reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
o znalazłam już, ślepcyngier zemnie!!!! Stefcia należało jej sie:-D

dzieki laski ;-)ja to jak kupie cos Darusi to sie cieszez jak dziecko małe:-D

kata no ja nie miałam ani jednej pary ale jak zaczęłam kupować to mam już 3 i kurna dalej patrze na nastepne, bo sie na allegro zawiesiłam:-p

Kata-no nie powalasz mnie babucho na kolana -najpierw jakiś borostwór teraz ten gość.....szalona jesteś-niech Ci mąż zamiast drukarki krzesło wygodne kupi :-D:-D:-D

Stefcia
-hmmm...Nastor?-może być moja kumpela dała synkowi NATANIEL -wołają NATAN.

stefcia gaja ma jeden latek :-D ale wstaw, wstaw ja lubię patrzeć na suwaki :tak:
ataata po 1. allegro uzależnia podobnie jak bb :-), po 2. wolę teraz młodej coś kupić niż sobie i jak chodzę po sklepach to nogi same kierują mnie do dziecięcych :-)
joasia to ci zazdraszczam :tak: bo ja przebieram z nóżki na nóżkę ;-)
jutrzenka to uważaj bo monitor zaplamisz :-D nos cię nie boli? ;-)
kasia nie ma gdzie postawić a wygodne znaczy duże :-p

stefcia weź no mi przetłumacz co tam ten kot po angielsku ma napisane bo nie znam języka :-p a co widzę twoją sygnaturę to się zastanawiam :-)

jutrzenka ja też tak miałam prawie przeszło tydzień dmuchałam i nic masakra:tak:
stefanka imię fajne ale nie wiem czy w Polsce by przeszło bo nie polskie ja jak dawałam to u nas US musiałam dać drugie imię i tatusia a może się mylę:baffled::confused::sorry2:kasiamaj u mnie też jest natan i tak piszą i mówią:tak:

reklama
Do góry