reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sylwia heh wlasnie nie, wypilam 2 Desperadosy i nic mnie nie wzielo. Ale to dobrze bo jutro jade do Wawy o 9:30 jako kierowca bo R wypil duzo wiecej piw niz ja ;-)

reklama
To jeszcze raz jaaaaa;-)
Sylwia, przykra sprawa z ta fabryka...:-(
Za Twoja rada wzielam sie dzisiaj do roboty i wyciagnelam R na duze zakupy spozywcze, a potem narobilam ruskich pierogow, z czego czesc poszla bez zadnej okrasy zwlaszcza ze tesciowa i kolega nas odwiedzili.... Na szczescie jeszcze sporo nam zostalo:tak:
Aha i zrobilam grzanca na wieczor (ale mialam wypieki przy tym lepieniu pierogow:szok:), wiec jak widac, alko i robote mozna polaczyc:-D
Dodalam tylko troche miodu, brazowy cukier i cynamon i wyszlo - pyyyyyycha:tak:
Weroniczka, no to niefajnie z tym pierscionkiem.... Chyba nie bedzie wyjscia, tylko wstawic nowe oczko:tak: A faceci to sie widac strasznie przejmuja....;-)

A co tam bede wiecej przynudzac na noc... w sumie chcialam tylko walentynkowe zyczenia zlozyc!:-)
valentines_day_heart_envelope.gif

Jaaaaacieeeee, tylko Magdalenka z rana zagladnela:-), niesamowite zebym druga dzisiaj byla:szok: Ale moj Walniety jeszcze spi, a mloda nie, to musialam po 7 wstac:baffled:
No to ide zaraz jakas smakowita babeczke walentynkowa ukrecic....
Milego, zakochanego po uszy dnia! (I wieczora zwlaszcza!!!!):-D:-D:-D

witamy sie walentynkowo

pewnie dzis takie pustki bo wszystkie sie "walentynkuja":tak::-D;-)

zeby to sie nie zmienilo w nadmierny przyrost naturalny:tak:;-):tak:

witam

o rany jakie pustki :szok::szok::szok::szok::szok:, naprawde tak sie walentynkujecie :-D:-D:-D.

my dzis na zakupach w Wawie bylismy, troche mi sie humor poprawil jak sobie trzy bluzki kupilam :-D:-D:-D:-D. ALe jednej nie wzielam i teraz zaluje. Kubie tez 2 kupilam i spodnie (spodnie wylukalam za 25 zl :tak::tak:).
Chcialam sobie jakies jeansy kupic ale nic na mnie nie bylo :no::no::no::no:. Jakos tak grubo wygladalam :crazy:.

poza tym to standard bylismy u tesciow, zadnej walentynkowej rewelacji bo jakos nie rajcuje mnie to swieto ;-);-).

kurde ale u nas zima daje popalic, caly dzien sypal snieg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, pewnie z 10 cm dosypalo, no tragdia mowie Wam. Do wawy jechalismy 60-80 km/h bo bylo bialo i sypalo :angry:.

Teraz w dlugoterminowej pokazywali ze na pocatku marca ma byc troche na plusie. Oby bo mam serdecznie dosc :crazy:

co tam porabiacie??

hejka
jak tam spędzacie Walentynki???
images

u nas dziś nawrót choroby u Kubcia....temp.teraz mu skoczyła na 37.7 i jakoś strasznie kaszle (taki mokry ten kaszel) nie wiem sama dostał antybiotyk już go tydzień dostaje i tylko tyle że wieczorami nie ma takiej temp.wysokiej....tylko ten kaszel.-jutro ide z nim na sprawdzenie zobaczymy co powiedzą.

Sylwia-to działaj-:-D:tak:;-)-nic straconego.imion jeszcze nie wybieraliśmy...czasem tylko coś któreś z nas wymyśli (może jak już płeć będziemy znać-to wtedy)
Kasia-jak dziś głowa ;-)
Weroniczko-nie dziwię Ci się -dla mnie też te Wasze cudeńka jak trzy krople wody :-);-)a z tym oczkiem to nie można drugiego wstawić???-macie w okolicy jakiegoś złotnika???-ja kiedys wstawiałam ale taką malutką cyrkonię-do obrączki bo ja mam po dziadku a moja sis po babci-i ja dałam sobie wstawić 3 cyrkonie taki malutkie i zawsze ta jedna mi wypadała.
Jutrzenko-Ty pijaku :-D;-)
a co tam u Grzechotki się dzieje???-dawno jej nie było-wie któraś???
Alex-smacznej kolacyjki życzę i jeszcze smaczniejszego po...;-):-p

http://wp.tv/i,USA-Wystawa-prezerwatyw,mid,510087,klip.html?ticaid=69a4c

http://wp.tv/i,Walentynkowy-prezent-dla-wroga,mid,512050,klip.html

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry:tak:;-):-)

i jak po Walentynkach gołąbeczki????;-)

jestem na chwilke,dzis przyjezdzają moi rodzice,tak wiec lapka chowam do szafy...postaram sie zajrzeć za pare dni do Was:-)

Krzysio juz pojechał...ech...oby do niedzieli...

dziewczynki miłego tygodnia!!! zdrówka i swietnych humorków;-)
pozdrawiam!!!paaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Do góry