reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ja na dziś się żegnam z wszystkimi. Życzę przespanej nocy i kolorowych snów. Do jutra. Pogłaskajcie swoje maleństwa ode mnie na dobranoc.

Dobry Wieczór Dziewczynki ! Widzę, że już niektóre się pożegnały na "dobranoc".

Gratulację kolejnej dziewczynki ;-)
Ataata - uśmieszku i skutecznego odpędzenia smutków!
I też witam nową grudnióweczkę.

A co do pytania o pracę - zwolnienie ze względu na zagrożenie ciąży, ale (tak jak mi doradziłyście) pracuję nieoficjalnie ;-) "on-line" na 1/2 etatu.
Z tego też względu dziś mam dopiero chwilkę zobaczyć co się u Grudnióweczek dzieje ;-)
Do poniedziałku mam nadzieje skończę prezentacje, bo zostaje na weekend sama - mój mąż wyjechał na zdjęcia nad morze... ;-( Smutno i tęskno...
Przed jego wyjazdem wręczył mi prezent... łóżeczko dla dzidziusia. Uśmiałam się, że teraz takie prezenty będę dostawała. Co kolejne? Laktator? ;-)

Bolą mnie potwornie plecy. A w brzuchu obwód 84 cm (przy wzroście 170)... Jeju, jeju ;-)

Ściskam Was i brzuńki!

Ataata niech ci bedzie ten piekny usmiech chociaz widac nieaktualny bo bez brzusia hihi Oby taki Ci juz zostal i zeby Cie nikt nie wkurzal. A taka tajemnicza nie badz bo my tu wscibskie baby jestesmy i wszystko chcemy wiedziec;-):-D
ja dzis padam po dniu pelnym wrazen.Dzis byla u nas kolezanka z bb(z lipcowek 06) ze swoja corcia.Fajnie wygladaly te nasze brzdace razem.mala jest tylko 3 dni mlodsza wiec naprawde sa w tym samym wieku.jesli chodzi o rozwoj to sa na prawie identycznym etapie.Ale sie umeczylysmy latajac za nimi :tak: A ja do tego jeszcze z brzuszkiem ciagle zgieta w pol:dull::rofl2:

Dzien dobry mamusiom i ich dzidziusiom :-) ale mi sie zrymowalo :-D
Jak sie czujecie? Ataata nie bierz tyle do glowy i przestan sie zamartwiac bo tylko dziecku robisz krzywde.
Aneczka to rzeczywiscie aktywny dzien mialas :tak: Ja juz nie moge sie doczekac kiedy zaczne biegac z Naszym malym brzdacem po placu zabaw:-)

Stefanka bo widzisz ja z Mezem pracujemy w tej samej firmie i w tych samych godzinach. Wiec teraz jestem blisko Niego i wrazie dostalabym boli albo cos by sie stalo to mam Go na zawolanie... A gdybym siedziala w domu i dostala boli to najpierw musialabym do Niego zadzwonic,potem poki On by sie urwal i z pracy przyjechal (niby to tylko jakies 15 minut) to ja bym rodzic zaczela :-D Zreszta wole sobie macierzynski zaoszczedzic i potem dluzej z Dzidzia siedziec w domu :tak:

reklama
Cześc wszystkim. Ja na całe szczęście dziś już czuję dobrze. Te moje bóle wczorajsze to był wirus jelitowy. FUJ. Często go chwytam bo mam bardzo wrażliwe jelita. Ale dziś już poszedł sobie ode mnie:tak::tak:
Pogoda nam się troszkę łamie bo niebo pochmurne i nie wiem czy nie będzie padało zaraz a ja mam przed sobą dziś długaśną wyprawę do sklepów. No ale może się rozchmurzy.

Do góry