reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
jutrzenka tak to już jest, że pracować musi ktoś żeby lenić się mógł ktoś :-p
aga narzekałaś na nudę przecież :-D przypomniałaś mi o rozliczeniach, muszę ściągnąć programik :sorry:
ewe magda ale smaczki robicie ;-)
kasia u mnie też wiosenka dzisiaj była :-) naładowałam akumulatorki
alex musi to na rusi :-D:-D:-D
kacha widzisz jakie masz dobre dziecię :-) przy trzecim powiesz jaki ten oliś i jessi grzeczni :-p:-D
paula trza od razu było napisać, że pies ci się ściorał :-D no wiesz... za kawałek ryby... ;-)
pryzy ja najbardziej nie lubię panierować :angry:
stef wiesz, w przyrodzie nic nie ginie a może do tego kogoś wrócić ze zdwojoną siłą więc lepiej niech uważa ten kto ci złorzeczy ;-)

u nas wieczór z dziadkiem-teściem w tle...
obżarłam się i znowu mam wyrzuty sumienia, buuuuuuu :-:)-:)-(

młody już śpi,a ja chyba zaszyję sie przed TV na serialach...
zjem sobie chipsy-jakieś nowe...:confused::rolleyes:-nigdy nie miałam takich z masełkiem i solą-Sylwia piszesz się???
u nas ciągle pada-a śnieg ginie w oczach-tylko tej wody tyle...:szok::-(
dziś jak nam się osunął śnieg z dachu to aż podskoczyliśmy....taki huk był.
Magda-to brzmi smakowicie-ten naleśnik.
Kacha-młoda nie chce Cię narażać na świecenie golizną w miejscach publicznych-to spała jak aniołek.a w domu to już mogłaś cycki wystawać :-D:-p
Katka-to po co tyle jadłaś-a teraz masz wyrzuty :-):-p

a co u Was wieczorkowo??

hej

ja jestem ale taka padnieta ze szok, nie wiem co sie u nas dzieje, jakies wariactwo
a to dopiero poczatek, az sie boje pomyslec co bedzie dalej :crazy:

chyba nic nie napisze wiecej, najchetniej bym spac juz poszla

ciao ciao

u nas jakos leci, nawet jakis humor w miare mam

poczytalam co u was i u kazdego sie cos dzieje

ja sie narobilam bo smazylam paczki weroniczki pycha wyszly

pryzybelka szybkiego powrotu do zdrowia

paula dobrze ze sie psiak znalazl bo bys miala psa na sumieniu

dla wszystkich innych buziaczki

u nas z praca tez roznie tzn z praca mojego D jak nie ma to nie ma zadnej a jak na jutro to mu 3 gosci zadzwonilo zeby przyszedl, potrzebny by mi byl sprzet do klonowania zeby mogl pojsc do kazdego, a nie wiadomo komu odmowic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale moze ja tez pojde do pracy zobaczymy moze sie cos uda na razie nie bede zapeszac, trzymajcie kciuki :tak::tak::tak:

kata mam nadzieje ze to wracca !! i juz teraz wiem skad te choroby i opady sniegu!
no jak tam ?? obejrzalyscie seriale ??
dotaa!!!!!!!! widzialas ?? premiera 6 sezonu na Foxie od 3 marca !!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry