reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
o znalazłam już, ślepcyngier zemnie!!!! Stefcia należało jej sie
dzieki laski ;-)ja to jak kupie cos Darusi to sie cieszez jak dziecko małe
kata no ja nie miałam ani jednej pary ale jak zaczęłam kupować to mam już 3 i kurna dalej patrze na nastepne, bo sie na allegro zawiesiłam
dzieki laski ;-)ja to jak kupie cos Darusi to sie cieszez jak dziecko małe
kata no ja nie miałam ani jednej pary ale jak zaczęłam kupować to mam już 3 i kurna dalej patrze na nastepne, bo sie na allegro zawiesiłam
joanna30055
mama Ksawka 07
kata to u mnie tak żle nie ma dobrze że krzesło w miarę wygodne
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
a ja tez nie spie ale mam taki katar ze mam wrazenie ze mozg zaraz wydmucham bo dmucham i dmucham bez konca
kasiamaj
mama 2007/2010
Kata-no nie powalasz mnie babucho na kolana -najpierw jakiś borostwór teraz ten gość.....szalona jesteś-niech Ci mąż zamiast drukarki krzesło wygodne kupi
Stefcia-hmmm...Nastor?-może być moja kumpela dała synkowi NATANIEL -wołają NATAN.
Stefcia-hmmm...Nastor?-może być moja kumpela dała synkowi NATANIEL -wołają NATAN.
stefcia gaja ma jeden latek ale wstaw, wstaw ja lubię patrzeć na suwaki
ataata po 1. allegro uzależnia podobnie jak bb :-), po 2. wolę teraz młodej coś kupić niż sobie i jak chodzę po sklepach to nogi same kierują mnie do dziecięcych :-)
joasia to ci zazdraszczam bo ja przebieram z nóżki na nóżkę ;-)
jutrzenka to uważaj bo monitor zaplamisz nos cię nie boli? ;-)
kasia nie ma gdzie postawić a wygodne znaczy duże
ataata po 1. allegro uzależnia podobnie jak bb :-), po 2. wolę teraz młodej coś kupić niż sobie i jak chodzę po sklepach to nogi same kierują mnie do dziecięcych :-)
joasia to ci zazdraszczam bo ja przebieram z nóżki na nóżkę ;-)
jutrzenka to uważaj bo monitor zaplamisz nos cię nie boli? ;-)
kasia nie ma gdzie postawić a wygodne znaczy duże
kasiamaj
mama 2007/2010
Kata-oj tam zaraz duże....(co Ty tak z tym dużym?)
joanna30055
mama Ksawka 07
jutrzenka ja też tak miałam prawie przeszło tydzień dmuchałam i nic masakra
stefanka imię fajne ale nie wiem czy w Polsce by przeszło bo nie polskie ja jak dawałam to u nas US musiałam dać drugie imię i tatusia a może się mylękasiamaj u mnie też jest natan i tak piszą i mówią
stefanka imię fajne ale nie wiem czy w Polsce by przeszło bo nie polskie ja jak dawałam to u nas US musiałam dać drugie imię i tatusia a może się mylękasiamaj u mnie też jest natan i tak piszą i mówią
reklama