reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

aaa no bo już się zmartwiłam ;-) a to dwa oczka były :-) mój mąż tak robi jak coś mu nie pasi i to mnie zmyliło :-D ma taką minę jak ta emotka :-)

reklama
Kacha-Ataata-witajcie i Wy :tak:- i proszę o uśmiech.

Alex-bidulek z Olisia-masz rację idz jutro niech zobaczą co mu jest -niech go zbadają!!!-trzymam za Was-daj znać jutro co powiedzieli?-koniecznie!

alex nie martw sie tym zwracaniem bo to pewnie gardlo go boli. moze cos zlapal ??
ataata witam cie i moja chrzestnice hehheh
kacha i chyab po cioci stefie to ma ??
kata woj morfeusz?? chyba mis uszatek hehe
a wiecie co?? mam takiego ancymonka w klasie kory jest hmm jak to wytlumaczyc...musze miec na niego oko bo zle sie zachowuje. w kazdym razie ma na imie Nesta czyli Nestor i tak sbie pomyslalam ze jak bym miala syna to by pasowal do Gai - Nesta nie ??

a patrzaj stefcia jaka ty pamiętliwa :-);-) ale widzę, że uszatek ci się spodobał :-D
ty lepiej pisz czy się kontaktowałaś z tą - jak jej tam - w sprawie NK ;-)
a imię mi się nie podoba :no: szkoda, że nie nestle :-);-)

kurczze kata i kasia i joanna !! czy to moja nowa ekipa nocna ??
kata hehe zebrala szybki opierdolik od J i usunela z NK natychmiast hehhe
posluchaj jak to brzmi z angielskim akcentem NESTA akcent na ss mocne imie
ataata a moi sasiedzi mieli pudla AGATE hehe i nie chce cie straszyc ale pudel owy wylysiall heheh

reklama
Do góry