reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hmmm Alex ja zawsze taka bylam hihihihihihhihhih a w slady Stefanie nie pójde nieeeeeeeeeeeeee o nieeeeeeeeeeeeee nikt jej nie dorówna hehehe

kuźwa chyba mam jakieś pchły bo mnie wszystko swędzi! :wściekła/y:
kasia mój też myślał, że dzisiaj hmmm :zawstydzona/y:;-) ale powiedziałam, że dzień kobiet i mam wolne :-D
kurcze kacha jaki on fajny! :-) bez głosu oglądam bo młoda za plecami mi śpi ale po minie olisia widzę, że musi być super słychać :-D

kacha mialam ci napisac zebys juz nie pila bo ci sie rece strasznie trzesa przy nagrywaniu Oliska ale w sumie jak sie trzesa to trzeba sie napic nie ?? ehehheh
a Olis i jego smiech hehe dobreee

Stefcia to z braku piwa tak się trzęsą :-p:rofl2: Trza chyba gdzieś na metę skoczyć ;-):-p
Dobra lecę do Oliśka i za jakieś pół godziny będę, chyba, że znowu kaszkę mi wytrąci z ręki:sorry2:

reklama
Kacha-Oliś prześliczny a jak się śmiocha fajownie!!!-aż ma zarażliwy ten śmiech :-D:-D:-D Kata -żałuj że bez głosu oglądałaś!!!
skoro Stefanka-mówi że trzeba się napić no to śiup.......
ChomikImage.aspx

Do góry