reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejo

nie wyspalam sie a to wszystko przez STEFANKE !!!!! bo czekalam na pikantne szczegoły zlizywania czekolady :-p:-p:-p:-p i nic :cool:

to na tyle bo mam co robic ;-)

milego dnia

reklama
hej
a ja dziś pomarudzę...
strasznie sie czuję-jestem niewyspana od 3-ej miałam koniec nocy
coś mi jest i dziwnie sie czuję.............
jakiś rozstrój żołądka?????
najlepiej był przespała cały dzień,ale się nie da....
młody ma dziś dzień marudy.:-(
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Alex-nie...to mój kochanek...:-p:-p:-p
Weroniczko-sama malowałaś biurko...???-jakimś kolorem???
Baśka-udanej imprezy.;-)
Jutrzenko-no..to do roboty :tak:;-)-miłego.

wpadnę później-jak dożyję .......................

Witam serdecznie ja dwudniowa królowa ciętej riposty:sorry2::sorry2::cool2::cool2::cool2: Normalnie z samego rana Stefanka mi taki szok z tą koroną zapodała:tak::tak::tak::tak:

Jutrzenka to nie miała być czekolada tylko rafaello :tak::tak::tak::tak: z migdałkiem w środku ;-);-);-)

Kasiamaj ja malowałam biurka w ulubione postaci z książeczek o Panu Kuleczce:tak::tak::tak: Bo kupiłam dzieciom kolorowe drewniane krzesełka w ikea i do tego z surowego drewna stoliki:tak::tak::tak::tak::tak: No i teraz Staś ma białe krzesełko i stolik z Panem Kuleczkom, Tadeczek ma żółte krzesełko i stolik z psem Pypciem i muchą Bzy bzyk a Małgosia ma niebieskie krzesełko i stolik z kaczką Katasrtofą :tak::tak::tak::tak:

witajcie i witaj Ty Weroniczkoooo;-)
Weroniko matko trójki dzieci!!!!! czy wczoraj to był rzczywiscie tylko 1reds ?????????????????:szok::szok:;-)no normalnie za dnia spokojna a wieczorem.....:szok::cool2::-p

Kasiula
trzymaj sie!!!moze uda Cie sie jakos w dzien odespac...:tak:

Madzia,Jutreznka,Basia witajcie!

ciepło dzisiaj...słoneczko świeci i nawet temp.+2;-) pootwierałam wszedzie okna-uwielbiam takie swieze powietrze:tak:

Aga jak tam dzis???

ide na owsianke,sprzatanako i spacerek...miłegoooo:tak:

Hej Kochane:-)
Jak zwykle jesteście niezastąpione:-) Ślicznie Wam dziękujemy z Jessi za piękny prezent:-) To była chyba wczoraj jedyna chwila dnia kiedy się uśmiechnęłam i poryczałam się ze szczęścia, a nie z rozpaczy :tak: Przepraszam, że nie ma mnie na BB, ale przy mojej matce jest to awykonalne. Powiem Wam tylko, że jest tragicznie, wtrąca się we wszystko i ma w d... zdanie wszystkich, usłyszałam wczoraj tekst, że matka ma zawsze rację:szok: Zresztą wszystko Wam pewnie opiszę jak ona wyjedzie (szkoda, że jeszcze tydzień muszę się z nią męczyć).
Jeszcze raz Wam ślicznie dziękuję i wysyłamy Wam wszystkim buziaki ogromne:-)
Wstawię zaraz szybciorem zdjęcia Młodej z prezentem od najfajniejszych Cioć na świecie:-)

hej babeczki

kasia wypoczywaj bidulko...
kacha no właśnie matka ma zawsze rację więc po co się wpier...a w twoje wychowanie dzieci :wściekła/y:

ja dzisiaj szybciorem bo t. ma wolne :-)
pogoda piękna, mała z t. na dworze lepi bałwanka ;-)
spadam odgruzować mieszkanko...

a potem siuuuuuu na zakupy!

Hej!

Kacha, głowa do góry. Tydzień szybko minie...

Piękny dzionek. Słoneczko świeci. Piję sobie kawkę i słucham Comy... Żyć nie umierać:-):-):-):tak::tak:;-);-)

reklama
Hej!

I tylko sie witam bo czekam na klientkę ;-) Ma przyjechać bb forumowiczka z warszawskiego wątku do mnie ;-):-)

Życzę wam miłego dnia :-):tak::-):tak:

Do góry