reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Zgadzam się z Tobą, że warto dociągnąć do końca kurs. Na pewno potem się może przydać, a po urodzeniu maleństwa już nie będziesz tak mobilna ;) jak teraz aby na niego chodzić.
Trzymaj się zatem dzielnie!
A co do brzuszka, to jak znajdziesz chwilę i trochę siły ;-) to pochwal się fotką, to ocenimy czy faktycznie taki malutki!

reklama
uuu ataata gratulacje. do tego trzeba miec talent a ty go masz!!
ja sie wybieram tu na nauki tez ale dopiero w piatek ''wyznacza mi droge kariery'' :))
i bede wiedziala czy sie porywac przed dzidzia czy jak juz bedzie.
nie moge sie zreszta zdecydowac czy pojsc w strone uczenia/pedagogiki czy opieki socjalnej. bo po uznaniu dyplomu takie mi dwie drogi zaproponowali.
z drugiej strony jak pomysle o uczeniu sie...to zasypiam:-)

no jestem pod wrażeniem Ataata!!!
niezłe! naprawdę!
to już zazdroszczę twemu szkrabowi, bo jak zaczniesz udoskonalać jego/jej fotki to będą na pewno mocno oryginale ;-)

Dzięki dziewczyny:-)
Ale dla prawdziwego Grafika tożto napewno amatorszczyzna:-D

stefanka to masz dylemat.... co do nauki to ja też zasypiam na samą myśl o uczeniu sie:-D

Ewcia no zobaczymy jak to bedzie z tymi fotkami maluszka, pewnie nie bedzie czasu na takie zabawy zdjęciami, no ale może...;-)

Ja sie żegnam po mału, bo zmęczona, jeszcze kąpanko, mamci kolacyjke zrobie bo bidula chora leży w łóżku i dziś ja jej "usługuje";-), potem książeczka i lulu. A jutro znowu to samo...:/

Dobranoc, miłego wieczoru i słodkich snów
papa

Pa! Agatko! Do jutra.
Pa Stefanka! Nie denerwuj się tym wyborem wózka ;-) odpisałam Ci na odp. wątku ;-)

Ja tez zmykam. Mały upomina się o kolacyjkę ;-)

Miłych snów dziewczynki!

a ja sie witam:-)

dotarlam do wawki w miare spokojnie.... tylko czasem podwyzszali mi ciśnienie jakies głąby na drodze ktorzy wyprzedzali na "3"...echh szkoda gadac

no ale mąz juz w domku:-) tyle ze zaraz na drugi dzien zadzwonił do niego menager z propozycją wyjazdu na inny statek. wszyscy wiedzą ze on chce byc na grudzien i styczen w domu, stad ta wczesniejsza propozycja kontraktu, i gdyby pojechał to wrociłby około 20 listopada i do konca stycznia bylby w domciu.

narazie kalkulujemy, mamy jeszcze 3 godziny na podjęcie decyzji a nie jest ona łatwa tak do konca, bo mielismy teraz tyle rzeczy pozałatwiac, no i wogole porobic zakupy dla malucha.... no i sami nie wiemy co robic.

gdybysmy sie zdecydowali to w niedziele miałby wylot z wawki...wiec generalnie w domu byłby tylko 4 dni..i jest mi go normalnie żal...

tak wiec odezwe sie pozniej bo narazie mamy cieżki orzech do zgryzienia
milego dzionka

czesc Dziewczyny :)
A ja sie wczoraj nie odzywalam bo spedzilismy caly dzien w domu i na zakupach. Dokonczylismy remont w salonie...zostalo jeszcze poprzykrecac listewki do podlogi zawiesic karnisze i zaslony no i po ustawiac meble :tak: Nareszcie koniec.
Mowie Wam ten syf w domu mnie wykancza:sick:
A dzis jestem strasznie niewyspana,chyba jak wroce do domu to poloze sie troche zeby potem miec dluzszy wieczor.

Ataata silna babka z ciebie ze nadal chodzisz na ten kurs :tak:
Ja czasem sie sobie dziwie ze nadal chodze do pracy ale to tylko dlatego ze im dluzej bede pracowac teraz to potem dluzej posiedze z Dzidzia :tak:
Doticzka no to gratuluje duzego synka :-) Michas to naprawde duzy chlopczyk i napewno bardzo silny:tak: A termin to rzeczywiscie Ci sie przesunal niesamowicie:-)
Viki to rzeczywiscie macie duzy orzech do zgryzienia :zawstydzona/y: powodzenia w wyborze dobrej decyzji ;-)

a co do terminów z usg, to podobno najbardziej wiarygodny jest termin z usg połówkowego.
pozniej dzieci rosną różnie a ich wielkosc i waga uzalezniona jest od wielu czynnikow ktore nie wpływają na termin porodu... dlatego najbardziej prawdopodobnym terminem porodu jest termin z usg z około 20 tc.:tak:

reklama
Witajcie Kochane!
Viki no propozycja kusząca ;-) z tym wyjazdem Valdiego. Daj znać jaką podjęliście decyzję.

Belka sprawnie Wam idzie to remontowanie, ale widzę, że też sporo energii Cię to kosztuje. Uważaj na Siebie! Wiesz, nic na siłę.
Belka Adaś to mój synasiek ;-) u Doticzki jest Michaś ;-)

Miłego dnia dziewczynki!

Do góry