi zebym nic u Ciebie nie jadla....:-p:-D:-D;-)

A wiecie co? Moj Oliwier lubi te wszystkie syropki i nurofeny itp... musze ciagle zmieniac miejsca gdzie je chowam, bo stoi pod szafkami w kuchni i ryczy, ze chce syropku....:-D:-D:sorry2: Wariat!:cool:

reklama
Dota- Ty to roztrzepana jestes...:-D:-D:-D Jak mnie kiedys bedziesz goscic, to przypomnij mi zebym nic u Ciebie nie jadla....:-p:-D:-D;-)

tylko pytanie-czy taka chwila nastapi???:-p:-p:-p

kiedy Ty ciotka lecisz?? spakowana?;-)

Katka co tam na obiad dzis zrobiłas???

my dzis sami z Krzysiem,to biadu nie robie,zaopatrzyłam sie tylko w cukierni i mamy dzis dzien słodkości:-Dmąż ma wywiadówke to wroci po 19.:-D:cool2:

Do góry