reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Anetka przypomnij sobie o tym ,ze dałaś radę urodzić trójke dzieci..... wszystko inne to pryszcz:tak:powodzenia! i nie pogryź dentysty;-)

reklama
Anetka daj dobry przykład dzieciom i kopnij stresa w tyłek :-D:-D:-D
Nic się nie bój... będzie dobrze... chwila i po bólu... ;-):-):-):-)

Hehe to napisała ta co dentystę najchętniej omijałaby szerokim łukiem :-D:-D:-D

Witam się z Wami w ten wiosenny dzionek :-D:-D:-D
Anetka powodzenia u dentysty-sadysty, brrr.... ;-)
Uciekam znowu do mojego gaduły, ten to ma naprawdę gadane, nawija i nawija, żebym go chociaż zrozumiała ;-):-p

Ja zawsze się stresuj ale jak już jestem na miejscu to już ten stres mi mija wystarczy że do gabinetu wejde.
Najgorszy mój ból to jak rodziłam kamień nerkowy ponad półtora tygodnia w cholerrnnymm bólu i od tamtej pory boje się bólu

Anetka zaciśnij pięści i idź bo na prade im prędzej tym lepiej i tym mniej bólu! :tak:
A ja zmykam do domku...:-) weekendzik!

Helloł!
Nareszcie weekend!!! Ufff....
A mnie coś choroba chyba bierze, więc spadam, żeby Was nie zarazić...
Pozdrawiam Was cieplutko:) Buziolki

My tez po spacerku. Pozno dzisiaj, ale w rezultacie sama nie wiedzialam, czy wychodzic, czy nie, ale stwierdzilam- sucho jest, to dla zdrowia wyskocze....:tak:
No i tez mam pomyte na blysk....:tak: Ale nie z checi ani nudy, tylko Oliwier dorwal mi sie do platkow kukurydzianych i rozsypal po calej podlodze....:crazy:

Anetka- mam nadzieje, ze wszystko ok u Ciebie i nie bolalo, bo pewnie juz po jestes....

reklama
hej wszystkim!!!
my dopiero od dziadków wróciliśmy.idę poczytać co napisałyście...

Weroniczko
-dzieki za inf.na temat blokady na kuchenkę:tak:
Pryzybela-zwyczajnie-chleb-posmarować masłem na to ketchup salami w plastrach pieczarki podsmażone z cebulą na to ser i gotowe-SMACZNEGO! :tak::-)
Aga-zrobisz jak do domu wrócisz :tak::happy: albo może można zamówić....????:confused::baffled:

Do góry