reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No, wreszcie się obudziłyście ;-)
Siedzę w pracy, szef jest u siebie, a ja się opierdzielam ile wlezie oczywiście stosując przy tym ściemę, że wielce zapracowana jestem ;-):-)
Panika przed wizytą jakoś powoli po mnie spływa, pocieszam się słodyczami :-)

reklama
Te no właśnie Doticzka miała mi napisać jak po USG i cisza!!:no: A USG miała jak teraz patrze we wtorek 31.07.... Zaraz do niej pisze smsa:tak:

Dziewczyny bo chce na Liście grudniowych mam powpisywać kto bedzie miał curcie a kto syna... ale gapa jestem i nie pamietam... Kasia Ty syn to wiem, a pamietacie jak reszta dziewczyn... ????

Witam sie i ja!
Polozylam dzis malego spac wczesniej bo tak potwornie marudzil,ze zyc sie nie dalo.Pobudke mi zrobil o 6.40 wiec i ja do wyspanych nie naleze:no:
Popijam wlasnie kawke i lukam co u was
Ewciu GRATULUJE CHLOPAKA!!!
Kasiu trzymam kciuki za wizyte i glowa do gory napewno bedzie dobrze:tak:
Co do plci to ja sie moze dowiem w sobote.tez czuje ,ze to bedzie chlopak ale tak jak Weroniczka po cichu licze na babeczke coby parke w domu miec i sukienusie poubierac;-)
Bylam ostatnio na jarmarku i widzialam taka sliczna sukienke dla noworodka ,ze az chcialam kupic.Naszczescie w pore rozum mi wrocil:-D Co bym potem z nia zrobila jak chlopczyk bedzie hihi.

Hmm w sumie racja.O tym nie pomyslalam;-) podejrzewam tylko ,ze jakbym miala sukienusie to bym sie zaczela nastawiac ,ze bedzie dziewczynka a nie chce jakiegos zawodu.Tak to czuje ,ze bedzie pewnie chlopiec i najwyzej bedzie mila niespodzianka.polece wtedy na zakupowe szalenstwo:tak::-DDla syncia to mam juz sporo ciuszkow ale jak sie dowiem napewno ,ze kolejny syn to tez nie omieszkam czegos meskiego mu kupic;-)

Ataata, dziewczynka będzie bodajże u Żonkilka i u Stefanki jeśli mnie pamięć nie myli ;-) Ale z tego co wiem jeszcze jedna dziewczynka u kogoś będzie tylko musiałabym na wątku odszukać ;)

No i zaczyna sie pomału powtórka z wczoraj :wściekła/y::-(
Zaczyna mi sie znów ten brzuch napinać i już sie pomału zaczynam garbić:wściekła/y:
Zaraz mnie szlag trafi na miejscu!! Dobrze że jutro mam gina to może cos poradzi -oby:sick::baffled:

A tak pozatym, to przez to że mam tak napiety ten brzuch i skure na nim to zaczyna mi pępek wywalać na wierzch:baffled: tzn z jednej strony zaniedługo bedzie mi wysatwać... bleee jak mi sie to nie podoba to wam mówe:szok::sick::errr::no2:

Chwilka przerwy w szyciu bo się tak nagle mokra zrobiłam. Znów mnie zalewają te poty tak z nienacka. Musiałam się wykąpać. To napewno kwestia pogody ale też zmęczenia. A zaraz muszę iśc gotować zupkę i wyjść do sklepu.:tak:

reklama
a mnie się podoba taki pempek bo jest taki fajny ciążowy. A ja niestety takiego nie miałam przy Stasiulku i teraz raczej też nie będę miała.

Do góry