reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula jakoś chyba już mój organizm się przystosował do małej ilości snu ;-)
Pryzy jakbym wiedziała, że jeszcze wejdziesz na BB to bym kompa nie wyłączała, bo jeszcze po moim poście długo nie spałam :tak:
Aga wiesz co, rzeczywiście bym się nie zdziwiła jakbym przy trzecim dziecku mówiła, że Jessi to anioł:-D Ale oby nie ;-)
Młoda się buja w huśtawce i łypie okiem, Oliś ściąga rzeczy z półek, a ja siedzę i wcinam popcorn toffee na śniadanko :-p
Miłego dzionka Kobietki :-)

reklama
kacha- zgadzam się z tobą ze organizm może się przyzwyczaić do małej ilości snu. Jak mi się Łukasz budził po 10 razy w nocy a potem przestał to ja bardzo długo jeszcze nie potrafiłam spać ciągiem i sama się budziłam:tak::tak:

My juz po spacerku... szaro- buro dzisiaj....glowa tez od rana mnie boli....:baffled:

Widze, ze Dotka jeszcze nie odpowiedziala na kreacje, ktora dla niej uszykowalam...:dry: No coz! Tyle pracy na marne!!! Albo szyje sobie latke na pupcie, hi hi....:-D:-D:-D:-p;-);-)

Kacha- Ty to sie masz z tymi swoimi skarbami....;-) Zycze, zeby jednak trzecie bylo spokojne....:tak::-)

Chorowitki zdrowka.... Oliwier z reszta tez troche zaczal dzis kichac.....:dry::sorry2:

Dziewczynki mi się pospały :-) jak dobrzeee.... :-)

Zaraz wpadnie klientka więc z 1,5h zajęcia będę miała... nie chce mi się ale muszę ;-)

aaa Alex fajna fotka w sygnaturce ;-)

Alex ja teraz cięzko ćwicze zeby mój tyłeczek jakoś wygladał w tym stroju od Ciebie,rozumiesz;-):-D ufffffffffffffff......to i czasu na bb nie mam....i raz i dwa i raz i dwa....uffff:-D....kurcze jeszcze pare kilo:-p

Rany Kacha szalona jestes z tym trzecim dzieckiem;-) podziwiam!
ja jakos zostane przy jednym,przynajmniej przez najblizszy rok moze dwa;-)

I zdrówka dla Juleczki i Oliwerka Alexi;-)flexi;-)

Aga
ale Ci dobrze:tak: to sobie pozwiedzasz;-)

Madzia,Katka zyjecie???????????? moze Wam podesłać jakies chusteczki?

o kurka......nikogo nie ma????;-)

co tam laseczki,odpoczywacie sobie??;-)

jedynie Paula usprawiedliwiona-szaleje z nozyczkmi i wymysla nowe cięcia;-)

hejka wieczorkowo ;-)
ciesze się -bo udało się naprawić nasz aparat za grosze,G chłopak zajmuje się nagrywaniem imprez (weselnych itp.) trochę się zna na sprzęcie foto i video.
uszykował nam tego naszego grata.zamówił lampę i wymienił.

przynajmniej na razie nie musimy kupować nowego-bo ten działa.

Jutrzenko-fajna fajna tak karkóweczka z woreczka :-D:tak:-ja dałam ciut więcej ziemniaków wagowo i cebulę pokroiłam tak na 1cm.(może grubiej) była w sam raz nie zniknęła i piekłam ponad godzinę,mięsko rozpływało się w ustach.jak dla mnie ciut za mocne te przyprawy.ale Kuba zjadł razem z nami.
Paula-oby katarek szybko odpuścił.
Aga-no my własnie mamy takie 200/90 do tego z wysuwaną szufladą -opcja 2 łóżka.albo pojemnik na pościel.-fotkę wrzucę jutro bo mam aparat na dole i lenia żeby po niego iść :-D:-p
miałam Cię zapytać...kiedy masz wizytę,i USG????
Kata-jak katarek???

Viki-Grzechotka-haaaalllllloooooooooooooooooooooooo
o jeszcze Moni nie było Izy Weroniki Anetki Atatty...................

reklama
Do góry