reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kata ja tez mam taki zwykly ale tutaj musisz segregowac smieci ( co mi sie zreszta podoba ) no i dostajesz jeszcze dodatkowo 3 kosze hehe a najwiekszy jest bez przykrywki na szklo, papier itd i to z niego Gaja wszystko wyjmuje.
elcia ty ostatnio cos slabo na emocjami panujesz...

nie Stefanka panuje panuje tylko wiesz nielubie a wrecz nie nawidze jak ktoś cos mówi a robi drugie po prostu a T juz budzilam a ten dalej w kimacza i jeszcze cos brzeczal pod nosem

stefcia ja też z tych ekologicznych ;-) u nas niestety można tylko liczyć na osiedlowe kosze na plastik, szkło i baterie :-( nawet na papier rzadko się spotyka o metalu nie wspomnę :dry: dobre chociaż i to...
matko! żeby tylko mąż elci wyszedł z tego cało! :szok::-D pomiziaj go tu i ówdzie ;-)

Kata-my też segregujemy,musiałam zakupić takie zwykłe kosze i pod zlewem je powstawiać-bo Kuba w nich grzebał.my większość to na papier i plastik-potem wynosimy do piwnicy i ładujemy w takie wielkie wory- co nam zostawiają.

Elcia- ja tez zauwazylam, ze Ci sie wyostrzyl charakterek.....;-):-p:-D:-D Tylko nie idz w slady awanturnicy stefanki- blagam! ;-):-D
Stefanka- Ty musisz smieci segregowac? Pierwsze slysze....:confused::sorry2:

elcia dziwię się twojemu mężowi :-) rozumiem, że planowałaś wspólny wieczór ;-) kurcze mój to się każe zawsze budzić albo ja udaję, że już zasnęłam :-D

reklama
Do góry