reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
i ja się witam z domciu. Ale fajnie w domu się siedzi:tak::tak::tak:
właśnie wróciliśmy ze spacerku, taka piękna pogoda:-) zaraz położę łukiego spać (łobuz myszkę mi zabiera cały czas:wściekła/y:)
dota- ja jadłam zawsze z niczym takie podsmażane z bułką tartą przysmażoną na masełku:tak::tak: ale mi smaka narobiłaś:szok:
grzechotka- dziękujemy:tak::tak:
alex- powodzenia na bilansie, napisz potem co i jak:tak:
kasiamaj- jak tam dziś głowa?
pryzybela- zdrówka:tak:
viki- jak pierwsza noc w nowym domciu?

coś mi się chce jeść:confused: miłego dnia

reklama
Wrocilismy...:tak:
Wszystko ok. Z reszta ja i tak sie nnie martwilam, ze cos bedzie nie tak, bo Oliwier zawsze slusznie wazyl i duzy tez jest. Co prawda troche z mowa u niego gorzej, ale to wiedzialam, bo bedzie przeciez dwujezyczny. Ale pani tylko zapytala, czy zna ok 50 slow, obojetnie w jakim jezyku, powiedzialam, ze zna i ona powiedziala, ze wszystko ok. Poza tym Oliwier rozumie wszystko w obu jezykach, wiec babka mowi, ze nie ma sie czym absolutnie martwic...

Potem pojechalam do miasta po jakies zakupki... i na spacerek... ale dzis u nas pieknie....:tak::tak::tak:

Hej!

Nareszcie w domu, uff...

Asia ta seria Lesvik jest w takim kolorze jak na zdjęciu. R brak ma z twgo zestawu szafe i komode :tak:
Jutrzenkato mnie okrutnie zmartwiłaś;-), bo mi się to wyrko podoba, ale myślałam, że lita sosna. Kurde, nie będzie mi pasowało do Filipa, bo ma mebelki sosnowe.
Alex, dobrze, że na bilansie ok.
Aga, fajnie, że w domu fajnie:-D:-D A do kiedy się "byczysz"?
Magda, szwy na dziąśle? Szybko zdrowiejcie.

I to na razie na tyle.
Pozdrawiam:tak:

ciao ciao

u nas pgody dupnej ciag dalszy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no nie jest tak jak u jutrzenki ale ponuro az sie nic nie chce

pryzybelka dota wychodzi na to ze to miedzynarodowe bo i kaka i pipi to po wlosku tez jest, o francji wiedzialam ale o innych krajach nie

alex fajnie ze wszystko dobrze, ja mam kolejna wizyte kontrolna na poczatku kwietnia i juz mam stracha a mowe bo u nas Zaki trzyjezyczny jest wiec jeszcze gorzej i w sumie rozumie duzo we wszystkich trzech i mowi tez juz jakies slowka i umie liczyc do 3 po wlosku ale dla naszej pani doktor 50 slow by nie wystarczylo, i znowu pewnie bedzie mnie chciala do logopedy wyslac, niech sie pocaluje w d....

paula fajnie ze macie takie kulki u nas Zaki lubi ale nie ma w poblizu za to w Polsce ciezko bylo go wyciagnac

viki daj znac czy masz lacznosci ze swiatem :-D:tak::-D

jeszcze sie pochwale, kupilismy dzis Zakiemu papcie takie auta policyjne i jedno robi jak syrena policyjna i nie zrzuca ich z nog tylko co chwile syrene wlacza, jak mi sie uda to zrobie fotke to popatrzycie jakie ladne, a tak mu sie spodobaly ze kazal sobie juz w aucie zalozyc i pozniej D musial go niesc na rekach do domu bo juz nie dal sobie zalozyc butow :)

pozdrowki dla wszystkich

Ostatnia edycja:
Hej dziołchy:-)

U nas nudy przeraźliwe ostatnio to i pisac sie nie chce bo nie ma o czym:baffled: Marcel dzisiaj nabił sobie kolejną fifę i nawet nie wiem kiedy i gdzie bo nie przyszedł z płaczem a szaleli z kuzynem na górze u Marcel w pokoju:sorry2:

Ja kopytka uwielbiam na słodko ze smietaną i cukrem albo z bułka tarta na maselki i z cukrem:tak:

Dotka no własnie akurat Usta-Usta nie oglądałam bo w sobotę miałam wychodne z koleżankami ale KSD baaaardzo mi się podoba:tak:
Majkę też oglądam ale wkurza mnie niesamowicie, ten Michał jest beznadziejny a ta ich wielka miłość to wogole masakra. Ale ja głupia i tak dalej oglądam:sorry2:
A tak wogóle to już dzisiaj wieczorem będę miała odcinki m jak mdłości z przyszłego tyg:-p

Alex smieszny ten tutejszy bilans nie?:confused::-D Właściwie to nic nie badają tylko robią jakby wywiad. Marcel nawet zważyć i zmierzyć się nie dał:-p

Jej, czemu ten czas jak młoda ma drzemkę tak szybko leci?:confused::-( juz słyszę jak sobie tam podśpiewuje wiec trzeba znikac:-(

dziękuję za uwagę:-D;-)

reklama
Hej Dziewczynki, przepraszam, że dzisiaj tak egoistycznie:zawstydzona/y:
Pamiętacie Madzię, o której Wam pisałam? Wyszła z sepsy, zapalenia płuc i wielu innych infekcji, miesiąc czasu była w domu, a wczoraj miała tak wyczekaną operację serduszka, której wielu lekarzy nie chciało się podjąć. Błagam Was pomódlcie się o kolejny cud dla niej, bo jej stan jest krytyczny i jest coraz gorzej, wszystkie organy powoli stają się niewydolne, nerki nie pracują, wątroba nie pracuje, serduszko odmawia współpracy (ze względu na obrzęk mostek jest cały czas otwarty), jest utrwalone nadciśnienie płucne, saturacja spada i według lekarzy rokowania są bardzo złe :no: Błagam Was przyłączcie się do kciukotrzymaczy i pomódlcie się, żeby Bóg Jej do siebie nie wzywał:-(Ania profilaktycznie już się z Madzią pożegnała, bo może tylko trzy razy dziennie być u niej na 10 minut, serce mi się rozrywa na kawałki, nie wyobrażam sobie nawet co Ania czuje w tej chwili:-(

Do góry