reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
E stefanka to niewiele więcej ;-)
Taka nasza uroda, każda z nas innaczej wygląda... no ale tak musi być
Taka nasza uroda, każda z nas innaczej wygląda... no ale tak musi być
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ataata piękny uśmiech i oby już taki zawsze gościł na Twojej twarzy.
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ja na dziś się żegnam z wszystkimi. Życzę przespanej nocy i kolorowych snów. Do jutra. Pogłaskajcie swoje maleństwa ode mnie na dobranoc.
Dobry Wieczór Dziewczynki ! Widzę, że już niektóre się pożegnały na "dobranoc".
Gratulację kolejnej dziewczynki ;-)
Ataata - uśmieszku i skutecznego odpędzenia smutków!
I też witam nową grudnióweczkę.
A co do pytania o pracę - zwolnienie ze względu na zagrożenie ciąży, ale (tak jak mi doradziłyście) pracuję nieoficjalnie ;-) "on-line" na 1/2 etatu.
Z tego też względu dziś mam dopiero chwilkę zobaczyć co się u Grudnióweczek dzieje ;-)
Do poniedziałku mam nadzieje skończę prezentacje, bo zostaje na weekend sama - mój mąż wyjechał na zdjęcia nad morze... ;-( Smutno i tęskno...
Przed jego wyjazdem wręczył mi prezent... łóżeczko dla dzidziusia. Uśmiałam się, że teraz takie prezenty będę dostawała. Co kolejne? Laktator? ;-)
Bolą mnie potwornie plecy. A w brzuchu obwód 84 cm (przy wzroście 170)... Jeju, jeju ;-)
Ściskam Was i brzuńki!
Gratulację kolejnej dziewczynki ;-)
Ataata - uśmieszku i skutecznego odpędzenia smutków!
I też witam nową grudnióweczkę.
A co do pytania o pracę - zwolnienie ze względu na zagrożenie ciąży, ale (tak jak mi doradziłyście) pracuję nieoficjalnie ;-) "on-line" na 1/2 etatu.
Z tego też względu dziś mam dopiero chwilkę zobaczyć co się u Grudnióweczek dzieje ;-)
Do poniedziałku mam nadzieje skończę prezentacje, bo zostaje na weekend sama - mój mąż wyjechał na zdjęcia nad morze... ;-( Smutno i tęskno...
Przed jego wyjazdem wręczył mi prezent... łóżeczko dla dzidziusia. Uśmiałam się, że teraz takie prezenty będę dostawała. Co kolejne? Laktator? ;-)
Bolą mnie potwornie plecy. A w brzuchu obwód 84 cm (przy wzroście 170)... Jeju, jeju ;-)
Ściskam Was i brzuńki!
AneczkaK
mama bambulinkow
Ataata niech ci bedzie ten piekny usmiech chociaz widac nieaktualny bo bez brzusia hihi Oby taki Ci juz zostal i zeby Cie nikt nie wkurzal. A taka tajemnicza nie badz bo my tu wscibskie baby jestesmy i wszystko chcemy wiedziec;-)
ja dzis padam po dniu pelnym wrazen.Dzis byla u nas kolezanka z bb(z lipcowek 06) ze swoja corcia.Fajnie wygladaly te nasze brzdace razem.mala jest tylko 3 dni mlodsza wiec naprawde sa w tym samym wieku.jesli chodzi o rozwoj to sa na prawie identycznym etapie.Ale sie umeczylysmy latajac za nimi A ja do tego jeszcze z brzuszkiem ciagle zgieta w pol:dull:
ja dzis padam po dniu pelnym wrazen.Dzis byla u nas kolezanka z bb(z lipcowek 06) ze swoja corcia.Fajnie wygladaly te nasze brzdace razem.mala jest tylko 3 dni mlodsza wiec naprawde sa w tym samym wieku.jesli chodzi o rozwoj to sa na prawie identycznym etapie.Ale sie umeczylysmy latajac za nimi A ja do tego jeszcze z brzuszkiem ciagle zgieta w pol:dull:
belka
Klub grudniówek'07
Dzien dobry mamusiom i ich dzidziusiom :-) ale mi sie zrymowalo
Jak sie czujecie? Ataata nie bierz tyle do glowy i przestan sie zamartwiac bo tylko dziecku robisz krzywde.
Aneczka to rzeczywiscie aktywny dzien mialas Ja juz nie moge sie doczekac kiedy zaczne biegac z Naszym malym brzdacem po placu zabaw:-)
Jak sie czujecie? Ataata nie bierz tyle do glowy i przestan sie zamartwiac bo tylko dziecku robisz krzywde.
Aneczka to rzeczywiscie aktywny dzien mialas Ja juz nie moge sie doczekac kiedy zaczne biegac z Naszym malym brzdacem po placu zabaw:-)
belka
Klub grudniówek'07
Stefanka bo widzisz ja z Mezem pracujemy w tej samej firmie i w tych samych godzinach. Wiec teraz jestem blisko Niego i wrazie dostalabym boli albo cos by sie stalo to mam Go na zawolanie... A gdybym siedziala w domu i dostala boli to najpierw musialabym do Niego zadzwonic,potem poki On by sie urwal i z pracy przyjechal (niby to tylko jakies 15 minut) to ja bym rodzic zaczela Zreszta wole sobie macierzynski zaoszczedzic i potem dluzej z Dzidzia siedziec w domu
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Cześc wszystkim. Ja na całe szczęście dziś już czuję dobrze. Te moje bóle wczorajsze to był wirus jelitowy. FUJ. Często go chwytam bo mam bardzo wrażliwe jelita. Ale dziś już poszedł sobie ode mnie
Pogoda nam się troszkę łamie bo niebo pochmurne i nie wiem czy nie będzie padało zaraz a ja mam przed sobą dziś długaśną wyprawę do sklepów. No ale może się rozchmurzy.
Pogoda nam się troszkę łamie bo niebo pochmurne i nie wiem czy nie będzie padało zaraz a ja mam przed sobą dziś długaśną wyprawę do sklepów. No ale może się rozchmurzy.