reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej!

Chciałam tylko zameldować, że jestem, hehehe i podlewam od 5min. wasze drzewa;-)
Kasiamaj, dobrze, że wszystko dobrze się skończyło. Opłaca się wam rozkręcać łóżeczko? Niedługo pojawi się nowy lokator i wielbiciel szczebelkowych łóżeczek..
Kata, zdrowiej kobieto.. Może masz jakąś alergię? Nieżyt jak taka woda ci leci z kinolka?
Aga, zdrówka dla Łukasza, a Ty wypoczywaj ile się da..:tak::tak:
Dla pozostałych pozdrowionka...

Czesc, ja sie dzis jeszcze nie witalam....:-)
Znow pieknie, wiosennie....nic tylko spacerowac....:-)
Ale ja akurat dzis zakupki juz na wyjazd robilam, takie tam drobiazgi dla mamy i brata.... i dziadkow....:tak::-)

Dota- no pewnie - futro z norek, hi hi... jeszcze mnie tylko w czyms takim nie widzieli....:-D:-D:-)
Kata- zdroweczka....:-)
Aga- no to moze dziewczynka bedzie... jak czujesz sie inaczej, niz jak bylas w ciazy z Lukaszem....:tak::-):cool2:

I dalej nie pamietam.....:sorry2: ale dobre fluidy wszystkim przesylam......:tak:;-):-)

Acha, zrobilam dzis rosolek z ta przypalona cebulka( byla o tym niedawno mowa), a ze nigdy tak nie robilam, to dzis zrobilam..... No i rewelacja!!:tak::tak::tak:

ciao ciao ciao

u nas dzis super dzionek poopowiadam wam troche samolubnie :tak::tak::tak:

u nas pogoda SUPERRRRRRRRRRRRR!!!!!:tak::tak::tak:

od godziny 9 do teraz bylismy na dworku :-):-):-)

u fryzjera bylo super, maly nawet grzecznie siedzial, efekt na zalaczonym obrazku ;-);-);-)

pozniej zadzwonili mi z biura jednego gdzie wysylalam cv i jutro mam rozmowe kwalifikacyjna :tak::tak::tak: juppi mam nadzieje ze moge liczyc na trzymanie kciukow jutro o 12.30 :tak::tak::tak:

Zaki chyba nauczyl sie byc na dworze bez pampka dzis caly dzien nie posiusial sie :tak::tak::tak:

no i spotkalysmy sie dzis 4 matki polki z 4 dzieciaczkow i wybawily sie na placu zabaw, pozniej pojechalysmy do jednej do domku i zrobilysmy wspolny obiad wloski spagetti aglio e olio (spagetti z olejem z oliwek, czosnkiem i parmezanem) palce lizac :tak::tak::tak: dzieciaczki sie wyszalaly do tego stopnia ze nie mogly do domkow powracac :tak::tak::tak: zaki padl na siedzaca przed tv, teraz spi ale zaraz go obudze bo wieczorem bedzie ciezko go uspic:-):-):-)

troche samolubnie dzis, ale mialam super dzionek a zadko sie to tu zdaza

buziaczki ogromne dla wszystkich

Załączniki

• jjhjhj..jpg
    jjhjhj..jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 23
  • hhhjhjh..jpg
    hhhjhjh..jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 20
Ewedja super super super..oby więcej takich postów od większej ilości Kobitek :-)

Witajcie :-D

Kata łączę się z Toba w cierpieniu. Cholerne zarazki ! Zdrówka życzę!

Aga działa podlałam resztę też...ale ciężka praca ;-)

Kasia jak dobrze, ze wszystko dobrze się skończyło.
Okropne sa te powroty zimy. Ja wczoraj tez wyjechałam do pracy na pewniaka a po sniegiem taka szklanka i cudem ominełam śmietnik i samochody zaparkowane po drugiej stronie ulicy. Kolega miał stłuczkę i wściekły, że całązime nie miał przygód i na sam koniec taki pech.

Ostatnia edycja:
Ewedja to super! Cieszymy sie z Tobą!!!oby jak najwiecej takich dni!:tak::tak::tak: i oczywiscie trzymamy jutro kciuki;-)

Magdzia pewnie Katka Cię zaraziła....;-) zdrówka laseczki!:tak:

nooo Alex czyli od dzis codziennie rosołek na obiad??? hihi:-p

ale rosną Wam te drzewka,tylko Agi jeszcze takie małe;-)

co tam u Was ciekawego??? ide sie zaraz jako tako umyć czy cos tam....:-D:cool2: kurcze najadłam sie słodyczy i się zasłodziłam.....:baffled::-D

Młody mi zasnął przy podwieczorku o 17.20 i śpi dalej ....oby wytrzymał do 6 !

Dotka, gdyby nie to że katar mnie trzyma od 2 tygodni mogłabym uwierzyć ;-)

idę się położyć

życzę dobrej nocy!

reklama
hej hej

przywolana do porzadku przez taka jedna chuda mamuske melduje sie na pokladzie

tylko 2 dni mnie nie bylo i nie wiem co napisac bo poczytywalam Was po trochu ale juz nie pamietam co do kogo.

to cos o sobie napisze ;-);-):-D

ale sie wkurzylam sama na siebie.
Poszlismy z kub a do fryzjera, pani sie pyta jak go ostatnio cielam maszynika czy nozyczkami a ja na to bez zastanowienia MASZYNKA :baffled::baffled: No to ona maszynka przed srodek wlosow, raz drugi trzeci i ja sobie uswiadomilam ze ona go nozyczkami ciela na czubku a maszynka tylko boki i tyl podcinala :baffled::baffled::baffled:. No i Kuba jest łysol :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, tak bardzo zle nie jest, tylko taki dziwny teraz jest i jakos pyzato wyglada :sorry2::sorry2::sorry2:
Ale jestem wsciekla na siebie, tak go ostatnio slicznie obciela, tak fajnie wygladal a ja glupia jej powiedzialam ze maszynka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wrrrr jaka ja durna jestem mowie Wam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Poza tym bylismy u lekarza, powiedziala ze jest ok, dalej mam dawac zyrtec jeszcze przez 2 tyg.
Powiedziala zeby kupic tran (albo vit D jak wolimy) i dawac, ze sa takie nowe zalecenia zeby wiekszym dzieciom dawac.
Pytalam o Danonki czy mozna dawac, powiedziala ze wg niej w rozsadnych iloscich nie ma przeciwskazan wiec kupilam na probe :tak:
Oderalam tez pierwsze wyniki badania na pasozyty i jest dobre.

Dotka cmok cmok

Paula kurde brawo, gratuluje szybkiej i skutecznej akcji ratunkowej ;-)

Kasia rany bidulko, to sie strachu najedliscie. Dobrze ze Wam sie nic nie stalo :tak:

Ewedja powodzenia, kciuki bede trzymac. Fajna fryzurka Zakiego :tak:

sorry ale pamietam co tam jeszcze, od jutra obiecuje poprawe :-):-)

dla wszystkich buziaczki

u nas zima na calego, snieg znowu pada, bialo bialo bialo ......, slisko i zimno

co robicie, ogladacie emke ?

Do góry