reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

DZIEN DOBRY!

wstawac śpioszki!!!!!;-);-);-)

Stefanka a to niespodzianka:tak:ja słyszałam,ze wiosną ale obstawiałam na kwiecien:-)jeenyyy;-)

kurde najadłam sie wczoraj na wieczór i po co??? noo po co???
ide moją kicię nakarmic-Was tez do tego namawiam:tak:
i dziekowac przy okazji!!!;-)

udanego dnia!
ps.ale nie martwcie sie ja jeszcze bede tu zagladac...tak,tak!
teraz ide na kawke i ciasto;-)

edyt: widze Age na horyzoncie-siemka Aguś!

reklama
hej
wita się wyspana matka polka:-D:-D:-D

niestety dziś mam trochę pracy ale będę zaglądać:tak::tak::tak:
M. mnie wczoraj zaskoczył. Chodził za mną cały czas jak wróciłam z pracy ale mnie to wkurzyło i dałam mu znak żeby tego nie robił a on na to "nie możesz mi zabronić kontaktu z dzieckiem":-D:-D Ale mnie to rozbawiło no i rozczuliło:-)
Łukasz już chyba jest zdrowy, zastanawiam sie czy pójść z nim do lekarza żeby to sprawdził czy już mu przeszło:sorry:
edit: hej dotka, nakarmiłam kotka

Witam was

wczoraj miałam stracha bo Madzia jak wstała o 13 z bólem brzucha i zaczęła mi bardzo wymiotować w ciągu 40 min chyba z 6 razy mi wymiotowała. Bałam się że to rota wiec zadzwoniłam po męża i pojechaliśmy szybko do lekarza podczas drogi dwa razy zwracała ale już nie miała czym wiec tylko wodą. Lekarz dał jakieś czopki na wymioty nie pomogły wiec dałam jej niezgazowanie coli i na stopiła duża poprawa jak tylko przestała mi zwracać to podałam jej przeciwbólowy aby te skurcze brzuszka jej przeszły bo ją bardzo bolała. Dziś rano jak wstała od razu chciała ammm wiec chyba będzie dobrze

Dotka
dokarmiłam biedaka bo jakiś chudziutki :-)

Stefanko głowa do góry

Paulo mówisz że twój piesek poużywał sobie przez noc ;-)

Hej! :-)

Amelucha- potwór śpi... jeny drze buzie od samego rana... :eek: co za dziecko... :eek::no:
Tylko by chciała chodzić... :szok::eek:

Matko Julka wrzeszcz bo chce bajkę na kompie... to się nasiedziałam... :wściekła/y:

Hej.

Jestem śpiąca:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: a przecież wyspałam się:sorry::sorry::sorry:

Dziś w planach mamy basen wieczorem więc jakoś muszę się zdrzemnąć. Tylko kiedy:sorry::sorry::sorry::sorry: Przecież jak ja na chwilkę zamknę oczy to moje potworki coś zawsze zmalują. Ach... wesołe i pełne niespodzianek jest życie mamy trójki dzieciaczków;-);-);-);-);-)

dzien dobry
hmm niewiem od czego zaczac i co napisac.....
bylismy z mała u laryngologa no i zrobił badania no i w tescie słuchowym ma "B" ma zalegajacy płyn w uszach przez 3migdała no i dał lak jak on nie pomoze to bedzie musiał dreny wsadzic bo moze niedosłyszec a potem wogóle głuchota no i jak wstawi dreny to potem trzeba wycinac migdała bo strasznie zalega i mała chrapie i wogóle.......
niewiem czy lek pomoze bo powiedział ze po nim ma miec katar tzn ze rozzadził sie płyn i spływa noskiem ale narazie nic nie spływa i to mnie martwi bylismy tydzien temu u niego i nic:((...
mam nadzieje ze spynie ten płyn bo mnie to martwi:((

a tak po za tym to praca praca dom i mijanie sie z T
mała rozpieszczona przez tatusia ale kochana jak niewiem co:))

ostatnio kupilismy jej rower a raczej sama se kupiła bo se uzbierała :)) no i teraz tylko rower i rower ale nikt z was nie zgadnie jak mówi na niego ...hihihihih no jakies propozycje????? to bedzie zagadka dnia i zobaczymy kto wygrahihihihih:))
dobra mykam bo dzis robie pierogi ruskie nigdy w życiu nie robiłam no ale jak Stefance wyszły bułeczki Weroniczki i gnazdka to mi pierogi tez musza wyjsc:))
bay bay

Aga zgadnij kto wygrał? Ja... :-D:-D:-D wkurzyła mnie histerią i wyłączyłam monitor :rofl2:
Nie będzie mi się smarkata rządziła :-D tyle ma zabawek a ciekawsze to co moje... :eek:
A z kompem chodzi o to że na You tube są odcinki teletubisiów których ona nie ma na płytach... :confused2::cool: a najbardziej jej się podoba jeden chyba dwu minutowy fragment i w kółko chciała by go oglądać...:eek:

Anetka oby Madzi było dziś lepiej ;-) Może coś jej utkwiło gdzieś w żołądku...

Ela o kurczaczki... to nie dobrze się dzieje...:-( oby leki pomogły... :tak::tak::tak:

Weroniczka walnij sobie dobrą kawke ;-)

idę do dziewczyn bo Alanka wstała właśnie...

reklama
Aga-wyspałam się :tak:
Weronika-udanego pobytu na basenie...zazdroszczę też bym sobie poszła popływać...
Elcia-kurka wodna,oby Oliwce szybko przeszło a te płyny wyleciały
Dota-nakarmiłam Ci klakierkę :tak::-D
Paula-a jak dziś pies???

Do góry