reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia o kurcze, nawet nie potrafię sobie wyobrazic co czuje Mama Madzi:-( Kciuki oczywiście zaciśnięte bardzo mocno........ Madzia walcz........

reklama
hej
wpadłam tylko na chwilkę
bo żle sie czuję
i mam troche roboty
Kacha-trzymam kciuki za Madzię-i modlę sie za nią.
Paula-pogłaskano...
Jutrzenko-ciekawy ten Twój spacer.
Dotka-do jutra.

dobra kobitki uciekam
napisze cos jak wrócę z wybrzeża ;)

Dziewczyny wieści sprzed chwili od Ani-Mamy Madzi są okropne:szok:

"Ona umiera. Powolutku.Doktor już nie liczy, ile razyją reanimowali.Jest na maksymalnych dawkach leków, tlenu, tlenku azotu. Serce staje co chwila. Parametry spadają w oczach. Raczej nie mamy szans..."

hej

Kacha :-:)-:)-:)-( ach brakuje slow dla takiej tragedii :no::no:. Sa jakies wiesci???

ja tylko na chwilke, chcialam Wam powiedziec ze w Lidlu są fajne pizamki po 18 zl. Sa tez puzzle drewniane (takie te ludziki co Kata ma), i takie ksztalty do wkladania.
Ja kupilam Kubie nowy znikopis bo ten co mial to juz sie strasznie zniszczyl. Te co sa w lidlu sa takie co na kolorowe sie pisze :tak::tak:.
Jak macie Lidlu w poblizu to polecam, zobaczcie sobie na stronce
LIDL

milego dnia

witajcie!

o boze Kacha:-:)-:)-(..........................

Jutreznko dziekuje za info!;-)
Alex wierzę,ze rozłąka wszystko naprawi;-) i znowu bedzie pięknie i cudownie:-):-)
A w Polsce zostajesz juz na Wieklanoc???

i tyleee.....musze zbarac sie za sprzatanie....dzis przyjezdzają do nas Majoszki:-)
Ide zaraz do cukierni nakupować łakoci, zrobię jakieś przekąski,piwko się chłodzi w lodówce....nie wiem co jeszcze? a! muszę sobie włosy umyc:-D

ale piękna pogoda:-):-):-)

udanego dnia laseczki!!!:-)
ps.dziekuje za odp.w sprawie kopytek;-)

ciao
u nas pogody dupnej ciag dalszy na spacer nie da sie isc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kacha jak wiesci od malej madzi

jutrzenka u nas znikopisy tez musza byc juz dwa rozwalil, szkoda ze u nas w Lidlu teraz nie ma bo z checia bym kupila

dotka milej zabawy

uciekam zrobic sniadanie dla krolewicza

reklama
Do góry